A wiec mam koncepcje:
-32 druzyny
-dzielimy na 8 grup(A,B,C,D,E,F,G,H) po 4 druzyny, kazda gra po 3 mecze w grupie bez rewanzów, kto zagra jako gospodarz zadecyduje szczescie w losowaniu grup. Za wygrana zdobywa sie 1 punkt, jesli druzyny maja tyle samo punktow na koniec w pierwszej kolejnosci decyduja zdobycze punktowe a dopiero potem bezposrednia rywalizacja
-Z grupy wychodzą 2 druzyny czyli 16 zespołów
-1 druzyna z grupy A gra z drugą druzyną grupy B, 2 druzyna z grupy A gra z pierwsza z B itd. Gospodarzem jest ta która zajeła 1 miejsce w grupie. Zwycięsca awansuje dalej
-1/8 gospodarzem będzie ta ktora wylosuje ze bedzie gospodarzem, będzie decydowal szczesliwy los, bo chyba inaczej sie nie da zrobic:/ Chyba ze masz jakis pomysl inny to sie tu wlasnie przyda;]
-1/4 to samo co wyzej
-1/2 tez
-final to samo;]
Gospodarz będzie zawsze wyzywał swojego przeciwnika, będzie mial na to czas do poniedziałku do godziny 23:59, i potwierdzenie przesyłał mi albo Tobie ze wyzwal, jesli gospodarz nie wysle do tego czasu to walkower, jesli gospodarz wysle a przeciwnik nie przyjmie to walkowe dla gospodarza. Musimy pomyslec ile ten walkower bedzie wynosil bo to w grupie będzie bardzo wazne, później juz nie ale i tak trzeba jakas sensowna liczbe wymyslic, ja proponuje 30:0.
Wychodzi nato ze to zajmie nam 7 tygodni, czyli po 7 rundzie(dobrze to licze? Boz eby sie nie okazalo ze nam tygodni braknie albo jakis zostanie:() będziemy musieli wystartowac juz w meczami a okolo 2-3 tygodnie wczesniej z wątkiem na forum;]
Hatchet poparł nasz pomysł, więc nagrodą główną będzie występ gracza z wygranej ekipy w reprezentacji Polski;]
Co o tym myslisz? Sprawdz jesli mozesz czy nie pokićkało mi się z tymi tygodniami. Jak masz jakies uwagi to wal