вірменія. суперник відверто слабший за декілько попередніх. по складу, є великий 28к, але він без форми, тому не рахуємо. наступний великий 15к і є ще 12к, малі 20к, 14к, та декілько номінальних ЛФ 14-18к. пара з цих ЛФів має суму навичок під 100. їх тренер говорить що захисту в них немає. взагалі тренер говорить щось дивне: найкращі, з його точки зору, гравці грали проти болгарії, азербайджану, а решта отримає час проти естонії, іспанії та подібних команд. тобто він не буде намагатися зіграти як умога найкраще в цих іграх... хоча суттєвих змін у грі з естонцями я не помітив... всі рази вони грали що зовнішнє і це цілком природньо з таким складом. тому знов 3-2
в нас форма гарна. лише дві сімки в скріпченко та хрола. навіть в гонти нарешті 8 ). зіграємо просто раннє. не зумів обрати кого з наших вінгерів ставити у старт, тому нехай це зробить двигун
+60 та 151 набраний бал. найкрупніша (принаймні поки що) поразка вірменів цього сезону та найгірша для них гра в атаці. тобто зіграли непогано ). коли я говорив, що нехай двигун обере вінгерів, я не думав, що на АЗ будуть грати андрюхович з паєвським... не скажу, що вони зіграли найгірше з усіх, хоча в анрюховича таки найгірший відсоток влучань в команді. але я більше розраховував на карусель замін для конкова-планенко-димарчука-мізіна. але мабуть те, що в андрюховича с паєвським форма 9, а в димарчука з мізіним 8, дало час саме їм. і це ж не дало мені не включати їх у склад. ну ок. дуже прикро за уштана, йому не вистачило одного асисту до тріпл-даблу. також ще у конкова та андрюзовича 3*5. 11 гравців набрали 10+ очок
взагалі уштан виглядає майже МВП цих п'яти ігор. але він грає в старті лише тому, що хрол травмований/не у формі. бо хрол краще. так, є одна навичка, яка в уштана значно краще, але за сумою усіх інших він програє 12 рівнів. а розподіл навичок в них однаковий
іспанці підклали нам свиню. вони втратили перемогу над португалією. втратили у прямому сенсі - 17 втрат для іспанії це багато. іспанці важко розпочали, але другу чверть виграли +20 і здавалося що перемогу втримають, але... таки чином в нас 5 перемог, у піренейців по 4. можна сказати, що в усіх по 5, і залишилося зіграти 2 наші зустрічі, бо окрім нас вони обидві грають з вірменією, і там питання тільки в різниці перемоги. нам потрібно когось перемагати. кого - немає різниці. але кого? і як? ще не думав, але будь-який варіант дуже важкий. в кого є якісь думки - радий почути. можливо все ж таки у персональних листах, бо навряд чи їх буде багато...
болгари мотсом обіграли естонію, турки здолали азербайджан, знову потрапивши під правильну зону. але це мало кому цікаво
англія здолала грацію, і тепер у групі Е в чотирьох команд по 4-1. у трьох групах в двох команд по 5-0, гадаю в цих групах все вже вирішено. +в польщі 5-0, вона також вже у другому раунді. також в цій групі франція скоріш за все у другому раунді, але математично кіпр ще може позмагатися, хоч вони, нажаль, і програли сьогодні норвегії