fala rayu i marijohu na pomoći!
Za repku, ako treba, i 24 sata mogu biti na nogama...=)))
Jučer sam, prvo, cijelo prijepodne, Ibri pomagao s skautingom draftiraca, Ibra je ove sezone obavio lavovski dio posla prošavši sve 4. lige, onda sam ostatak dana do utakmice skautirao potencijalne U21 reprezentativce, koliko se dalo, pa sam navečer s izbornikom Starostom i Marijom prošao sve reprezentativce, buduće, sadašnje i prošle, i za svakog smo raspravili oko mogučnosti daljnjeg napredovanja...i to je naravno potrajalo skoro do jutra...i rezultat vidite pred sobom...
Budući U21 izbornik ima gotovu listu igrača i samo ih mora jednom proći da makne one imaju rupe na nezgodnim mjestima kod onih nižeg potencijala te igrače rasporediti po skautima...znaći skoro gotov posao...
A što se stare repke tiće, plan je tu i ako će bar polovica toga biti ostvarena morali bi biti puno bolji već ove sezone, a iduće bi morao biti ostvaren znatni napredak...
Svjesni smo da ovo traži velika odricanja i žrtve, ali čarolije Harryja Pottera rade samo na filmu, a u stvarnom životu treba pošteno zapet da bi se postigao napredak i traženi rezultat, ovo ionako ne činimo radi nas samih, nego radi NAŠE hrvatske reprezentacije, i sve što želimo postići je, da imamo nešto na što ćemo svi biti ponosni...