Shikor już kiedyś pisaliśmy/pisałem o tym...na staty meczowe robi też w dużym stopniu dobra rezerwa/długi szeroki skład...mogę mieć nawet dużo lepszych grajków z wyjściowej piątki, ale bez rezerwy staty szału nie będą robić...bo brak "głebi składu", rezerwy strasznie te staty drużynowe zaniża...nie twierdzę, że na każdej pozycji mam nie wiadomo kogo, ale chyba nie od dziś wiadomo, że stawiam na graczy wysokiej jakości, multiskilli nabitych od góry do dołu na każdej pozycji i widocznie to robi różnicę, pomimo tego, że brakuje mi grajków do grania...i od czasu do czasu uda się zawalczyć z każdym, nawet w takiej sytuacji jak teraz kiedy tankuję.
poza tym zważ na staty grajków...na każdej pozycji w zasadzie mam lepsze...choć szczerze nie widziałem szans na wygranie tego meczu, więc dla mnie miłe zaskoczenie ;) utwierdza mnie to tylko w przekonaniu, że podążam w dobrą stronę i o ile swoje zasoby finansowe wpakuję w odpowiednich grajków to będzie petarda ;)
logo fakt myślałem, że będzie fajniejsze:P ja sam nie mam zdolności, żeby sobie jakieś zrobić, poprosiłem na globalu i takie do mnie przyszło...mogło być lepsze, ale tragedii nie ma, najważniejsze, że jest ono początkiem nowej jakości w Pruszczu, która zbliża się wielkimi krokami ;)
spieszcie się z tymi swoimi awansami póki można, bo za sezon może już być na to za późno ;)