BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: chlebo

This Post:
22
169186.90 in reply to 169186.88
Date: 1/13/2011 4:45:05 PM
Overall Posts Rated:
112112
prepac ale ja tak trosku musim suhlasit s Eazym,mna to napadlo uz davnejsie ale nechcel som to sem pisat,no myslim ze im davate zabrat az moc vela...aspon tie tvoje posledne dva prispevky...zo zaciatku boli tie otazky na mieste o tom pokoj....

From: symbi

This Post:
33
169186.91 in reply to 169186.89
Date: 1/13/2011 5:01:27 PM
Overall Posts Rated:
100100
Nechápem prečo ťa to rozčuluje ?

Pokial máš pocit že otázka je zložitá, alebo by sa ti motala hlava od tolkého hladania nejakých vzorcov. Polož protiotázku a nechaj si to vysvetliť.

Myslím že potom by to Maťa až tak nebavilo :-)))

From: Matej_B

This Post:
00
169186.92 in reply to 169186.90
Date: 1/13/2011 5:06:12 PM
Overall Posts Rated:
264264
Že by som bol len ja sám perfekcionista? Prečo nikto nenapíše, že "toto si pozriem", "toto sa doučím", "toto prekonzultujem"? Pre mňa nebola žiadna otázka "ťažká". Buď som napísal, že to ešte neviem a naučím sa, alebo som hneď začal hľadať na fóre, v manuáli, v zápasoch...prečo mám pocit, že sa bojíte ťažkých vecí a neberiete to ako výzvu. Ale ok, nebudem už dávať otázky, na ktoré je potrebné sa trochu posnažiť :-p

Bože, berte to ako hru aj naďalej! Ja som len súdil podľa seba, že je dobré mať nejakú výzvu pred sebou.

From: Eazy-E

This Post:
00
169186.93 in reply to 169186.91
Date: 1/13/2011 5:10:15 PM
Overall Posts Rated:
6767
co myslis ze ma rozculuje? ja myslim ze ma nema co rozculovat :)

Pokial máš pocit že otázka je zložitá, alebo by sa ti motala hlava od tolkého hladania nejakých vzorcov. Polož protiotázku a nechaj si to vysvetliť.

davam protiotazku,co si tym myslel? ako som pisal,to cele nebolo o tom ake sa tu kladu otazky,ale hlavne ako su formulovane a ake su na ne reakcie.

This Post:
00
169186.94 in reply to 169186.92
Date: 1/13/2011 5:16:49 PM
Overall Posts Rated:
112112
tak ja som to teraz myslel na ten trening turcana a tie zapasy za poslednych 6 sezon ci ako to tam bolo spominane,inak vacsinu ostatnych otazok ti kvitujem...len tusim aj ty sam si pisal ze si ochotny tvojmu nastupcovi pomoct,preto si myslim,ze idealna odpoved na ozaj tazke otazky co davas by bola: "poradim sa s Matejom" ;) ber to tak,ze si dosiahol nieco co tu este u nas nedosiahol nikto a posledne dve sezony si sa tomu venoval tak ako sa tomu nevenoval tiez asi nikto :) takze druheho ty tu asi tak laho nenajdes :D dufam ze ta moje prispevky nenahnevali,nechcem aby vyzneli ako utok na teba,ja som rad ze su tu aj ludia perfekcionisti :))

From: Matej_B

This Post:
00
169186.95 in reply to 169186.93
Date: 1/13/2011 5:17:03 PM
Overall Posts Rated:
264264
davam protiotazku,co si tym myslel? ako som pisal,to cele nebolo o tom ake sa tu kladu otazky,ale hlavne ako su formulovane a ake su na ne reakcie.

Ale veď obaja kandidáti dobre vedia, že ich v tom podporujem, že sa odhodlali zobrať to na svoje plecia. Veď o Razorovi som písal už pred 2 sezónami, že ak sa bude snažiť, je kandidát na dlhodobého NT trénera. A CubONE ma mnohými odpoveďami presvedčil a páči sa mi trochu viac jeho prístup ku kandidatúre. Keby som proti nim niečo mal, tak mi ver, že by som písal inak :D Podľa mňa je priestor teraz otestovať kandidátov, či si to náhodou nerozmyslia a nie počas bojov o postup zo skupiny. O čom by to bolo, keby som ich stále len chválil? :)

From: Eazy-E

This Post:
00
169186.96 in reply to 169186.95
Date: 1/13/2011 5:31:18 PM
Overall Posts Rated:
6767
okej starky,mam pocit ze sa chapeme,ja som ti na to cele napisal moj nazor,ty si mi napisal svoj nazor.ja tvoj respektujem,ale proste sme kazdy rozdielny.kazdy ma na to jednoducho iny pohlad.
ja som to co si pre NT urobil respektoval a naozaj si urobil asi nieco co sa tu este mozno par sezon nikomu nepodari,ak sa vobec podari.ale musis uznat, ze mnoho veci ktore vies, si sa naucil hlavne vdaka praci NT trenera.predsalen pracovat s 15 hracmi so skillmi 16+,vidiet ako casto skacu,ako sa im meni plat atd. je nieco ine ako mat podobneho hraca v time jedneho,alebo ani jedneho a tak sa ani nemozte cudovat,ze jednoducho niektore otazky mnoho manazerov zatial nevie a tak pisat odpovede manazerom na prispevky typu "ako to ze toto neviete?" je trosku odveci.
kazdoapdne na toto je tu forum a tato debata. dufam ze sa nikto neurazil na nikoho a ze si ak este bude nejake nejasnosti bez nejakych urazok a zbytocnych natahovaciek mozme prekonzultovat aj ostatne problemy,ak by teda este nejake boli. :) dobru noc,uz vazne idem spat :)

This Post:
00
169186.97 in reply to 169186.96
Date: 1/13/2011 6:39:11 PM
Overall Posts Rated:
112112
okej starky,mam pocit ze sa chapeme,ja som ti na to cele napisal moj nazor,ty si mi napisal svoj nazor.ja tvoj respektujem,ale proste sme kazdy rozdielny.kazdy ma na to jednoducho iny pohlad.
ja som to co si pre NT urobil respektoval a naozaj si urobil asi nieco co sa tu este mozno par sezon nikomu nepodari,ak sa vobec podari.ale musis uznat, ze mnoho veci ktore vies, si sa naucil hlavne vdaka praci NT trenera.predsalen pracovat s 15 hracmi so skillmi 16+,vidiet ako casto skacu,ako sa im meni plat atd. je nieco ine ako mat podobneho hraca v time jedneho,alebo ani jedneho a tak sa ani nemozte cudovat,ze jednoducho niektore otazky mnoho manazerov zatial nevie a tak pisat odpovede manazerom na prispevky typu "ako to ze toto neviete?" je trosku odveci.
kazdoapdne na toto je tu forum a tato debata. dufam ze sa nikto neurazil na nikoho a ze si ak este bude nejake nejasnosti bez nejakych urazok a zbytocnych natahovaciek mozme prekonzultovat aj ostatne problemy,ak by teda este nejake boli. :) dobru noc,uz vazne idem spat :)

kazdym jednym slovom mi hovoris z duse :)

From: wendi

This Post:
11
169186.98 in reply to 169186.86
Date: 1/14/2011 4:30:48 AM
Overall Posts Rated:
170170
Eazy-E, mozem sa spytat aka je tvoja uloha v tento kandidature?
Viem, ze CubONE pisal vo svojej reci, ze budes jeho asistent, ale zatial mi to skor pripada, ze sa snazis byt jeho hovorcom.

Na tom nie je nic zle, ale primarne sa tu hodnotia nazory kandidata na trenersku poziciu, nie asistentsku. Verim tomu, ze ak CubONE-ovi nieco vadi na akychkolvek otazkach, tak sa k tomu dokaze vyjadrit aj sam :)
Pretoze, ak sa stane trenerom, bude to on, od koho sa to ocakava.

Nic v zlom, ale obcas je prilisna aktivita, ked chces niekomu pomoct, na skodu..

From: LA-CubONE

This Post:
11
169186.99 in reply to 169186.98
Date: 1/14/2011 7:03:32 AM
Overall Posts Rated:
4343
Eazy sa vyjadril, aky ma postoj k uz spominanym otazkam, rovnako ako chlebo, v tomto pripade z pohladu hlasujuceho, hovorcom mi teraz rozhodne nebol, ja som sa uz odhlasil a otazky nasiel az teraz, rovnako ako diskusiu po danej otazke

Feel free to ask me!
This Post:
00
169186.100 in reply to 169186.99
Date: 1/14/2011 7:07:20 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Ještě mě napadla jedna otázka na oba kandidáty. Co je potřeba udělat proto, aby šlo naturalizovat cizince, aby mohl nastoupit za slovenskou reprezentaci?

Advertisement