BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Sienas avīze " Latvijas BB Ķēķis"

Sienas avīze " Latvijas BB Ķēķis"

Set priority
Show messages by
From: smaidigais

To: Neho
This Post:
11
143200.92 in reply to 143200.91
Date: 9/16/2010 12:19:18 PM
Overall Posts Rated:
2828
Tu gribēji teikt - teleportējamie :D


From: Tucis

To: Neho
This Post:
00
143200.93 in reply to 143200.91
Date: 9/16/2010 2:57:32 PM
Overall Posts Rated:
308308
tieši tā. a paprovē nopirkt trenējamu C (tādu, kam kačāt 1vs1, lai kļūtu par PF) tā, lai ID un REB būtu augstāki nekā IS par kādiem 2lvl - nav tādu.... :( tad bez maz vai pēc drafta jāprovē vienoties ar kādu menedžeri, kas tādu audzina un pēc tam notirgo, bet tad atkal parādās augstāk minētā problēma ar pasivitāti...

From: Neho

This Post:
00
143200.94 in reply to 143200.93
Date: 9/16/2010 4:49:33 PM
Overall Posts Rated:
3232
galarezultātam vajag būt tādam. sākumā bieži vien tev skilu sadalījums būs citādāks un ne vienmēr mazo skili ir tie labākie. paveicas, ja ir tādi spēlētāji. citiem jāstrādā nos sākuma.

This Post:
11
143200.95 in reply to 143200.1
Date: 9/16/2010 6:51:59 PM
SK Valmiera
II.3
Overall Posts Rated:
150150
Tātad, aiz gara laika nolēmu parakņāties savas komandas vēsturē un aizrakos līdz 3. sezonai, kad vēl nebija SK Valmiera (es vēl nespēlēju šo spēli), bet bija BK Ventaurs. Tik tālu nekā aizraujoša... taču tad ieraudzīju pāris zināmas blices pārlūkojot spēļu rezultātus un nolēmu paurbināties dziļāk, cik komandas no tā laika palikušas un kurām nomainījušies īpašnieki... par tām komandām, kas ir boti vai spēlē 3./4. līgā, nerakstīšu.

No 3. sezonas tās līgas ir saglabājušās tādas zināmas komandas, kā:

BC Rigas Terreble Team / Virslīga - PitBoss
CLUB Purvs / Virslīga - tomats
chernobilas wolves / II.3 līga - goniss
varona / II.1 līga - centrs

Līdzīgā ceļā, kā es tiku pie komandas 4. sezonā pārņemot BK Ventaurs, pie komandām no tās līgas tikuši arī:

Smagie / II.4 līga - Čakste (3. sezonā klubs saucās Zupas)
Krasta Generals / Virslīga - krastagen (3. un 4. sezonā klubs saucās Team GhoostKnights)
Shrex / Virslīga - Shreks (3. sezonā klubs saucās Shadows 2007)

Diezgan interesanti atskatīties vēsturē, kad vienam par otru pat nebija mazākās nojausmas un klubu nosaukumi neko neizteica :)

From: Neho

To: Neho
This Post:
22
143200.96 in reply to 143200.1
Date: 12/30/2010 1:24:09 PM
Overall Posts Rated:
3232
Diemžēl, laika nav visu kārtībā savest, bet lai nenovecotu pārlieku daudz, piedāvāju nelabotu interviju.

Intervija ar Raganu 15.12.2010.

Neho: Sveiks. Tikko tu piepildīji to, ko vēlas vai ikkatrs sevis cienošs šīs spēles menedžeris - izcīnīji BB čempionu līgas, jeb B3 turnīra kausu. Tagad tev ir visas iespējamās trofejas, ko klubs var izcīnīt šajā spēlē. Tiesa komanda piedzīvojusi lielas izmaiņas. Kā vispār jūties pēc šī sasnieguma un ko tev tas nozīmēja?

Ragans: Domāju katram ir savs mērķis šajā spēlē, kuram lielāks, kuram mazāks – vienam uzvarēt savu grupu, citam Virslīgu, bet citam kausu. Esmu šajā spēlē jau no 3. sezonas un, protams, kad no 5 sezonas parādījās BBB pat nebija domas, ka kādreiz varētu to uzvarēt, bet kā saka apetīte aug ēdot. Kad uzvarēju pāris reizes kausu, Virslīgu, bija pirmās iespējas piedalīties BBB. Protams, ka iesākumā katrs uzvarētais BBB mačs bija no svara, bet 12 sezonā izdevās aizcīnīties līdz 4daļfinālam, kur tika piedzīvots zaudējums pret ESV Laim, tad 13. sezonā sekoja zaudējums jau pirmajā kārtā pret Hostivar. Toties jau 14. sezonā atgriezos spēka pilns, bez traumām, kā arī ar labu sastāvu. Varu droši teikt, ka tā nebija tikai apstākļu sakritība, ka šosezon uzvarēju BBB, jo jau no iepriekšējās sezonas beigām zināju, ka apzināti iešu uz šo titulu, protams, nezinot, kā viss izvērtīsies. Šosezon pārsvarā trenēju izturību un spēlētāju formas un akcents jau no pašas sezonas sākuma tika likts uz B3, tāpēc visas spēles līgā un kausā tika spēlētas TIE, kas nesa rezultātu un tika uzvarēta neviena vien stipra komanda. Jau iestājoties BBB (Big Boys Banter) federācijā un spēlējot privātās līgas spēles ar spēcīgākajām komandām un uzvarot tās, sapratu, ka BBB jau nav nemaz nekas nereāls. Un manas komandas sastāvs, kurš tika veidots īpaši pārdomāti un ilgi, bija tam gatavs, un es nodomāju – Kad tad, ja ne tagad!
Tiesa jau atkārtošos, bet pateikšu to vēlreiz, ka arī bez Latvijas BB sabiedrības atbalsta man tas nebūtu izdevies. Un saku lielu paldies tiem, kas palīdzēja ar ātriem bidiem, kā arī ar padomiem kādus spēlētājus tirgū izvēlēties pēdējiem raundiem. Domāju šī uzvara ir svarīga ne tikai man kā menedžerim, bet arī visai BB Latvijai, kas parāda, ka arī no mazas valsts mērķtiecīgi ejot uz konkrētu mērķi, var iegūt BBB kausu.
Sajūtas paša mača laikā bija labas, kad čatā piedalījās nereāli daudz skatītāju, un tika apspriesta spēle. Es, ja godīgi, tad no spēles redzēju kādus 20%, jo nebija jau arī vajadzības - visu laiku biju plusā. Bet tagad ir iestājies tāds neliels miers attiecībā uz BB. Tika izpārdoti spēlētāji un paņemšu pauzi līdz nākamās sezonas sākumam, kad draftā parādīsies jaunie LV spēlētāji.
Un priecāsimies par to, ka BB pasaules lapā no nākamās sezonas sākumā būs Latvijas nevis Urugvajas karogs.


N:Tas patiesi bija kaut kas liels Latvijas BB. Tāda aktivitāte un vienotība sen nebija redzēta. Tas tiešām priecē. Laikam tev izdevies salauzt ap sevi virmojošo slikto auru, kuras dēļ, bieži bijušas asas diskusijas forumā. Kā vispār attiecies pret to, ka pēkšņi pasaulē visi tevi vainoja, ka sagrauj B3? Bija kādi īpaši gadījumi, vai atbalsts?








From: Neho

To: Neho
This Post:
00
143200.97 in reply to 143200.96
Date: 12/30/2010 1:24:51 PM
Overall Posts Rated:
3232


R:Nu nevaru jau par sevi teikt ka esmu tikai balts un puukains, dazreiz latvijas diskusijaas esmu uzvedies kaa kretiins..:D bet nu reizeem uznaak..:D
Bet par to ka pasaulee par to tik loti saka runat, tur ne jau es esmu pie vainas bet gan speles noteikumi kuri atlauj attiecigas darbibas, ka piemeram manis un Gonzas monstralie iepirkumi pirms finalmacha, domaju ka skaidrs ir viens un kaut kas shajaa zinja tuvakaja laika tiks mainits, lai menedzeriem nav apzinaj ka tagad B3 vares uzvaret tikai ar 2,5m lielam algam vai pat vairak, sava zinja ari peikritu ka tas ir caurums un nepilniba kas ir jaalabo, kaa to izdariit lai domaa speciaalisti.
Protams tiku gan kritizeets gan atbalstiits, bet aa jau vienmeer buus ka kaadam kaut kas nepatiik, bet cits tieshi otraadi atbalsta. Ipashi lieli kritizetaji bhija italji kuri nevareja norit to krupi, ka uzvareju Boston Celtics pusfinala, ka ari Hostivars pec tam vel meginaja mani nomelnot, aizmirsdams ka pats darija tapat, iepirka mega monstralus speletajus pirms Larangas macha un zaudeja, bet nu ir man psaulee arii BB draugi kas mani atbalstija, ka piemeram Superfly.

Bet nu katraa zinaa arii pasaulee tagad paziist Raganu :DDD



N:Atgriezīsimies pie Latvijas lietām. Sākumā minēji, ka spēlē šo spēli no 3. sezonas. Saki, kāpēc tu iesāki spēlēt šo spēli, kas tevi tajā ieveda?


R:Mani shajaa speelee ieveda Trakais, komanda Ventbukners, tajaa laikaa abi aktiivi spelejam HT, kad mans choms ieksh HT pamaniija reklaamu par BB un pieregistrejas pirmais un skiet nokluva 2 liigaa, tad paaicinaaja arii mani, pieregistreejos un nokluvu tikai 3 liigaa, jo visas vietas uz augshu bija jau aiznemtas, taa nu diezgan aatri pacelos gan uz 2 liigu gan uz Virsliigu, paliku shai spele jo loti patika taas vienkaarshums, kaa arii treninju programma ir savaadaaka, ne taa kaa HT kur 1 pops bij jaagaida 6-7 nedeeljas, sheit viss notika daudz aatraak, tiesa kopash 3 sezonas ieksh BB arii ir daudz jauninaajumi gan GE gan treninjos, ievieshot gan potenciaalu utt, bet tomeet BB lietas nemainaas tik strauji un krasi kaa ieksh HT tas bija, kur jau peedeejaas sezonas kad speeleeju vairs gruuti bija saprast uz ko koncentreties, taa nu HT pametu un pieveersos piniibaa BB, HT nospeeleeju apmeeram kaadus gadus 4 vai 5 laikam, tas arii tomeer deva pieredzi kaa shaadu menedzeri speeleet. Ja godiigi man basketbols nepatiik, skatos tikai pa retam un spelejis ar nekad neesmu, es BB vairaak uztveru kaa logikas un strateegijas kaa arii finansu speli, domaju lielaakosties kaa finansu, manaas aciis katrs skils kas pieaug manam speletajam ta ir nauda gan tieshaa gan parnesta nozime, nauda ko varu iegut pardodot speletaju, ka ari nauda ko man speletajs ar attiecigajiem skiliem var atnest komandas kasee....jo vairaak naudas, jo labaaki speletaji, jo labaaki speletaji, labaaks komandas sniegums.


N: Kopš nokļuvi Virslīgā tu tur Dominēji, Tāpat kā to darīja tavs lielākais oponents egolav. Jūs abus var dēvēt par Latvijas divgalvaino pūķi, kas līdz šim pilnībā dominēja spēlē jau kādas 9-8 sezonas: TUKUMAM kopā 14 tituli, no kuriem 4 uzvaras kausā un 4 Virslīgā, bet Laachiem 12 tituli, no kuriem 4 Virslīgas tituli un 3 Kausa ieguvēja. Kā tu domā, kāpč šāda situācija izveidojās un nebija jums īstu pretinieku, līdz šim? Kāda vispār bija tava veiksmes formula?






From: Neho

To: Neho
This Post:
11
143200.98 in reply to 143200.97
Date: 12/30/2010 1:25:17 PM
Overall Posts Rated:
3232


R: Domaaju veiksmes formula ir labs un sabalanseets sastaavs, labiem jaabuut gan starta speletajiem gan rezervistiem, ja velies cinities pienacigi gan kausaa gan Virsliigaa, domaaju liideru mainja notika un arii notiks arii naakotnee, jo nav iespeejams iegaadaaties speletajus vai izdomaat strateegiju kura darbotos piemeeram 5 sezonas, jo tomeer konkurenti jau ar negulj..:D Taapat vienmeer esmu centies jau no pashas pirmaas sezonas spelees, spelet TIE, domaju uz pirkstiem var saskaitit tas reizes kad esmu spelejis Normal, veiksmes atslega domaju ir iegadaties istos speletajus, nepardegt tirguu un neiegaadaaties speletajus kuri tavai komandai patiesiibaa nemaz nav vajadzigi, saprotu ka gruti ir notureties un neizteereet naudu ja tev kontaa ir paaris miljoni, jaabuut ir pacietiigam un jaapeerk speletajus kuri patiesham ir labi, ka ari protams pasham jaatrenee un jaatiista komanda, domaaju peedeejaa laika veiksmes atsleega man bija pasha uztreneetais Santos kaa arii Ikstena iegaade, plus protams Sergia Azcarate, Andrija Stranjs ar labiem skiliem un zemu algu, vajag skatities lai speletajs labs un zema alga, tapec nekad neesmu atzinis kluba limenii skliu JR kas nu loti pat dod klaat speletaja algai, bet katrs taa pieauguma liimenis nav tik veertiigs lai nokompenseetu algas peiaugumu, to pashu domaju var mineet arii par SB. Domaju ja nebuutu tagad izpaardevis komandu diezin vai buutu speejis veel notureet vadiibu Virsliigaa pec kadam 2-3 sezonaam, jo komanda saaka novecot un pat loti alka jau peec paarmainjaam, bet paarmainjas noziimee iespeejams kaut kaadus robus komandaa, neveiksmiigus transferus utt. Vienmeer esmu centies peec iespeejas mazaak tirgoties, bet gan attiistiit esoshos speletajus, protams, vienmeer paturot komandaa labus rezervistus, kurus jebkuraa briidii vareetu nomainiit pret kaadu labu speletaju kursh paraadas tirguu, un taa pamazaam papildinaat un nokomplekteet labu sastaavu,nekad tas nebuus ideaals jo gribas gan veel shur tur ko pielabot vai citur, bet nu algas cik vari atlauties maksaat tik vari un tajos raamjos ir jaaiespiezhas.



N:Ko tu vispār domā par šodienas Virslīgu. Kā mainījušās komandas, spēka centri utt.?

R: Domaaju ka komandu kvalitaate pieaug, kaa arii konkurence, naudas ieksh BB ir daudz vairaak kaa ieprieksheejaas sezonaas, satreneets pietiekami daudz labu gan centru gan mazie, tapec katram ir tagad iespeja iegadaties labus speletajus, domaaju nakotnee panakumu atsleega vareetu buut, un daleeji jau tagad ir, turot komandaa latvijas speletajus, kas paaugstina merchandising, to mes jau varam noverot tagad ka dazas komandas spiezh uz letinjiem, sikak nevaru neko komenteet jo iipashi neesmu iedzilinaajies citu komandu sastaavos.


N: Jau tagad redzams, kā tava noiešana no skatuves ietekmē cīņas par tava astotnieka PO vietām. Kā tu domā vai Tas ļaus tava astotnieka komandām kļūt konkurētspējīgākām par jauno spēka centru - Laachi-BK Litriņš, no kuriem e personīgi gaidu Virslīgas uzvarētāju?

R:Domaju kau ka noteikti mana noieshana no skatuves tagad piedos jaunu elpu un jaunas aisinis ciinjaa par vietaam gan PO, gan Virsliigas titulu, bet skiet ka diez vai kadam izdosies no musu grupas parspet lachus vai Litru, ja nu vienigi BR, redzeesim ko Ikstens spees paraadiit..:)

N: Un beigās divi provokatīvi jautājumi. Kurš uzvarēs Virslīgā? Un kurš, tavuprāt ir labākais LV menedžeris?

R:Virsliigu uzvarees Laachi un labaakais LV menedzeris protams esmu es..:D Nebuushu Ragans ja taa nepateikshu..:D

N:Labi. Paldies tev par interesanto sarunu un veiksmi nākotnes plānos.

From: Malij

To: Neho
This Post:
00
143200.99 in reply to 143200.98
Date: 12/30/2010 2:04:36 PM
Overall Posts Rated:
729729
Super!!!Neho,ka vienmer,sanem aplausus!Intervija no Neho tas jau ir slavens brends,musu valsti noteikti!

max. WR:5 Jumtu rauj nost…
From: Neho

This Post:
00
143200.100 in reply to 143200.99
Date: 12/30/2010 3:34:34 PM
Overall Posts Rated:
3232
:D Muldoņa

From: Tucis

To: Neho
This Post:
00
143200.101 in reply to 143200.100
Date: 12/30/2010 3:42:57 PM
Overall Posts Rated:
308308
Pievienojos Malij. super intervija!

This Post:
00
143200.102 in reply to 143200.101
Date: 1/1/2011 9:48:56 AM
SK Valmiera
II.3
Overall Posts Rated:
150150
Tieshaam, cepuri nost, lieliska intervija! Lasiiju ar interesi un prieks, ka atbildes tik plashas - radaas izdeviiba uzzinaat viena no LV top menedzeriem domas par un ap speeli :)

Advertisement