BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 17

Season 17

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
190776.91 in reply to 190776.89
Date: 8/2/2011 7:36:09 AM
Overall Posts Rated:
180180
Γεια σου Μάρκο, καλώς μας ήρθες στον ΙΙΙ.14... εξαιρετική η ομάδα σου, ανεβάζει και άλλο τον πήχυ του ομίλου.

Αφού έχεις και facebook σε περιμένουμε και εδώ https://www.facebook.com/groups/BuzzerGR/

Υ.Γ. Αργότερα, ίσως λίγη ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, να προλάβω να δώσω και τα προγνωστικά μου.

Υ.Γ.2: Χρήστο, αφού θα πας Σαλόνικα, φρόντισε να συναντηθείς με τον παρολίγον εθνικό μας προπονητή Κωστάκη απο τα Tsitax. Πιστεύω ότι αφού παίζεται τρέξε και οι δύο θα έχετε πολλά κοινά.

Υ.Γ.3 Το απόγευμα ραντεβού στο chat

This Post:
00
190776.92 in reply to 190776.91
Date: 8/2/2011 7:59:31 AM
Overall Posts Rated:
5757
Εγω δυστυχως θα λειπω μεχρι την παρασκευη καθως θα αλονισω ολη την χαλκιδικη μηπως βρω νεα ταλεντα για την ομαδα μ....ελπιζω για ολους νικες σμρ...

Υγ:Προεδρε κοιτα να μ πεις καμια τακτικη γτ σμρ βλεπω να γινεται το 0-2 για την ομαδα μ!

This Post:
11
190776.93 in reply to 190776.91
Date: 8/2/2011 9:05:51 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Για να συναντηθει καποιος με τον Κωστα, πρεπει να παιζει παραδοσιακα υπομονετικη. Κανενα αλλο συστημα δεν ειναι δυνατον να προσεγγισει τον παρα κατι προπονητη της εθνικης. Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον κοκκορα και τη ζεβρα στο δωματιο μεσα και τους επιστημονες να τους κοιταζουν. Ο κυριος με την υπομονετικη στη μεση να παρακολουθει υπομονετικα και ο Κωστας να τρεχει σαν τη ζεβρα με το τρεξε... :):):)

This Post:
00
190776.94 in reply to 190776.93
Date: 8/2/2011 9:46:36 AM
Overall Posts Rated:
180180
Μήτσο πάλι εμείς θα την πληρώσουμε για το 0-2 που έρχεται....

This Post:
00
190776.95 in reply to 190776.80
Date: 8/2/2011 10:43:22 AM
Overall Posts Rated:
180180
Kamares Parou - Aetos Anogeion B.C. : Περίεργο παιχνίδι, οι Καμάρες μου άρεσαν στην πρεμιέρα πάρα πολύ, ο Αετός λογικά θα έχει το + του ενθουσιασμού και την έδρα. No bet, σίγουροι οι +230 πόντοι.

B.A. Polikastroy - basilissa 21 : Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες απο το 192-188 στη σεζόν που μας πέρασε. Και εδώ δύσκολη η πρόβλεψη και λογικά +220 πόντοι.

Cholargos Legends - TWINS SALONIKA B.C. : Τον Twins Salonika πολύ τον υποτιμήσαμε ρε παιδιά και μας έβαλε τα γυαλιά στην πρώτη αγωνιστική. Ο Κλαούντιο θα δυσκολευθεί να πάρει το διπλό, άσος και under 175 πόντοι.

Great Alexander - nikolas2007 : Οπως έγραψε και ο Χρήστος ο Great έχει το καλύτερο βάθος στον πάγκο και δεν θα δυσκολευθεί να αποκαταστάσει στο τερέν τον τραυματία Κατσογιάννη. Παιχνίδι τακτικής, με παράδοση συγκλονιστικών αγώνων τις τελευταίες σεζόν στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Ionikos Lamias - Autokratoras : Ο Θάνος συνεχίζει απτόητος τις διακοπές του και δεν λογαριάζει τα 0-11 τα οποία έγραψα. Ευκαιρία για διπλό για τον Θανάση, έχει πέσει η τιμή στο εξωτερικό για να τραυματίσει παίκτη του αντιπάλου ο Θανάσης.

panionios - Crop Dusting : Αφού μας έδωσε τις πληροφορίες απο μέσα ο Χρήστος, θα πάω με το διπλό.

AGOR1978 - pamesa valencia bc : Δεν ξέρω τις τεχνικές γνώσεις του Κωνσταντίνου στο παιχνίδι, αλλά αν καταφέρει να δέσει το σύνολο του σε λίγες ημέρες μπορεί τη νίκη. Αν όχι, πάω για το διπλό.

ARIS SALONICA3 - Olympiakos Kamarwn : Ο Αρης όσο δεν έχει κύπελλο θα κερδίζει. Οι νεοφώτιστοι δεν είναι κακή ομάδα και το σημερινό ματς είναι ένα κρας-τεστ για το τι μπορούν να πετύχουν.

This Post:
00
190776.96 in reply to 190776.95
Date: 8/2/2011 6:53:14 PM
Overall Posts Rated:
4141
Να καλοσωρίσω και εγώ τον Μάρκο στον όμιλο, όντως έχουμε καλή ιστορία στα ιδιωτικά, αλλά απ'οτι βλέπω η παρέα του Καμαρινόπουλου έχει εξελιχθεί αρκετά από την τελευταία φορά που παίξαμε, θα τους περιμένω με ανοιχτές αγκάλες στο καυτό Μελίνα Μερκούρη!

Θανάση κοίτα να δείς τι θα κάνεις εσύ στο τηλεοπτικό ματσάκι που έχουμε παραμονή 15αυγουστου μαζί και μην βασίζεσαι σε τρίτους! Μας εξεπληξες πάντως σήμερα, υπάρχει και άλλο σύστημα εκτός από το κοίτα μέσα???Τώρα που πήρες φόρα με το τρέξε, πάμε για εξωτερική απομόνωση, πρίνσετον και δεν συμμαζεύεται! :-p

Κοσμά αυτό είναι το link για το φατσοβιβλίο?Την τελευταία φορά που μπήκα έψαχνα για γκρουπ της ΙΙΙ.14, έκανα αίτημα τώρα που ξαναμπήκα, απ'οτι βλέπω είχα όντως πέσει παντελώς έξω όταν έκανα αναφορές στο τριχωτό της κεφαλής σου... :-)))

Από τους νέους σήμερα μόνο ο Ολυμπιακός τα κατάφερε, ο Άρης μάλλον άρχισε τα χαλαρά από την αρχή τις σεζόν και θα πάει play-off με διάθεση γύρο στο 250! :-p
Ο Νικόλας έκανε μεγάλη και δίκαιη νίκη απέναντι στον περσινό μπλε φιναλίστ σε ένα μάτς που αν κρίνουμε από τελικό σκόρ κακοποιήθηκε το μπάσκετ προς όφελος των στοιχηματικών επιδιώξεων που δεν μας αποκάλυψε ο ...μοναχοφάης πρόεδρας!
O Χολαργός με μεγαλύτερη προσπάθεια και απέναντι σε αμυντικό σύστημα που τον ευννοούσε καταφερε να νικήσει στην παραταση τον σαλονικιό (τον Μυριούνη με τους 58 πόντους τον θυμάμαι όταν έπαιζε στον Μώλος Σίτι, πολύ καλός!)
Ο έτερος σαλονικιός συνεχίζει το αρνητικό καλοκαιρινό σερί όπως σωστα αναφέρθηκε και απέναντι στην Λαμία, στα Ανώγεια λύγισαν και οι ξεμπέτηδες μαυροπουκαμισάδες με την αγωνία στο τέλος, ενώ το περσινό ρεκόρ δύσκολο να συμβεί ξανά ανάμεσα σε φαντασματάκι και Πολύκαστρο...
Τέλος, ο Πανιώνιος συνέχισε την καλή αρχή που έχει κάνει, ενώ στα δικά μου βλέπω νέοι και παλιοί με υποτιμήσατε...Ο πέλεκυς του αγορίνου θα είναι βαρύς! Προς το παρόν δώσαμε μια βδομάδα ρεπό στον υπερμέγιστο Μπαλματσέντα-και καλά λόγω τραυματισμού-για να δοκιμάσει την νέα βοηθό της γιατρού μας! http://1.bp.blogspot.com/_tc9oo6_F30g/TNwsG9gGV_I/AAAAAAA...

This Post:
00
190776.97 in reply to 190776.96
Date: 8/2/2011 7:24:03 PM
Overall Posts Rated:
180180
Γιώργο απο που να πρωτοξεκινήσω... χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, κόβω τις φλέβες μου, παίζω ρώσικη ρουλέτα... θέλω οπωσδηποτε να με περιποιηθεί η νέα γιατρός του ΑΓΟΡ.
Κατά δεύτερον, σε έκανα add στο γκρουπ... και έχω να δηλώσω ότι: "Ντροπή σου ρε συ να βάζεις φωτογραφίες απο 15 χρονών... εκτός αν είσαι ο ΑΓΟΡ1998 και έχει γίνει τυπογραφικό λάθος".

Λοιπόν, ας σχολιάσω και εγώ την αγωνιστική... σε μας ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα θα έλεγα... το μόνο κακό ότι έπεσα έξω στα over-under που έδωσα. Η ομάδα μου άγγιξε το τέλειο αμυντικά, επιθετικά υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Στον κόκκινο όμιλο, ο Θάνος έκανε τη δεύτερη σερί απο τις οκτώ ήττες που θα κάνει, προτού επιστρέψει και τελειώσει τη σεζόν με ρεκόρ 14-8. Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει αφήσει default τις περσινές του τακτικές. Ο Γιώργος έδειξε για μια ακόμα φορά ότι μια ομάδα πρέπει να έχει πάγκο... έχω πει και παλαιότερα, ότι μια ομάδα δεν μπορεί να βγάλει μια σεζόν με 6 παίκτες και ας είναι τούμπανα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες ομάδες ανέβηκαν κατηγορία απο εδώ, είχαν φουλ ρόστερ, με εξαίρεση τον πρόεδρο Αντυ που φρόντισε να εκμηδενίσει το μειονέκτημα του απέναντι μου, δίνοντας εντολές για νοκ-ντάουν στους παίκτες του πριν τον πρώτο τελικό της προπέρσινης σεζόν. Πέρα απο την πλάκα, θεωρώ ότι τότε ο Ανδρέας είχε φτιάξει μια ομάδα που ετοιμαζόταν όλη τη σεζόν για τον τελικό... και για αυτό ήταν και η εξαίρεση στον κανόνα.

Αυτά για την ώρα, καλή επιτυχία σε όλους στο κύπελλο... και θα γίνω και μάντης: "Βλέπω τραυματισμό παίκτη των Crop Dusting μεθαύριο στο κύπελλο κόντρα στο botακι".

This Post:
00
190776.98 in reply to 190776.97
Date: 8/2/2011 7:46:18 PM
Overall Posts Rated:
5454
για πρωτη φορα εμεινα εκπληκτος απο την ομαδα μου(ως προς το καλο).
κοσμα δες εμφανιση ευαγγενελη.

This Post:
00
190776.99 in reply to 190776.98
Date: 8/2/2011 8:12:32 PM
Overall Posts Rated:
180180
Δώστου το pop-up που είπαμε και σιγά-σιγά τον βλέπω να παίρνει τη θέση του Φροσινάκη στις καρδιές των Χολαργιωτών.

Υ.Γ. Επειδή το Σάββατο παίζουμε αντίπαλοι και να μην προπονηθεί αυτή την εβδομάδα δεν πειράζει Κλαούντιο :P

This Post:
00
190776.100 in reply to 190776.99
Date: 8/3/2011 9:32:54 AM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
Red Devils B.C
Καλή σεζόν παίδες! Όμιλος με αρκετούς γνωστούς buzzerika ( sic! ) αλλά εγώ θα δώσω τις ευχές για άνοδο στον Ιωνικό Λαμίας που τελικά έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα μονο με....ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ωραίος φίλε!

I love this game!
This Post:
00
190776.101 in reply to 190776.97
Date: 8/3/2011 2:02:06 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ντροπή σου ρε συ να βάζεις φωτογραφίες απο 15 χρονών... εκτός αν είσαι ο ΑΓΟΡ1998 και έχει γίνει τυπογραφικό λάθος

Το "AGOR1978" ισχύει, την φωτογραφία την είχα βγάλει πριν 5 χρόνια, όχι και 15 χρονων! Ευχαριστώ γα το κομπλιμέντο πάντως! :-p

Βλέπω τραυματισμό παίκτη των Crop Dusting μεθαύριο στο κύπελλο κόντρα στο botακι

Και άλλον?Πόσο να αντέξουν οι εναπομείναντες???Ασε το παιδί ησυχό και επικεντρώσου στον Ιωνικό που απειλεί να μας...βιάσει ομαδικώς, ως και ομάδες από την Α1 εχει βάλει να του εύχονται το πρωτάθλημα, μας κάνει μέγα ψυχολογικό πόλεμο! :-)))

Advertisement