A ja myślę że trochę przesadzacie ;)
W każdym tygodniu gra się przecież mecz u siebie, do tego dochodzi kasa za kontrakt z tv.. zawsze jakieś grosze wpadną ;) A jak nie to znaczy że za dużo wydajecie :P Trzeba wtedy pozbyc sie graczy którzy zarabiają za dużo i rujnują nasz budżet, skoro nie jesteśmy w stanie ich utrzymac. Trzeba pozbyc się zbyt dobrego personelu- przecież nawet 4to poziomowy trener czy rzecznik to już jest około 10-15k tygodniowo. Nieraz trzeba też ograniczyc skauting.
A bardzo dobrą drużynę można sobie samemu wytrenowac. Pozyskac zawodników z draftu, powiedzmy 2óch na sezon i tak ich wytrenowac żeby przydali się drużynie. W następnym sezonie to samo i już mamy 4 całkiem niezłych zawodników po 2óch sezonach ;) Z pieniędzy na koncie które się dostaje przeciez zaraz po dostaniu drużyny, z tego co się uzbiera przez dwa sezonu spokojnie można kupic 5tego oraz rezerwę ;) A jeśli gra się jeszcze w PP to już w ogóle pieniądz można zgromadzic :P
Ja płacę aktualnie ponad 130k pensji zawodnikom, z tego jednemu 90k i jakoś sobie na razie radzę :P A spokojnie mógłbym miec nawet lepszą drużynę i płacic jej mniej pieniędzy, ale nie chce rezygnowac z mojego reprezentanta :D