Ευχαριστώ πολύ κι εγώ φίλε για τα καλά σου λόγια! Προσωπικά, απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο όταν αντιμετωπίζω δυνατούς αντιπάλους όπως εσύ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Για το ματς, ότι και να πούμε είναι λίγο. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο παιχνίδι, ειδικά σε τελικούς.. Αν και γενικά σε αυτά τα πλέι οφ θεωρώ ότι δεν τα πήγα καλά και έκανα κάποια σημαντικά λάθη, στο σημερινό παιχνίδι έκανα (σχεδόν) ότι καλύτερο γινόταν από πλευράς τακτικής.. Την 2-3 την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, αλλά με man to man δεν είχα καμία τύχη σήμερα, ακόμα και με διπλή πρόβλεψη. Επειδή είχες την έδρα και τον ενθουσιασμό, κάπως έπρεπε να ρισκάρω και μου βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά οι ζώνες είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι και τα τρίποντα στο τέλος ήταν καθοριστικά.. Πάντως, και το man to man σου μια χαρά δούλεψε νομίζω. Επειδή γενικά στη σειρά δεν ρίσκαρες, περίμενα ότι πιθανότατα έτσι θα κατέβαινες και ότι δεν θα μάντευες, αν και σίγουρα περίμενες πιο πολύ περιμετρικό. Με πιθανό λάθος μάντεμα όμως, θα έχανες το προβάδισμα που είχες πριν το ματς, ήταν μεγάλο το ρίσκο για σένα. Εγώ είχα λιγότερα να χάσω..
Ανεξάρτητα από το σημερινό, να ξέρεις ότι χαίρομαι πολύ που κατάφερες να ανέβεις. Έχεις ασχοληθεί αρκετά με το παιχνίδι για πολύ καιρό και είσαι κατά τη γνώμη μου από τους μάνατζερ που αξίζουν να βρεθούν στο ανώτερο επίπεδο. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι και αν τα οικονομικά σου είναι καλά και με σωστές κινήσεις μπορείς να κρατηθείς και στην Α1. Το σίγουρο είναι ότι θα λείψεις από τον όμιλο και κάποιος πρέπει να αναλάβει τα στατιστικά..
Στα αξιοσημείωτα επίσης, ότι ο κόκκινος όμιλος τη νέα σεζόν θα είναι ίδιος κατά τα 7/8 και αναμένονται και πάλι μεγάλες μάχες..
Καλή συνέχεια σε όλους!