BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζον 20

σεζον 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216534.91 in reply to 216534.90
Date: 5/27/2012 8:29:18 AM
Overall Posts Rated:
5555
Φυσικά μπαλάκι για τον Γιάννη. Πολύ ωραία η ανάλυση σου.

This Post:
11
216534.92 in reply to 216534.90
Date: 5/27/2012 8:52:44 AM
Overall Posts Rated:
11
Γιάννη πιστεύω οτι επέλεξε το 2-3 γιατί στα 3 απτα 4 φετινά ματς έχω παίξει λοου ποστ.αν επαίζα λοου ποστ ίσως να ήταν καλυτερη επιλογή η 2-3 απτο μαν του μαν.παρ'ολα αυτά η 2-3 θέλει τους καταλληλούς παικτες για να στηθεί και οπως ειπες ειναι αρκετα δύσκολο κάτι τέτοιο.επίσης με το μαν του μαν δεν ρισκαρεις πολύ,και πιστεύω πως μπορεί και να είχα χασει αν έπαιζε μαν του μαν.Α και μια μπαλιτσα και απο μένα για την αναλυση!

This Post:
00
216534.93 in reply to 216534.92
Date: 5/27/2012 11:20:21 AM
Overall Posts Rated:
150150
το λόου ποστ δύσκολα μαρκάρεται από την 2-3 επειδή δεν είναι απόλυτα εσωτερικό σύστημα...το έχουμε συζητήσει και παλιότερα αυτό...http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

This Post:
00
216534.94 in reply to 216534.90
Date: 5/29/2012 9:33:32 AM
Overall Posts Rated:
44
Τον αγώνα τον κέρδισες άνετα και θα τον κέρδιζες ακόμα πιο άνετα( δεν θα χτυπούσα τον αγώνα),
απλά δέν πρόλαβα να στήσω την όμαδα, άσε που δεν έχω και ψηλούς ακόμη,
προπονώ και τα πιτσιρίκια και θέλω πολύ δουλεία ειδικά στην ρακέτα.
Ο Κασάπης αν έχει κέφια κάνει ζημιά.

This Post:
00
216534.95 in reply to 216534.94
Date: 5/29/2012 7:31:03 PM
Overall Posts Rated:
150150
άλλη μια αγωνιστική πέρασε..για να δούμε τι έγινε στα χθεσινά ματσάκια...

PLAGIARI FORCE εν. omorfoi 109 - 58(46140714)
δε θα πω πολλά εδώ..ο Πλαγιάρι σάρωσε σε αυτό το ματσάκια με τη διαφορά στους 51 πόντους εκτός έδρας...οι όμορφοι πρέπει κάτι να αλλάξουν γιατί αν συνεχίσουν έτσι έχουν εξασφαλήσει το εισητήριο για την 4η κατηγορία...

New Papatz Foxes εν. Red Legionaries 86 - 106(46140712)
ρεσιτάλ άμυνας..οι αλεπούδες έχουν καλή επίθεση αλλά δεν τα κατάφεραν σήμερα...ο Θοδωρής με την καλή άμυνα και τα ριμπάουντ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη...εκμεταλεύτηκε την εσωτερική αδυναμία των φιλοξενούμενων και πήρε μια άνετη νίκη για 20 πόντους...συνολικά έβγαλε 36 ασίστς!!!

GOLD STARS εν. vandaloi 105 - 67(46140707)
η 2-3 εδώ δεν ωφέλησε σε τίποτα..τα αστέρια είχαν απλά ένα πολύ εύκολο απόγευμα..οι επιθέσεις περνούσαν πολύ άνετα και απόδειξη είναι οι 30 ασίστ από μεριάς φιλοξενούμενων..λόου ποστ χωρίς πάσες δεν γίνεται να παιχτεί καλά...οπότε οι βάνδαλοι είχαν πρόβλημα και στην επίθεση...τακτική πανωλεθρία για τους γηπεδούχους, 38 πόντοι διαφορά είναι πάρα πολλοί...

21 Nations Army εν. Nerds Volos 76 - 89(46140710)
ο Βόλος ξύπνησε!!!!με μια επιβλητική εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του έδειξε ότι η ομάδα του δεν ταιριάζει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα..ο Ορέστης έπαιξε καλά την 1-3-1 στο θέμα των ριμπάουντ αφού κατάφερε να μην τα χάσει..καλύτερα θα ήταν να πήγαινε σε εξωτερικό σύστημα..ο Βόλος ήταν πολύ δυνατός από τη ρακέτα και δεν πήρε καλά ποσοστά εκεί..μπορούσε να γίνει πιο ανταγωνιστικός έτσι...

BetTravel εν. PANTOKRATORAS 51 - 118(46140711)
ο Παντελής δεν κατέβασε ομάδα δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω..το μόνο που μου έκανε κάποια εντύπωση είναι ότι έκανα 43 ασίστ..

panathinaikos 2010 εν. Aris b.c.t 104 - 42(46140708)
ο Στέφανος δεν προσπάθησε καν...

Great Alexander εν. JK69ER 111 - 54
ο τζόκερ είχε πολύ κακές αγωνιστικές καταστάσεις και δεν μπορούσε να χτυπήσει αυτό το ματς...έτσι απλά το έδωσε..

St Pauli εν. niki voloy 79 - 89(46140709)
1 από τα 2 καλά ματσάκια της αγωνιστικής...οι γηπεδούχοι το πήραν καθαρά λόγω ριμπάουντ αφού και οι 2 ομάδες ήταν ισάξιες σε όλους τους υπόλοιπους τομείς..χαρακτηριστικό του ματς ήταν οι πολύ καλές άμυνες..

αυτό που έχω να παρατηρήσω γενικά είναι το ελάχιστο ενδιαφέρον που παρουσίασαν τα ματσάκια...πολλές ομάδες δεν είναι έτοιμες με αποτέλεσμα το επίπεδο του ομίλου να βρίσκεται πολύ χαμηλά...

This Post:
11
216534.96 in reply to 216534.95
Date: 5/30/2012 7:22:07 AM
Overall Posts Rated:
5555
Όντως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να είναι ανέτοιμες.

Στο κόκκινο όμιλο,

Το πλαγιάρι φέτος δείχνουν από την αρχή μια σταθερότητα και μια δυναμική.
Ο Παντοκράτορας φαίνεται ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει για την άνοδο.
Ο Θοδωρής ξεκίνησε νωθρά αλλά σιγά σιγά βρίσκει τον καλό του εαυτό.
Ο Μέγας Αλέξανδος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και είναι φαβορί για την 2η θέση.
Ο Νew papatz θα προσπαθήσει φέτος να μπει στην 4αδα και παρουσιάζει αξιόλογο σύνολο με καλή εξάδα.
Οι Όμορφοι και ο Τζόκερ πρέπει να ξυπνήσουν γιατί δεν τους βλέπω καλά.
Όσο για μένα αν και έχω το μικρότερο μπάτζετ από όλο τον όμιλο θα προσπαθήσω να αποφύγω τα περσινά.

Στο μπλε όμιλο,
Ο Παναθηναικός μέχρι στιγμής κάνει επίδειξη δύναμης,
Η Νίκη Βόλου και ο St paouli είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις του υποομίλου και δείχνουν ικανές για το καλύτερο.
Tα Αστέρια θα παλέψουν με τον Παναθηναικό για την πρώτη θέση.
Ο Ορέστης ακόμα να συνέλθει από τον τραυματισμό του Κλουκ 4 εβδομάδων.
Ο Στέφανος χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και φυσικά τον θέλουμε να συμμετέχει περισσότερο στο φόρουμ.
Οι βολιώτες μόλις έκαναν την πρώτη τους νίκη και ο χρόνος θα δείξει αν συνεχίσουν την καλή περσινή τους πορεία.
Και τέλος οι Βάνδαλοι φαινονται αξιόμαχοι αλλά για να παραμείνουν στην ΙΙΙ κατηγορία πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ.

This Post:
00
216534.97 in reply to 216534.96
Date: 5/30/2012 8:08:03 AM
Overall Posts Rated:
150150
πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Στέφανος και οι Βάνδαλοι...

ο Ορέστης δείχνει να τα καταφέρνει κουτσά στραβά και χωρίς τον Κλουκ..όταν ο Κλουκ επιστρέψει θα ανεβάσει στροφές

ο Βόλος έχει πολύ καλό ρόστερ και μπορεί να κάνει καλή πορεία

ο Τζόκερ και αυτός έχει παίχτες απλά δεν έχει αγωνιστικές καταστάσεις..ακόμα χρειάζεται μια ενίσχυση στη ρακέτα...αλλά μπορεί και αυτός να ανακάμψει

οι Όμορφοι δεν έχουν ομάδα αλλά έχουν πολλά λεφτά..αν καταφέρουν να τα χρησιμοποιήσουν σωστά μπορούν να φτιάξουν πολύ καλό ρόστερ...

ο Στέφανος έχει έλλειψη σε τουλάχιστον μία θέση και δεν έχει λεφτά...κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρει κάτι πρόχειρο για κρατηθεί όσο μπορεί

οι Βάνδαλοι δεν ξέρω αν έχουν χρήμα στην άκρη...πάντως χρειάζεται να το χρησιμοποιήσουν..αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ομάδα με ρόστερ 4ης κατηγορίας από ότι βλέπω..

οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται σε ένα καλό επίπεδο...

This Post:
00
216534.98 in reply to 216534.97
Date: 5/30/2012 9:57:35 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
πιστευω οτι αν παρω εναν καλο ψηλο η ομαδα μου θα ειναι ικανη για το καλυτερο...σε συνδυασμο με τις συνεχεις προπονησεις φυσικα...τωρα αν πουληθει ο βερνικος στα λεφτα που ζηταω θα αλλαξω επιπεδο...βεβαια δεν απεχω πολυ απο την αποτυχια και τον υποβιβασμο...οσον αφορα τα μεχρι τωρα ματς:
-σιγουρα δεν μπορουσα να κερδισω τα αστερια στον πρωτο αγωνα γιατι ημουν ανετοιμος
-χτυπησα το ματς με τον αρμυ και δικαιωθηκα αφου κερδισα.φυσικα ειχε την ελλειψη του ασου αλλα η ομαδα του ειναι γεματη σε ολες τις θεσεις σε αντιθεση με εμενα.
-το ματς με τον st pauli που ειναι ευχαριστη εκπληξη με τα κουτσα αλογα τον κερδιζα λιγο πριν τη ληξη με 10 ποντους και καταφερα και εχασα....φυσικα αν επαιζα κανονικα θα κερδιζα αφου ο βερνικος δεν ειναι ασος...αλλα αν δεν προπονηθουν δεν θα πουληθουν και συνεπως δεν θα κανω ομαδα..:)))
-τωρα για το χτεσινο ματς με τον παναθηναικο...προτιμησα να μην κατεβασω ομαδα αφου προτεραιοτητα για εμενα εχει το κυπελλο (σας θυμιζει κατι αυτο???βλ. στελιος περσυ που επεσε).το ματς δεν θα πω οτι το ειχα χτες αλλα δεν ημουν τελειως χαμενος αφου ειχα καλυτερες αγωνιστικες καταστασεις...αποδειξη για αυτο ειναι οτι και ο παναθας με φοβηθηκε για αυτο και επαιξε κανονικα...
τωρα αν παρω ψηλο θα ειμαι σαφως σε καλυτερη μοιρα αφου και η προπονηση θα γινει πιο ευκολη!!!
για αυτο ελεγα την προοηγουμενη σεζον οτι ηταν καλυτερο να πεσω εγω παρα ο στελιος αφου αυτο θα με διευκολυνε περισσοτερο στην προπονηση και θα επανερχομουν δυνατοτερος στην ΙΙΙ κατηγορια, με μεγαλυτερο γηπεδο...
τωρα ειμαι καταδικασμενος να πολεμαω με τα θηρια!!!δηλ. εσας:)))
και που ξερετε αν πεσω μπορει να γινω GM:΅)))

This Post:
00
216534.99 in reply to 216534.98
Date: 5/30/2012 10:34:38 AM
Overall Posts Rated:
10001000
και που ξερετε αν πεσω μπορει να γινω GM:΅)))

xaxaxaxaxa

(σας θυμιζει κατι αυτο???βλ. στελιος περσυ που επεσε).

βεβαια δεν απεχω πολυ απο την αποτυχια και τον υποβιβασμο

πω πω πω κλάψα!

χαχαχαχαχα

πάρε τα πάνω σου και άφηασε τα αυτά.

ΥΓ:καλό το κύπελλο,αλλά όχι και να πέσεις.στην IV παθαίνεις οικονομική συντριβή λέμε!

This Post:
00
216534.100 in reply to 216534.99
Date: 5/30/2012 3:15:32 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
καλη διαχειριση θελει LA στη iV...τρεις καλους περιφερειακους (που εχεις) ενα καλο ψηλο...ο τζοκοβιτς καλουτσικος ειναι...φουλ προπονηση εκει που γουσταρεις (ετσι και αλλιως οι μισθοι ανεβαινουν στην αρχη της επομενης σεζον)..ας μπαινεις μεσα καθε εβδομαδα...το κυπελλο θα σε βοηθησει να κρατηθεις καπως...σε λιγο μολις αρχιζεις και γινεσαι τρενο θα γεμιζει και το γηπεδακι σου...
Υ.Γ. μπραβο στα γεροντια του παναθηναικου που με πληρωσαν στο στοιχημα σημερα:))))
αν εβγαινε και το ημιχρονο ασος ημουν πλουσιος τωρα...μεχρι και ΠΦ θα αγοραζα!!

This Post:
00
216534.101 in reply to 216534.100
Date: 5/30/2012 6:49:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
καλη διαχειριση θελει LA στη iV...τρεις καλους περιφερειακους (που εχεις) ενα καλο ψηλο...ο τζοκοβιτς καλουτσικος ειναι...φουλ προπονηση εκει που γουσταρεις (ετσι και αλλιως οι μισθοι ανεβαινουν στην αρχη της επομενης σεζον)..ας μπαινεις μεσα καθε εβδομαδα...το κυπελλο θα σε βοηθησει να κρατηθεις καπως...σε λιγο μολις αρχιζεις και γινεσαι τρενο θα γεμιζει και το γηπεδακι σου...
Υ.Γ. μπραβο στα γεροντια του παναθηναικου που με πληρωσαν στο στοιχημα σημερα:))))
αν εβγαινε και το ημιχρονο ασος ημουν πλουσιος τωρα...μεχρι και ΠΦ θα αγοραζα!!

Τυπικό Εβδομαδιαίο Εισόδημα: $ -38 794

ένα θα σου πω.όταν ανέβηκα έδινα 100,000 σε μισθούς για όλους τους παίκτες μου.
τώρα μόνο οι Αμάν,Κουλό,Σιδηρό παίρνουν γύρω στις 120,000!!!

δεν είναι τόσο εύκολο με λίγα λόγια.
ο εύκολος τρόπος είναι να πουλήσεις τους παίκτες σου και να πάρεις άλλους για μια σεζόν.
δεν παίζει αυτό όμως με εμένα.

και το κύπελλο φέτος έχει ημερομηνία λήξης.δεν έχω την εσωτερική άμυνα που είχα και αυτό είναι πρόβλημα!

βέβαια τα έσοδα θα αυξηθούν σίγουρα.και τα εμπορικά αλλά και από τα εισητήρια.όσο θα έρχονται οι νίκες,θα ανεβαίνουν.

οπότε απλά κοιτάμε για αλλαγούλες στο ρόστερ.μπορούν να γίνουν μερικές.και βλέπουμε...

Advertisement