Bok, ja već sezonu i pol pripremam tri trenirca za u21 repku.
Stanje: trener lvl 5, trener mladih lvl 5, teretana lvl 3, dignut cu i dvoranu za slobodna bacanja na lvl 1 kada skupim dovoljno love
Od početka prošle sezone pripremam ta tri trenirca za u21 repku, gdje bi ih rotirao na par treninga za jednu poziciju (najčešće pritisak). Najstariji od njih ima sad 20 godina. Dobio sam ga kad sam pokrenuo klub, tako da je propustio pola sezone treninga. Evo primjer kako bi njegovi skillovi trebali izgledati do kraja sezone prije nego što navrši 21.
(https://imgur.com/a/FXHnwNN)Ovo je bez uračunate teretane, tako da će vjerojatno dobiti i još koji skill up sa strane.
Od početka ove sezone dobio sam još dva trenirca koji imaju potencijal za seniorsku repku tako da trenutno treniram njih 5 uglavnom na 1 na 1 i nešto malo skok šut. Cilj je trenirati ovu trojicu do kraja 21, pa ih onda prodati, a nastaviti trenirati ovu dvojicu za seniorsku reprezentaciju.
Imam i drugi klub, gdje imam trenutno jednog igrača za potencijalom za seniorsku repku, a plan mi je kupiti i drugog uskoro, pa bi ih usput trenirao na način da budu korisni i za u21.
Last edited by Bruno Rađa at 2/22/2023 5:49:40 PM