BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým VI

Národní tým VI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
280929.914 in reply to 280929.912
Date: 7/8/2018 9:10:13 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
V závěru se už podle mne na taktiku nehraje a snaží se tam sypat trojky. A proto tam narve 4 trojkaře a v jiné situaci 4 doskakovače.

This Post:
00
280929.915 in reply to 280929.914
Date: 7/8/2018 12:58:01 PM
Overall Posts Rated:
913913
Jasně, beru odpověď kouče. Já jsem vycházel jen z popisu a nezkoumal jsem to detailněji.

From: bigfive
This Post:
44
280929.916 in reply to 280929.915
Date: 7/8/2018 1:06:03 PM
Overall Posts Rated:
134134
Ahoj,

po pečlivém uvážení jsem se vzhledem ke konci NO-15 rozhodl, že se budu ucházet o pozici trenéra NT. Rád bych navázal na rozdělanou práci a dovedl reprezentaci k úspěchu, ideálně v podobě medaile. V příštím týdnu si koupím Supportera, přidám se do Federace a poté se podrobněji rozepíšu.

bigfive

This Post:
11
280929.917 in reply to 280929.916
Date: 7/9/2018 3:48:09 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Na závěr sezony přináším stejně jako vajns ve vlákně U21 přehled hráčů v nároďáku a těch, kdo do něj směřují, či naopak už se jim dveře zavřely. Vezmu to podle věku sestupně, přehled zkompletuju mladšími hráči po aktualizaci databáze po tréninku v pátek.

Přehled hráčů - věk v příští sezoně
34 let
Jan Peroutka (PF) - na začátku aktuální sezony mu spadly doskoky o 2, což ho výrazně oslabilo. Pokud nedojde k dalším pádům, může nastupovat jako náhradník, když bude v top formě.
Radek Šácha (SG) - taky ho postihl pád klíčového skillu navzdory trenérovi se specialitou na veterány, což prakticky ukončilo jeho kariéru v nároďáku, škoda.

33 let trenér se speckou na veterány bude nutnost
Josef Hadač (C) - klíčový podkošový hráč, bohužel vlivem okolností bez tréninku STA/FT, což mu nedovolí naplno projevit potenciál. Dohání to vysokými zkušenostmi ze zápasů B3 a nároďáku.
Antonín Salajka (PF/C) - trénuje STA/FT, formu si drží dobrou, patří k oporám.
Michal Sedlák (SF) - u nového majitele restartoval kariéru, trénuje STA/FT a drží si formu, v NT hraje pravidelně.
Miroslav Sasinka (SF) - moc toho neodehrál a situace se pro něj asi nezmění. Nemá trénink STA/FT a dozrávají mladší hráči na jeho pozici.

32 let vrchol kariéry
Michal Maleček (PG/SG) - tahoun nároďáku, nejvyšší TSP z našich hráčů, dlouhodobě vynikající forma, trénuje STA/FT. Po sezoně zřejmě bude na prodej, bylo by fajn, kdyby se našel zájemce, který by ho dál držel v tréninku FT, ale bude stát ranec.
Leszek Sztenkiel (SG/PG) - druhý nejvyšší TSP v týmu, trénuje STA/FT, další z nepostradatelných.
Jan Vlček (SF) - stále naše nejlepší varianta na své pozici, trénuje STA/FT.
Jaroslv Strachota (SF) - nejčastěji třetí varianta na SF, trénuje STA/FT.
Petr Bartejs (PG) - reprezentační kariéra pro něj už skončila, nemá potřebnou kvalitu.
Martin Večerek (C) - když byla jednu chvíli nouze o podkošové hráče, měl šanci na povolání, ale dlouhodobě nízké formy ho vyřadily ze hry. Do budoucna spíš bez šance.

31 let
Robert Sitek (??) - na guarda slabý vnějšek, na SF vnitřek, v NT už se neobjeví.
Tadeáš Kroutil (SG) - kdyby měl formu a trénink STA/FT, mohl by se objevit, bohužel ani jedno u něj moc nehrozí.
Radovan Matoušek (C) - hraniční co se týká skillů, při dobré formě jako záskok, jinak ne.

30 let
Jan Vachek (C/PF) - třetí nejlepší TSP, přechází na trénink STA/FT, klíčový hráč.
Oldřich Slezák (SG) - zůstal těsně pod naplněním potenciálu, mladší hráči už jsou na tom podobně či lépe než on, v NT už ho žádná velká kariéra nečeká.

29 let pravděpodobně poslední sezona před tréninkem STA/FT
Martin Mareš (PG) - nemá úplně ideálně poskládané skilly, v určitých oblastech by ještě potřeboval přidat, má poslední sezonu na dohnání restů. Uvidíme, kam ho pustí potenciál.
Andreas Schiestl (SG) - vcelku slušný podkoš, ve vnějších skillech potřebuje ještě pár skoků, uvidíme, zda se mu to podaří.
Patrik Kopal (SF) - do NT už to nedá, chybí mu docela dost podkošových skoků.
Aleš Vidra (C) - ještě pár podkošových skoků a bude mít hotovo a může přejít na STA/FT. Vnějšek ucházející.

This Post:
11
280929.918 in reply to 280929.917
Date: 7/9/2018 5:12:50 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
A ještě shrnutí sezony z pohledu nároďáku:

Hráli jsme další turnaj útěchy (TU), od kterého jsem si sliboval více, než v sezoně 40. Prakticky stejní hráči, jen vytrénovanější (skilly i trestné hody/kondice) a zkušenější, taková byla výchozí pozice. Bohužel, dva hráče stabilního kádru Šáchu s Peroutkou postihl dvojpád klíčových skillů, což je prakticky vyřadilo ze hry. Jako náhradník se občas objevil Peroutka, když byl ve formě 9, ale jeho ztráta byla o dost citelnější, u guardů máme přece jen trochu víc na výběr. Zbytek týmu na tom byl relativně dobře, až na výjimky byly formy pořád dobré.

Los zápasů skupiny TU nebyl nejhorší, strašákem byl jen zápas v Itálii. Na rozjezd jsme měli 4 slabší týmy - 4 jasné výhry, skóre pěkně narůstalo. Bohužel zápas v Itálii nevyšel, domácí si to pojistili normálním přístupem a já to dodělal blbě zvolenou taktikou - základním útokem, který nám ale vůbec nevyšel. Jakž takž se prosadil Maleček, zbytek týmu měl tristní střelbu, za 3 b to nešlo vůbec, ujal se 1 z 21 pokusů, k tomu slabé doskoky a prohra o 27 b byla na světě (pro zajímavost, proti našim PF Peroutkovi se Salajkou stál tento hráč: Marighetti 15 11 14 16 17 10 16 17 15 14 9 7 16).Ta se ukázala nakonec jako klíčová, jakákoli výhra by nás nakonec dostala do čela tabulky základní části, které tak obsadilo Španělsko. Zbytek základní části jsme zvládli s přehledem, na závěr jsme přesně potřebným rozdílem přehráli Anglii a skončili o bod ve skóre čtvrtí před Turky.

Playoff se rozjelo dobře, s Nory i Rusy jsme si poradili bez problémů, zbytek čela taky neváhal, postupovali favoriti. Před zápasem s Turky se bohužel zranil Vachek, odehrál jen minutu v lize a šel s formou rapidně dolů. Turci měli několik hráčů obvyklé základní sestavy po prodeji a tudíž bez formy, hráli jsme tedy proti náhradníkům. Zápas byl vcelku vyrovnaný, i když jsme tahali celou dobu za lehce kratší konec a Turci ten delší v ruce nakonec udrželi. Zajímalo by mě, jestli ta prohra byla náhoda, nebo zasloužená. V Hattricku je nástroj, který opakovaně nasimuluje výsledek zápasu, zajímalo by mě, jak by opakovačky dopadly v tomto případě.

Naše výchozí situace pro další sezonu je tedy stejná jako v s41, pokusit se o úspěch na ME pravděpodobně ve Španělsku, každopádně na neutrální půdě. To už bude mít na starosti jiný lodivod, já už končím, důvody jsem opakovaně uváděl už dříve.

S NT jsem výsledkově za tři období nic světoborného nepředvedl, výchova a skauting hráčů se ale docela daří. V tomto ohledu je jedinou kaňkou neschopnost dostat Hadače do týmu, kde by mohl dostat trénink kondice a trestných hodů. Co se týká technické stránky, v databázi jsem zavedl i s pomocí skautů a manažerů U21 (vajns, rwystyrk) pár vylepšení, která se docela ujala. Také jsem sepsal návod na práci s databází, aby to uživatelé po mně měli jednodušší a netápali tolik metodou pokus-omyl. Práce s NT je sice občas úmorná, ale nakonec vlastně dost zábavná a hraní BB dodává úplně jiný rozměr. Jsem rád, že se našel někdo, kdo o to má zájem a třeba se ještě objeví další konkurence, ať mají volby nějaké grády, ne jako když jsem byl jediný kandidát já:)

From: vajns
This Post:
00
280929.919 in reply to 280929.918
Date: 7/9/2018 2:44:58 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Bohužel se stala nemilá věc a zbotoval nám tým s nadějným hráčem pro NT.

Jan Franěk (42056822) PG, 22 let, 185 cm, pot 10, TSP: 101 (72 + 29)

Současná nabídka: $ 208 500 : A.S. Incapaci
Prodej končí: 13.7.2018 14:25:36

Jedná se o výborně roztrénovaného guarda, který má velkou šanci dostat se až do NT. Na svůj věk má moc pěkný vnitřek. Potřeboval by v trénink makat hlavně na vnějšku. Cenu odhaduji na 2-3M. Případného zájemce uvítám. Pište rovnou sem nebo mně do pošty.

This Post:
00
280929.920 in reply to 280929.919
Date: 7/9/2018 4:02:45 PM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
potvrzuju vajnsova slova, je to hodně nadějný hráč a byla by škoda o něj přijít.

From: stepys

This Post:
00
280929.921 in reply to 280929.919
Date: 7/9/2018 4:37:37 PM
Overall Posts Rated:
99
Ahoj,co ho pridat v treninku k Havlanovi?Je to na vas.

From: iwenzee

This Post:
00
280929.922 in reply to 280929.919
Date: 7/9/2018 5:41:42 PM
Napálsko
II.3
Overall Posts Rated:
2323
Vzal bych ho, ale na 99% nebudu moci být na konec aukce online :/

This Post:
00
280929.923 in reply to 280929.921
Date: 7/10/2018 9:19:47 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
stepys se přihlásil, že by Fraňka (42056822) bral, v tréninku si sedne s dalším jeho hráčem.

From: vajns

This Post:
00
280929.924 in reply to 280929.921
Date: 7/10/2018 1:21:27 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Podle mě by si dlouhou dobu v tréninku v pohodě sedli. Akorát by spolu nemohli dotrénovat až do konce, protože Havlan s ohledem na jeho cílovou pozici SF bude časem potřebovat doskoky. Ale 4-5 sezón společně naprostá pohoda :-)

Advertisement