Να το κάνω ενικό τότε, όχι γιατί ο πληθυντικός δεν ισχύει, αλλά γιατί δεν έχω ρωτήσει για να τον χρησιμοποιήσω.
Συγκεκριμένα για κείνη την εξαιρετική περίπτωση θεώρησα χαζό να μπω στη διαδικασία πραγματικών χρημάτων.
Ήταν πιο εύκολο για μένα να φτιάξω μία ακόμη φάρμα, παρά να αγοράσω μία.
Βέβαια ήταν πιο χρονοβόρο και ο χρόνος ως γνωστό είναι χρήμα, αλλά δεν καιγόμουνα και τόσο.
Το συγκεκριμένο παληκάρι τσέπωσε 500 ευρουλάκια (δεν τον χάλασε), ήταν και φίλος, οπότε τι να κάνω?
Το παληκάρι που πήρε την ομάδα δεν τον ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να τον μάθω, αλλά ούτε και να τον τιμωρήσω.
Θεωρώ τιμή μου, που μπορώ "τσάμπα" να κάνω αυτό που ο άλλος θα πρέπει να πληρώσει.
Πάντως εγώ τις φάρμες που έφτιαξα και έδωσα, τις έδωσα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τσάμπα, γιατί το καλό της Εθνικής μας δεν θα πρέπει να έχει τιμή.
Το τελευταίο για μένα θεωρείται δεδομένο, απλά το έγραψα, γιατί το παιχνίδι μπορέι να έχει και κανά δυό γραμματείς και φαρισαίους που ψοφάνε να διαστρεβλώνουν τις προθέσεις μου για να κρύβουν τα δικά τους καμώματα, από τους τρίτους βέβαια, γιατί καλώς ή κακώς, αργά ή γρήγορα είναι η θέση μου στην κοινότητα τέτοια που τα μαθαίνω, θέλοντας και μη.