BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] Tekme

[REP U21] Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
00
161466.90 in reply to 161466.89
Date: 11/15/2011 3:15:01 PM
Overall Posts Rated:
952952
če obvladaš ekonomijo pri BB-ju

Kar pomeni po 4-5 ur viseti na prestopih skoraj vsak dan in kupovati igralce pod ceno...če zabiješ toliko časa za poker online, vsaj zaslužiš kaj.

This Post:
00
161466.91 in reply to 161466.89
Date: 11/16/2011 12:34:51 PM
Overall Posts Rated:
1313
Jaz vseskozi igram 3-2 v obrambi, razen če nasprotnik igra pod koš. 2-3 se redko odločim, ker imam nato preslabo zunanjo linijo.

This Post:
00
161466.92 in reply to 161466.91
Date: 11/16/2011 1:22:06 PM
Overall Posts Rated:
130130
V kratkem bom bom opisal -delovanje igralcev na igrišču in obrambne taktike-
Tam bom razložil,zakaj je prišlo do idej 3-2 in ne 2-3 kadar se igra pod koš.
Proti ekipam,ki so usmerjene za pod igro pod koš in imajo tudi takšne igralce primerno temu...se igra 2-3.Ekipe,ki se odločijo za igro pod koš in imajo igralce bolj za zunajne taktike,pa lahko igramo 3-2 ali celo 1-3-1 v ekstremnih primerih.
Nobena obrambna taktika ni točno določena proti določeni napadalni taktiki,ker toliko dejavnikov vpliva na potek igre.
l.p.

From: Zippo80

This Post:
00
161466.93 in reply to 161466.92
Date: 11/16/2011 5:40:21 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

se moram popolnoma strinjat!

Vsaka tekma je tekma zase in vsakega nasrotnika je potrebno preštudirati (razen, če je "no contest" kjer je taktika bore malo pomembna ker je razlika prevelika).

Vzet zdravo za gotovo 2-3 vs Look inside in 1-3-1 vs Motion je na konkurenčnih tekmah lahko zelo pogubno.
Primerov je ogromno. Full Court Press proti dobremu Offensive Flow, Patient proti ekipi ki igra Man to Man (ki ga seveda štima user in ne default),...

Gledat game ratinge in ratinge posamičnih igralcev ter njhove plače preprosto ni dovolj za zmago. Vse to spada v skupine kot so Nitka "Kako sem lahko izgubil to tekmo??!!11" in The usual OMG how did I lose that thread...2.

L.p.

From: gover
This Post:
00
161466.94 in reply to 161466.93
Date: 11/20/2011 4:40:52 PM
Overall Posts Rated:
3636
Pozdravljeni!

Jutri je druga tekma za mlade reprezentante. Tekma z južnimi sosedi bo verjetno tekma za biti ali ne biti. Hrvati so glavni favoriti za drugo mesto v naši skupini in tako so tudi proti nam favoriti. Poraz proti Izraelu je že pozabljen. To tekmo preprosto moramo dobiti, a bo vse prej kot enostavno. Hrvati imajo zelo čvrsto ekipo in bo potrebna res odlična tekma in pripravljenost glavnih igralcev. Taktika je v glavnem pripravljena.

Spet vas naprošam, da držiste pesti za našo mlado repko, da pripravimo jutri eno lepo presenečenje,

Lp gover

This Post:
00
161466.95 in reply to 161466.94
Date: 11/21/2011 2:19:33 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

škoda za poraz. Tekma se je zlomla v zadnjih 5 minutah.
Poleg tega je škoda, da ni njihov SF sfauliral, ker potem bi prišel "Patient" do izraza.

Sedaj nam ostanejo samo še častni tekma proti Ukrajini in Litvi in trening tekme proti Gruziji, Makedoniji ter Albaniij.

Res škoda...

L.p.

This Post:
00
161466.96 in reply to 161466.95
Date: 11/21/2011 3:33:46 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

Nevem, v katero skupino bi to napisal, tako da bom kar tukaj...

Mislim, da bi morali delati več na mladih igralcih, še predvsem na 18 id 19 letniki.

Tako, da predlagam naslednje:
1. Gover, kot selektor U-21 raprezentance, izbere potencialne igralce za U-21 raprezentanco
2. Gover določi scout-e (oziroma motivatorje) mladih talentov, ki "težijo" managerjem, da nenehno trenirajo svoje mlade upe za U-21 raprezentaco
3. Gover določi kakšno strategijo bomo igrali naslednje 2 leti
4. Gover določi plan treninga za mlade igralce
5. Vsak scout dobi 4-5 igralce, katerim sledi (recimo da bo 5 scoutov --> torej 25 potencialnih kandidatov + izven rednih igralcev ki se bodo izkazali za konkurenčne pri 21 letih), če bo scout-ov več alleluja (upajmo, da bo toliko igralcev)!
6. Scout-i sporočajo tedensko (recimo med petkom in nedeljo) Goverju napredke igralcev, ki jih sledijo

Popisovanje igralcev na začetku oziroma koncu sezone ni dovolj, da bi naša U-21 raprezentanca bila konkurenčna, ker lahko se hitro zgodi, da manager proda igralca v tujino in ta ni več primarni trenirance managerja, ali manager neha igrati BB, ali se igralec proda kakšnemu novemu igralcu, ki ne zna kako trenrati, itd.

Kaj se sedaj dogaja: Selektor popiše igralca pri 18, pri 19, pri 20 in potem se odloči koliko je dober. Če bi takšen igralec imel trening plan, bi mogoče imel 2-3 popa v drugi skilih, ki bi sovpadale na odločeno taktiko. Samo tako bomo lahko dosegli "team chemistry" torej, če bo ekipa igrala Look Inside bomo sformirali take igračine, ki bodo kot mama na tato za Look insde in obratno.

Jaz se upam staviti, da se bo našlo 5 ljudi, ki bodo stali ob strani managerjem in jih motivirali ter jim pomagali, da iz njihovih igralcev naredijo zvezdnike U-21 raprezentance. Mene lahko že šteješ zraven!

P.S.: Še nekaj; ni nujno, da bo Gover selektor čez 2 sezoni in bo lahko prišel drugi selektor, ki bo gojil čisto obratno taktiko.
V tem primeru bo malo jeba...Toda vseeno menim, da nam je vsem interes, da je naša raprezentanca dobra in če bo morebitni nov selektor videl, da fantje razsturajo na Look Inside, ga bo pač igral.

L.p.

From: MR.X

This Post:
00
161466.97 in reply to 161466.96
Date: 11/21/2011 4:16:33 PM
Overall Posts Rated:
1818
Jst sm skavt sam svojga Brega.In mu vsakič pišem ko napreduje..Sicer mi je zal da ni vec trener braco ..Ko sva ravno začela dobro sodelovati.(v planu treninga za Brega)

This Post:
00
161466.98 in reply to 161466.96
Date: 11/21/2011 4:20:34 PM
Overall Posts Rated:
170170
Hi,

Nevem, v katero skupino bi to napisal, tako da bom kar tukaj...

Mislim, da bi morali delati več na mladih igralcih, še predvsem na 18 id 19 letniki.

Tako, da predlagam naslednje:
1. Gover, kot selektor U-21 raprezentance, izbere potencialne igralce za U-21 raprezentanco
2. Gover določi scout-e (oziroma motivatorje) mladih talentov, ki "težijo" managerjem, da nenehno trenirajo svoje mlade upe za U-21 raprezentaco
3. Gover določi kakšno strategijo bomo igrali naslednje 2 leti
4. Gover določi plan treninga za mlade igralce
5. Vsak scout dobi 4-5 igralce, katerim sledi (recimo da bo 5 scoutov --> torej 25 potencialnih kandidatov + izven rednih igralcev ki se bodo izkazali za konkurenčne pri 21 letih), če bo scout-ov več alleluja (upajmo, da bo toliko igralcev)!
6. Scout-i sporočajo tedensko (recimo med petkom in nedeljo) Goverju napredke igralcev, ki jih sledijo

Popisovanje igralcev na začetku oziroma koncu sezone ni dovolj, da bi naša U-21 raprezentanca bila konkurenčna, ker lahko se hitro zgodi, da manager proda igralca v tujino in ta ni več primarni trenirance managerja, ali manager neha igrati BB, ali se igralec proda kakšnemu novemu igralcu, ki ne zna kako trenrati, itd.

Kaj se sedaj dogaja: Selektor popiše igralca pri 18, pri 19, pri 20 in potem se odloči koliko je dober. Če bi takšen igralec imel trening plan, bi mogoče imel 2-3 popa v drugi skilih, ki bi sovpadale na odločeno taktiko. Samo tako bomo lahko dosegli "team chemistry" torej, če bo ekipa igrala Look Inside bomo sformirali take igračine, ki bodo kot mama na tato za Look insde in obratno.

Jaz se upam staviti, da se bo našlo 5 ljudi, ki bodo stali ob strani managerjem in jih motivirali ter jim pomagali, da iz njihovih igralcev naredijo zvezdnike U-21 raprezentance. Mene lahko že šteješ zraven!

P.S.: Še nekaj; ni nujno, da bo Gover selektor čez 2 sezoni in bo lahko prišel drugi selektor, ki bo gojil čisto obratno taktiko.
V tem primeru bo malo jeba...Toda vseeno menim, da nam je vsem interes, da je naša raprezentanca dobra in če bo morebitni nov selektor videl, da fantje razsturajo na Look Inside, ga bo pač igral.

L.p.

A si ti špilal HT?

Ker tole kar si zdejle napisal me zelo spominja na HT fore.....

This Post:
00
161466.99 in reply to 161466.98
Date: 11/21/2011 4:25:38 PM
Overall Posts Rated:
3636
Hi,

Čemisliš na Hattrick ga nisem šeigral.
Vse kar sem do zdaj igral je bil Trophymanager.

L.p.

From: gover

This Post:
11
161466.100 in reply to 161466.99
Date: 11/21/2011 4:51:20 PM
Overall Posts Rated:
3636
Ti dajem povsem prav.

Dolgo sem razmišljal kako bi vpeljal sistem scoutov. Po današnjem porazu sm uvidel, da je uspešnost mladinske repke v selektivnem in načrtnem delu z mladinci.

Sistem dela bo tak. Najprej bi rabil še nekaj pomočnikov. Med pomočnike bi razdelil seznam potencialov od 18-letnikov do 21-letnikov. Naprimer: en pomožnik oz. jaz bo prevzel vse OI mlajše od 22 let in usmerjal lastnike le teh do treninga in še bolj pomembno, do previlnega treninga. S tem bo posamezen scout bil na tekočem s razvojem posamezne vrste igralcev in imel dobro primerjavo med njimi. S tem bi mi bil v veliko pomoč, pri izbri igralca za določeno taktiko.

Torej. Vsi, ki bi hoteli prevzeti funkcijo scouta in s tem pomagati mladinski repki, naj mi pošljejo zasebno sporočilo. Upam, da se do naslednjega treninga dobimo in se uskladimo.

Žal je tekoča sezona za mladince praktično končana. Cilj za naprej je povzpeti repko po lestvici in jo pripraviti za tolažilni turnir. Upam, da se vas bo dovolj okorajžilo in da začnemo delati s repko kot se pravilno dela.

Lp gover

Advertisement