מקווה שלא יכעסו עלי על התגובה שלי.
קודם כל אני יגיד שאני באמת חושב שהיו פה הגזמות של אנשים (לא צריך להזכיר שמות) שתוך השימוש בהגדרה הומור הם הפכו את הפורם הרישמי למשהו מזובל קצת (הכוונה שהפורם נהיה מלא בשטויות ואי אפשר למצוא דברים חשובים)
ואני גם מסכים עם זה שצריך לפתח את הפורם NOT BB ISRAEL.
א ב ל . . . .

שמתי לב שבקשר לחוקים של מה שמותר ואסור לרשום בפורמים, יש פער בין המודים לשאר המשתמשים.
אני למשל משתמש פעיל שקורא את החוקים ואני לא עושה שטויות. אבל ואללה גם אני לא קראתי בשום מקום מה אסור ומה מותר לפתוח בפורמים. הדבר היחידי שקראתי עליו זה שאסור לקלל. וזה ברור.
כמובן שאנשים לומדים על בשרם ברגע שנועלים להם נושאים ומזהירים אותם ואפילו קונסים אותם. ואני בטוח שאתם עושים את עבודתכם בצורה הטובה ביותר, בדיוק לפי החוקים.
אבל שוב, לא חבל לאכוף חוקים שלא כולם יודעים? זה נשמע לי גם מעייף בשבילכם וגם מעט מדכא בשביל המשתמשים האחרים.
אני מאוד אוהב את המשחק ואפילו חשובה לי הקהילה, שאנשים יגיבו וילמדו אחד מהשני ואז גם הנבחרת שלנו תתפתח וגם אנחנו נהיה מעצמה.
אבל כשאתם נועלים למשתמש, אפילו חדש, שפעם ראשונה נכנס לפורם נושא, הוא עלול להתבאס ולא לחזור לפורם יותר.
תחשבו על זה שבאותה שניה הפסדנו מאמן שיותר לא יכנס לפורמים, לא ילמד ממאמנים מנוסים יותר וסתם יאמן את השוטינג בן 18 הבא של הנבחרת על עונשין כל היום...
יש כמה דברים שאפשר לעשות בנידון לדעתי. אני לא רוצה להציע פתרונות שיראו לכם לא בסדר (מניסיון עבר)
אבל תחשבו על זה.
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy