z tvojho komentu to vyzera tak, akoby si mateja u nt uz nechcel mat. mozno to tak len mne vyznelo.moj osobny nazor je, ze matej by chcel u nt zostat ale neciti podporu komunity. len malo ludi sa zaujima o nt a u21, a velku zasluhu o zvysenie ich popularity sa ucinili prave matej a psycho. preto ak sa matej rozhodne kandidovat ma moj hlas. a to nie len za vysledky, ktore s timom dosiahol, ale aj za zvysok prace.
Já si myslím, že to je trochu jinak. Že z matejové strany jde spíše o čas, který je problémem. Trénovat NT je vždycky boj s větrnými mlýny. Když se udělá akce, kterou udělal Matej, tak se najde dostatek hlasů, které ho podpoří. Horší to už je, když se má najít dostatek manažerů, kteří budou ochotni k sobě stáhnout a trénovat klíčové hráče pro NT. Dělat NT trenéra delší dobu chce hodně času, trpělivosti atd. Navíc cesta za skutečně velkým úspěchem může znamenat třeba 10 sezon (samozřejmě každý si nastaví laťku na různé úrovni, třeba já jsem maximalista a u nás v Čechách nebudu se svou prací já osobně spokojen a nebudu ji považovat za dokončenou, pokud nezískáme medaili z ME nebo MS).