Można by też myślę podnieść minimum czy obniżyć frekwencję (to drugie niby ma być) albo sprawić, żeby frekwencja była mniej zależna od cen biletów, zwłaszcza na tych niższych pułapach cenowych. A tak wynika z tego teraz, że warto było budować halę-giganta, bo że dochody były (i będą jeszcze przez sezon) wysokie to raz, a że jeszcze dostaną zwrot za wyburzenie to dwa.. Podwójny zysk.. Ciekawe tylko czy zmiana będzie dotyczyć wszystkich Prezesów czy tylko tych z 'niewiarygodnie dużymi halami' i jakie to są te 'niewiarygodnie duże hale'..
No i jak tu trenować własnych juniorów, skoro w drafcie taka lipa? U mnie w lidze widziałem może 3-4 których na trening bym może przygarnął, a zespołów jest 16? Może to zmierza w kierunku zostawiania większości tych 'młodych zdolnych' i ich trenowaniu, mimo że nie bardzo się będą do tego nadawać?
A do gry już od dłuuugiego czasu szukam obwodowych i jak już znajdę kogoś ciekawszego to widnieje przy nim cena typu 2/3kk ;/ a nieco gorszego gościa, wtedy 20lat(!), kupiłem ze dwa sezony temu za 700k..
@al_said: co masz na myśli, pisząć, że
Spadek z II ligi do III bez wartościowych graczy może dość szybko zakończyć przygodę z BB, albo spowodować wyprzedaż większości graczy bo nie będzie z czego ich utrzymać
bo nie bardzo to rozumiem?