Se enkrt bom napisu. A lahka kdo pove kaj moram razvit na igralcu glede na njegovo pozicijo k jo igra, tiste osnovne stvari k jih mora met pa kaj je se priporoceno (ne treneram nekih zvezdnikou, ker sem sele zaceu). Pa se neki, recimo da dam jst igralca na neko pozicijo in tam igra celo tekmo (48 min), in ce ga hocem uporabt se na nasledni tekmi na drugi poziciji a se mu bo stela samo una pozicija za katero trenira al tut recimo mu bo kej zbila treninga una druga ki je ne trenira. Pa se neki recimo da jst ga dam zdej to tekmo na branilca in pol nasledno na krilo, in treniram met iz razdalje samo za branilca. Na nasledni tekmi bo mogu nekdo drug namest nega igrt na branilcu pa me zanima ce bo zdej ta ki ga treniram kej mn dobu? Ce vete kva mislm, a dobi mn treninga ce je vec igralceu k majo po 48 minut na brtanilskem polozaju. Pa kdaj se mu to pristeje? Samo ob petkih al se ksn drug dan? Pizda sm tecn ane.
p.s. ce je mozno naj mi da nekdo svoj msn, ker bi se hotu se mal vec naucit pa bi rabu mal pomoci pri treniranju pa to.
Hvala za odgovor.
Last edited by rok7 at 9/17/2010 12:36:49 PM