BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
169021.90 in reply to 169021.88
Date: 1/13/2011 6:55:12 PM
Overall Posts Rated:
5454
υ.γ.θα ηθελα αν ο ανταρτης δεν βγει τελικα...να μπει σε καποιο τιμ...ωραιο ατομο.

Φίλε ευχαριστώ,ξέρω οτι εχω ελάχιστες πιθανότητες να εκλεγώ,απο εκεί και πέρα εγω μπορώ να προσφέρω οτι μου ζητηθεί αν κάπου μπορώ να φανώ χρήσιμος,είμαι στη διάθεση του προπονητικού team με λίγα λόγια ακόμα και ως εξωκοινοβουλευτικός :)
Σημασία άλλωστε δεν έχει τόσο το χρήσμα...σημασία έχει οτι αυτά που έχει όρεξη να προσφέρει κάποιος τα προσφέρει και μετά την εκλογική μάχη.

From: thanos

This Post:
00
169021.91 in reply to 169021.90
Date: 1/13/2011 6:57:05 PM
Overall Posts Rated:
272272
Αψογος!!! :)

This Post:
00
169021.92 in reply to 169021.91
Date: 1/13/2011 7:09:04 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Θα ήθελα να προτείνω κάτι σε παλιούς προπονητές Cajjabar,autokratora,Lyga,Typhona ...Μπορούν να αναφέρουν τι προβλήματα είχανε όταν ήταν προπονητές ,πως τα αντιμετώπισαν κ αν θέλουν οι υποψήφιοι να μας πουν δικές τους ιδέες κ προτάσεις πάνω σε κάποια πράγματα....

Το πως θα παίξουν στα ματς,ποια θα χτυπησουν ,τι σύστημα θα ερθουν στην ωρα τους...

This Post:
00
169021.93 in reply to 169021.92
Date: 1/13/2011 7:57:50 PM
Overall Posts Rated:
5454
Κοιτάξτε την Ελβετία π.χ που είναι στόν όμιλο μας,αλλά και τη χιλή που είναι πολύ δυνατή ομάδα,όπως και τη Γαλλία που είναι εκ των κορυφαίων.
Θεωρώ οτι έχουν δουλέψει πολύ στούς σέντερ,και έχουν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στη συγκεκριμένη γραμμή πυρός...
Γνώμη μου είναι οτι η δικιά μας ομάδα υστερεί στούς "Ψηλούς" με διαφορά,και θέλει δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα.
Δεν είναι νομίζω τυχαίο τρείς απο τις καλύτερες ομάδες να έχουν δυνατούς ψηλούς,να παίζουν συχνά-πυκνά μές τη ρακέτα και να έχουν τόσο καλές πορείες...

Δεν ξέρω αν έχω λάθος αίσθηση,θα παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας.

From: Tyfonas
This Post:
33
169021.94 in reply to 169021.93
Date: 1/14/2011 2:09:57 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Σαν πρώην Εθνικός προπονητής και σαν πρώην υποψήφιος νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου για αυτές τις εκλογές.
Εξ’αρχής έβαλα υποψηφιότητα περιμένοντας να δω και να ζυγίσω τους υπόλοιπους υποψήφιους ,και αν ήμουν ικανοποιημένος απ ’αυτούς να την αποσύρω ,όπως και έγινε.
Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα με τα μέχρι στιγμής τεκταινόμενα ,και πάλι στην καμπούρα τις Εθνικής ….κόντρες ,προσωπικά, και εμπάθειες που μόνο κακό θα κάνουν…κρίμα , περίμενα ότι αυτές η εκλογές θα μας ενώσουν για το καλό τις Εθνικής ….ελπίζω ακόμη όμως!
Θα πω και την άποψη μου για τους υποψηφίους και ίσως σε μερικούς να μην αρέσουν αυτά που θα πω.
Θα ξεκινήσω με τους νεότερους στο παιχνίδι και ιδιαίτερα σε αυτούς που κάτι έγραψαν ,δλδ τους Antarti,Ιstorikos και Laza….αξιέπαινη η όρεξη να ασχοληθούν με την Εθνική αλλά νομίζω αυτό και μόνο δεν αρκεί διότι υπάρχουν αρκετά κενά, ιδιαίτερα στην εμπειρία ,αν δεν εκλεγούν και συνεχίσουν να βοηθούν από άλλα πόστα την Εθνική ή απλά να είναι ενεργοί, σίγουρα στο μέλλον η υποψηφιότητα τους θα αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα!
Για μένα απέμειναν 2 για να επιλέξω κατά την γνώμη μου τον
καταλληλότερο …Αυτοκράτορας ή Μαμου!
Δυο πολύ δυνατές υποψηφιότητες!
Βλέπω πως στην συγκεκριμένη στιγμή και με βάση την λογική ο Μαμου είναι ο καταλληλότερος, διότι θα έχει συνεργάτη τον Κατζαμπαρ (για μένα πολύ σημαντικό μετά την δουλειά που έχει κάνει) και τον Μάτσα που είναι και αυτός πολύ έμπειρος!....παραβλέποντας τα κάποια προσωπικά που έχω με κάποιους απ ’αυτούς για το καλό τις Εθνικής μας.
Χωρίς κανένα προσωπικό λόγο ,προηγούμενα ή εμπάθεια, αυτήν την χρονικά στιγμή δεν συμφωνώ με την υποψηφιότητα του Αυτοκράτορα ,πιστεύω ότι είναι ασυμβίβαστο ο προπονητής τις Εθνικής να έχει 4 παίχτες από την ομάδα του, άσε που είναι σοβαρό μειονέκτημα και για την Εθνική να έχει περισσότερους από 1 παίχτες από την ίδια ομάδα?... ένας άλλος λόγος που δεν συμφωνώ είναι ότι θα έχει άμεσο οικονομικό συμφέρων ώστε να παραμείνουν παίχτες τις Εθνικής .. ακόμη και αν δεν αξίζουν, δύσκολα θα πετάξει από τα εμπορικά τις ομάδας του 80-100.000 την εβδομάδα διώχνοντας τους 2 !

Φίλοι αυτή είναι η άποψη μου, είναι καθαρά προσωπική με βάση την δική μου λογική….δεν ξέρω μπορεί να είμαι και παράλογος?
Ελπίζω σε μια ήρεμη συνέχεια!
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

,

Last edited by Tyfonas at 1/14/2011 2:13:19 AM

This Post:
11
169021.96 in reply to 169021.92
Date: 1/14/2011 6:52:02 AM
Overall Posts Rated:
112112
Καλημέρα αγόρι και σου εύχομαι ότι καλύτερο για το 2011, μιας και δεν έχουμε μιλήσει ακόμη μέσα στη χρονιά.
Θα απαντήσω στο ερώτημα σου προς τους πρώην προπονητές και παράλληλα πιστέυω πως θα απαντήσω και σε κάποιες απορίες που τυχόν δημιουργήθηκαν από 2 μηνύματα του Αντάρτη και του Ιστορικού.
Πρώτο που θα πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως όποιος βγει Εθνικός προπονητής δεν θα προπονεί παίκτες ο ίδιος. Κατ΄επέκταση δεν θα παίζει παιχνίδια με τους παίκτες εκείνος, οπότε δεν μπορεί να "προγραμματίσει" ούτε την εξέλιξή τους, αλλά κυρίως ούτε την αγωνιστική κατάστασή τους.
Δεύτερον είναι πως το να δημιουργήσεις ψηλούς των 500+ χιλιάδων, όπως οι Εθνικές που προανέφερε ο Αντάρτης εμπεριέχουν ένα μεγάλο ρίσκο σε σχέση με το κέρδος. Ας πιάσουμε την ιδανική περίπτωση πως πείθουμε ένα χρήστη να θυσιάσει χρόνο και τον καλύτερο ψηλό του για να μας τον φτάσει 18 σουτ - 19 άμυνα - 19 ριμπάουντ. Θα έχουμε δημιουγήσει ένα ψηλό με 500 χιλιάρικα μισθό, ίσως κατά κάτι λιγότερο, μιας και το νέο σύστημα έριξε τις τιμές, ειδικά στους ψηλούς. Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς, ας μιλήσουμε με δεδομένα σεζόν 14. Ποιος μπόρεσε να συντηρήσει τέτοιον παίκτη?
Ή θεωρεί κάποιος πως θα βρει άνετα χρήστη που αφού του τον φτιάξει να πρέπει να τον πουλήσει για πολλή μικρή αξία, μιας και τέτοιοι ψηλοί δεν φέυγουν πάνω από 1Μ στην καλύτερη! Για την Ελλάδα βρε γαμώτο? Ας είμαστε ρεαλιστές.
Οι ψηλοί των Πολωνών και των Πορτογάλων κάνουν βόλτα κάθε βδομάδα στη λίστα και η αγωνιστική τους κατάσταση δεν είναι πάντα η καλύτερη. Ακόμα και ο Ασυγκράτητος που ας θεωρήσουμε πως είναι η πιο εύρωστη οικονομικά ομάδα της Ελλάδος δεν έχει πάρει ποτέ τέτοιο πάικτη. Ο Αγγελίκος και ο Ταραντάκης είναι μία χαρά ψηλοί. Ας χτήσουμε ψηλούς με 17 στα βασικά, 10-12 στο σουτ και 8+ σε όλα τα άλλα και ας τους βάλουμε να αντιμετωπίσουν ψηλούς των 600 χιλιάδων. Θα τους ξεβρακώσουν, σας το εγγυώμαι. Ακούγεται ουτοπικό? Σε 3 σεζόν θα είναι πραγματικότητα και σε 2 μάλιστα αντίγραφα.
Και αν βγούνε στη λίστα οι παραπάνω με 250.000 χιλιάρικα μισθό με το νέο σύστημα, στα 24 τους, θα φύγουνε πανω από 3Μ.
3 λοιπόν ήταν και είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετώπισα και θα αντιμετωπίζει ο κάθε προπονητής.
-Να βρει χρήστες που να ασχοληθούν με την προπόνηση νέων αθλητών,
-Να πείσει τους ήδη έχοντες παίκτη στην Εθνική να κάνουν κάποιες διορθώσεις στην προπόνησή τους και
-Να τους κρατάνε κυρίως σε υψηλή αγωνιστική κατάσταση
.
Αγωνιστική κατάσταση. Το κλειδί για το παιχνίδι που θα έχουμε φέτος με την Ολλανδία. Και στα υπόλοιπα βέβαια, αλλά να έχετε στο νου σας πως αν έχουμε φτάσει εκεί με μία μόνο ήττα από την Ελβετία, χρήστες που έχουνε διεθνής κλειδιά θα πρέπει να πειστούνε να προπονήσουν αγωνιστική κατάσταση την εβδομάδα εκείνη, όπως είχα κάνει εγώ με αρκετούς χρήστες την εβδομάδα που έπαιξα με Πολωνία. Θα μπορέσετε, θα έχετε κερδίσει τον σεβασμό των χρηστών?
Τα προβλήματα αυτά λύνονται μόνο με διαρκή επικοινωνία, αλλά και σεβασμό, κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψει ο εκάστοτε προπονητής για να τον κερδίσει, όπως ανέφερα παραπάνω. Εκεί είναι που υστερούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες του Μαμού και του Μαρτίου. Τελείως διαφορετικό να σου πει κάτι ένας χρήστης στις 20 καλύτερες ομάδες της χώρας και τελείως διαφορετικό ένας μεσαίας ή χαμηλής κατηγορίας. εξαιρώ την τελευταία υποψηφιότητα του Άρη, που και εκείνος είναι σεβάσμιο πρόσωπο στην κοινότητα και από το λίγο που έχουμε μιλήσει εξαιρετικό παιδί, άσχετα αν σήμερα θα τον πατήσω στο ιδιωτικό :Ρ.
Σεβασμό όμως και άρτιο λόγο χρειαζόμαστε και σε διεθνές επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως όσο παράξενο κι αν ακουστεί, ο εκάστοτε προπονητής πρέπει να ξέρει τουλάχιστον Αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο. Εμένα πχ μου χρησίμευσαν και τα Αγγλικά και τα Ιταλικά που γνωρίζω και τολμώ να πω πως μας βοήθησαν πολύ στην επίτευξη της προκρισής μας τη σεζόν 13. Με τον Αλεξάντερ της Σερβίας, τον Νάρκισσο της Γαλλίας ανταλλάζουμε προσωπικά πλέον μηνύματα. Με τον LuckyZZZ, εθνικό προπονητή της Λιθουανίας, αλλά και προπονητής του Δουκάκου μας

Last edited by Kajabbar at 1/14/2011 6:58:33 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.98 in reply to 169021.94
Date: 1/14/2011 7:18:47 AM
Overall Posts Rated:
5454
Εξ’αρχής έβαλα υποψηφιότητα περιμένοντας να δω και να ζυγίσω τους υπόλοιπους υποψήφιους ,και αν ήμουν ικανοποιημένος απ ’αυτούς να την αποσύρω ,όπως και έγινε.

Kαταρχήν να ευχηθώ σε όλους τούς φίλους καλό Σ/Κ και καλή αγωνιστική χρονιά αφού σε λίγες ώρες έχουμε πρεμιέρα της νέας σεζόν.Δεν θα αναφερθώ καθόλου στό μύνημα σου τυφώνα για το ποιός είναι καταλληλότερος αυτή τη στιγμή,γιατί και συμφωνώ εν μέρη αλλά και διαφωνώ σε πολλά σημεία του.
Αυτό που διαπίστωσα με μεγάλη μου θλίψη,και σχημάτισα προσωπική άποψη,αυτές τις μέρες που είμαι ενεργός στο forum είναι οτι υπάρχουν "στρατόπεδα" χωρισμένα στούς μέν,αλλά και στούς δε,φυσικά αν με ρωτούσατε ποιοί είναι με ποιούς και ποιοί με τούς άλλους δεν ξέρω να σας πω...έχω χάσει τη μπάλα...
Αυτό που με σιγουριά όμως θα έλεγα,είναι οτι είναι λάθος να θέτεις υποψηφιότητα και μετά να την αποσύρεις γιατί αυτό απο μόνο του εμένα μου περνάει ενα λάθος μύνημα,ποιό είναι αυτό;
Με ολο το σεβασμό και με διάθεση μόνο να κάνω καλοπροαίρετη κριτική θα σου έλεγα οτι είναι μια κίνηση με σκοπό μέν να περάσεις την απογοητευσή σου για τη διαδικασία,δέ,απο την άλλη μου περνάς αυτόματα και το μύνημα οτι στήν πρώτη στραβή απογοητεύεσε και τα παρατάς.
Πολύ σωστά μου καταλογίζεις σε μένα και σε 2-3 ακόμα φίλους συνυποψηφίους έλειψη εμπειρίας,συμφωνώ απόλυτα δεν αντιλέγω.
Σε πληροφορώ οτι αν διάβασα 20 μυνήματα π.χ που αφορούσαν εμένα και τα 20 έλεγαν αυτό που λές κι εσύ και δικαίως όπως σε διαβεβαιώ κι εγώ,ναι μεν ορεξάτος ο Antartis για προσφορά,ναι μεν καλό άτομο,αλλά δεν θα τον ψηφίσω γιατί δεν έχει εμπειρία.
Βλέπεις όμως οτι εγω παραμένω και θα παραμείνω σε ολη τη διαδικασία γιατί οι εκλογική μάχη έχει αυτό το νόημα,παρουσίασα αυτά που είχα,καλά η άσχημα,και περιμένω να κριθώ χωρίς να με νοιάζει αν μου βγαίνουν τα "κουκιά" η όχι...
Αν θα με ψηφίσουν 5 η 505 για μένα δεν έχει σημασία,σημασία για μένα έχει οτι θα τούς εχω πείσει ύστερα απο μια διαδικασία που έκανα με καθαρό αγώνα,ξεκάθαρα λόγια,και υποστήριξη απο πουθενά γιατί δεν είμαι πίσω απο κανένα άρμα.
Οι διαπιστώσεις που έκανα αυτές της μέρες είναι πραγματικά θλιβερές και δεν περίμενα το μέγεθος της αντιδικίας που είδα σε ενα προεκλογικό αγώνα ας τον πούμε έτσι για ενα on-line παιχνίδι.
Όπως είπε και ένας φίλος,αν ξύπναγε κάποιος σήμερα και έμπαινε στο forum θα πίστευε οτι έχει να κάνει με επαγγελματίες προπονητές που διεκδικούν τήν καρέκλα της αληθινής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επι πληρωμή.

Για να μην κουράσω άλλο όμως ας ξαναγυρίσω στήν ταμπακιέρα...

Θεωρώ λάθος να αποσυρθείς όπως και όσοι άλλοι το έκαναν στο παρελθόν.
Μένουμε και παλεύουμε για το όραμα μας,τη φιλοσοφία μας,τις ιδέες μας αλλά και τις πιθανοτητές μας,και δεν τα παρατάμε υποδεικνύοντας μάλιστα τον καταλληλότερο κατά τη γνώμη μας εν μέσω διαδικασίας...νομίζω οτι είναι μέγα ατόπημα.
Θεωρώ δικαίωμα σου αν είσαι αποφασισμένος να αποσυρθείς,αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα να πάρεις θέση,γιατί αν υπάρξει έστω κι ένας κακοπροαίρετος θα σου καταλογίσει κίνηση εντυπωσιασμού και τίποτα άλλο.
Δηλαδή θα αναρωτηθεί,ανακάλυψες βρέ Τυφώνα 2-3 καλές υποψηφιότητες και κρίνεις τη δική σου λίγη; τότε γιατί μπήκες σε ολη αυτή τη διαδικασία;

Τα πράγματα είναι νομίζω απλά και ξεκάθαρα...

Ποτέ δεν μου άρεσε ο εύκολος δρόμος,γενικότερα και οχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν πετυχαίνεις κάτι φεύγοντας,ίσα ίσα διευκολύνεις αυτούς που κριτικάρεις και δεν τούς θεωρείς ικανοτερούς σου...

Φιλικά Antartis

Last edited by antartis at 1/14/2011 7:31:03 AM

This Post:
00
169021.99 in reply to 169021.98
Date: 1/14/2011 7:32:33 AM
Overall Posts Rated:
129129
Σορρυ κιολας,αλλα Παρασκευη δεν ειναι σημερα;

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
11
169021.100 in reply to 169021.99
Date: 1/14/2011 7:38:40 AM
Overall Posts Rated:
7373
Μετα την υποψηφιοτητα του κ.Δημητρη δεν υπαρχει να περιπτωσει να ψηφισω καποιον αλλον . Μπορει καποιοι να αξιζουν οσο και ο πικασο , αλλα ο πικασο τα εγραψε οπως πρεπει , ξερουμε την εμπειρια του ... Οποτε - Pikaso For The Win !

Advertisement