Offseason λοιπόν!
Οπως είπε και ο Βασίλης, δύο μεγάλες μεταγραφές από τον Αίαντα τελευταία, αμφότεροι παίκτες των 70+ χιλιάδων μισθό.
Πέραν τούτου, ουδέν θα έλεγα.
Οι καρχαρίες είχαν την μεγάλη ατυχία με τον Θάνου και πλέον θα είναι τρομερή έκπληξη αν δεν είναι από τους μπλε ο πρωταθλητής.
Μετεωρίτης και Grgat έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Εδρας αλλα και ομάδας.
Βέβαια ο Αίαντας ενισχύθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι προλαβαίνει να φορμαριστεί, ώστε να χτυπήσει με αξιώσεις το σπάσιμο της έδρας του πρωτοπόρου.
Από την άλλη ο Βόλος, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα φέτος. Παραμένει όμως ομάδα με βαριά εσωτερικά σκιλς. Δύσκολο να σπάσει κι αυτός την έδρα του Grgrat, νομίζω.
Ξεκάθαρα θεωρώ ότι πολύ δύσκολα δεν θα είναι τα δύο φαβορί στον τελικό των μπλε. Εκεί, αν συναντηθούν τελικά, αναμένεται μεγάλο ντέρμπι, με προϊστορία δραματικών εξελίξεων!
Για τους κόκκινους, όλα είναι ανοιχτά πλέον, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κερδίσει σε τρία παιχνίδια, κάποιον από τους δύο πρώτους των μπλε. Με τα σημερινά δεδομένα.
Καλή επιτυχία σε όλους όσους παίζουν playoffs-playouts και να ευχηθώ ταχεία επάνοδο στα σαλόνια της ΙΙΙ, στους Χάρλεμς!