Tak když už mám tu naději, tak taky něco přihodím do placu ... :)
Názor Mimriho chápu, ale nepodporuju - i já bych vyhodil ty, který kvůli věku nemůžou být v U21, a to z důvodu vyzkoušení nových nadějí v přátelácích na různých postech. Vím o přetlaku na SG a že se nám nedostává PG, ale třeba o SF jsem neslyšel ani zmínku, a to považuju dlouhodobě za kritickej post, takže by asi bylo třeba zkusit nějaký SG nebo PF na postu SF v situacích, kdy nesedí obrany.
Co se týká výchovy mladých - absolutně souhlasím s Amarem, při tréninku 18letých nelze pomýšlet na úspěch v 1. lize i v poháru. Teď jsem zachraňoval Jandu (na můj vkus poměrně draze, ale co už) a pokud mu chci dát minuty, tak musím obětovat buď minimálně jeden ligovej zápas, kdy proti jeho JS, JR a OD 7 půjdou střelci s JS a OD 12+ a JR 10+, nebo pohár - i když má člověk kliku, tak v posledních 32 většinou naráží na solidní týmy a uvedený vlastnosti zdaleka nestačej (poslední můj zápas toho důkazem).
Něco jinýho je trénink kvalitního hráče 20-21, kterej už je v týmu bez problému použitelnej, minimálně jako víc než slušnej náhradník.