Καλημέρα.
Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι διαπράχθηκε ένα ΈΓΚΛΗΜΑ στη χθεσινή αγωνιστική. Θύτης είναι ο Παντελής και θύμα είναι ο Khoury!!!!!! Δεν μπορεί ρε φίλε να τον βάζεις sf.... Απλά δεν γίνεται!!!!!!!!!! Δεν το δέχομαι.... Μιλάνε οι αριθμοί από μόνοι τους για την άμυνα του Σπύρου... ο KOLINDRIANS ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το 0-21 στα σουτ είχα κ εγώ τα θέματα μου, ακόμα κ ο ίδιος ο Σπύρος κάνει ανάλυση για την άμυνά του και εσύ πας και τον βάζεις SF?????????? έλα ήταν σαν να πηγαίνεις με κατεβασμένα τα χέρια. ο Khoury σαν PF ή C έχει 59, 61, 48, 57 πόντους στα 4 παιχνίδια που τον έβαλες να παίξει στους ψηλούς. Δεν ξέρω αν θα κέρδιζες άλλα θα είχες περισσότερες πιθανότητες, λέω εγώ έτσι...
Σπύρο τώρα για το κύπελλο θεωρώ όπως είπες κ εσύ ότι κακώς δεν το έπαιξες με άλλη διάθεση. Νομίζω ότι υποτίμησες λίγο τον αντίπαλο σου. Σε είχα για σίγουρα περασμένο. Τώρα για το κοίτα μέσα τι να πούμε παραπάνω.... τα έχουμε ξαναπεί...
Σκοράρει 50 σχεδόν πόντους SG των 35κ και ενώ ο αμυντικός που τον έχει έχει τουλάχιστον 14 άμυνα...
περίεργο όντως αυτό που λες αν και δεν ξέρουμε τι παίχτης είναι αυτός ο 35κ. Παρόλα αυτά βλέποντας το φύλλο αγώνος σου είδα ότι ο SG σου αποβλήθηκε στα 29 λεπτά και μετά από εκείνο το σημείο πήρε την διαφορά ο Ροδίτης. Δεν ξέρω αν ήταν έτσι τα μαρκαρίσματα άλλα αυτό λέει πολλά. τώρα για το
Μάλλον από δω και πέρα θα αρχίσω να αφήνω lucky funs να παίζουν ...
δεν θέλεις να ξεκινήσεις με το ματς μας???? ;-)
Ήρθε και το all-star... θα ήθελα να ακούσω προβλέψεις.... εγώ νομίζω ότι φέτος οι μπλε θα είναι οι νικητές... έχει καλύτερο ρόστερ και συγκεκριμένα πολύ δυνατό πάγκο... άντε να δούμε...