білорусь дуже схожа на молдову: є один сильний великий, ще декілько середніх гравців і решта. і грають вони зовнішні тактики. відмінність в тому, що цей великий скоріше МФ чим Ц, він отримував деякі тренування 1-на-1, при чому для захисників. форма в них непогана, але без 9к. пара 7к, але не критичних. ну і вони не грали мотс в попередніх зістрічах. але тренер іноземець, тому я не вважав, що може бути мотс, як від старшої збірної. за 8 попередніх ігор цей тренер жодного разу не зіграв внутрішню атаку. тому я вирішив залишити 3-2, щоб зміцнити захист проти триочкових. в нас з формою трохи краще. так, 7ки в безумного, толкача та мядоускі (та ще декількох кого б я хотів бачити у складі), але 9ки в броварського з парфеновим, крівощеї, тяпушкіна з плешаковим. незважаючі на 9ки форми останні двоє у старт не потрапляють, перевага за формою на боці великих, тому було вирішено грати внутрішній акцент. довго думав чи не поставити лоу пост, але все ж таки вирішив повторити тактику проти молдови, де атака зайшла непогано. а ще раз, білорусь дуже схожа команда. ми останнім часом не часто граємо під щит дві гри поспіль, та й тренер суперника не був помічений в угадайках
(76437)їх тренер мене вразив: внутрішній акцент і вгадайка. щоправда, вгадайка на нормальний акцент, тобто на ізо чи раннє, а внутрішнім акцентом виявилась ізоляція. колись в старших збірних мені здавалось що внутрішня ізо рулить проти 3-2, але в молодіжках (чи то зі змінами двигуна) це не працює. тому це не здавалось проблемою. перші дві чверті (навіть майже 3) була абсолютна рівна гра. в першій чверті вони були трошки попереду, в другій ми трошки. за 2:51 до кінця 2ї чверті ми відірвали на 6 очок, але закінчили чверть 0:6, що було не дуже приємним дзвіночком. за 2:48 до кінця 3ї чверті після виходу запасних, вони скоротили рахунок до -1, 69:70. але тут вже ми закрили свії кошик до кінця чверті і зробили ривок 12:0. це був вирішальний ривок. 4а чверть була провальна з нашого боку в атаці, лише 8 очок з гри, 4/19. але ще 9/12 з лінії і цього виявилось достатньо. найближче що вони змогли підібратись це відстань 5 очок, 90:95 за 1:36. після чого змазали 4 кидки поспіль і врешті решт почали фолити
я б не заніс цю гру до нашого активу з точки зору захисту. так, ми нарешті пропустили меньше 100 очок. але 7 триочкових, нвість якщо з 27 спроб, якось забагато. та і в цілому 40% влучності. ще і 12 втрат... в атаці було трошки краще. парфенов та броварський були не дуже активні нажаль. парфенов гарно зіграв на чужому кошику, зібравши 6 підборів в нападі, і, якщо я не помиляюсь у підрахунках, ми з них набрали 10 очок. крівошея, зубченко та кротенко зіграли на межі: з одного боку 50% в них є, з іншого хотілось би трохи краще )) запас зіграв не найкращим чином, але завдяки участі у тому ривку 12:0 наприкінці 3ю чверті, в цілому непогано
+9 це трохи замало з точки зору боротьби у групі. не знаю чи будуть вони щось намагтись зробити проти недерландів. нажаль це не останній тур
латвія програла туреччині на рівному настрої. я вважаю це саме програшом латвії. знову пейшн, але на відміну від гри проти нас, він зійшов не дуже гарно, що можна бачити і по розподілу кидків. тепер нам конче необхідна перемога латвії над нідерландами, і мінус в тому, що це буде гра останнього туру, тобто нідерланди можуть також зіграти мотс. була б це гра іншого туру, було б більше шансів на більший настрій від латвії... нідерланди обіграли андору +28 на рівному настрої з повною невгадайкою від останніх. франція винесла молдову уперед ногами, що не дивно після двох мотсів то. в наступному турі ми граємо з францією.
інші групи: угорці обіграли сербів і вийшли на чисте друге місце у групі, нагадаю, маючі технічну поразку. англійці лише 4 бали поступились італійцям, чехи обіграли греків. ще одна поразка господарів словенців, на цей раз бельгійцям, і здається господарі у наступний раунд не проходять
Last edited by Tiger at 10/21/2024 4:51:04 PM