atletico wczoraj pokazalo swoją siłę w Salonikach ;) dobrze ze Real nie sprowadzil sobie typowej 9, ktora takie sytuacje by wykorzytywala i dostawiala tylko noge ;) oczywiscie ze gran derby beda swietne ale w moim odczuciu zakoncza sie tak jak kilka ostatnich chyba, real nie jest w stanie sie przeciwstawic barcelonie, choc moze ten sezon to zmieni i wrocą mecze cios za cios, gdzie padał grad bramek :)
xavi nie odejdzie z barcy, iniesta tak samo ;) a jak juz xavi tfu tfu by odszedl albo skonczyl kariere to iniesta ma kilka lat wiecej do gry :) za pare sezonow będą inne gwiazdy, nowi i mlodzi, i barca na pewno kogos znajdzie :) ja sie upieram ze fabregasa sciagna, za sezon max dwa i wtedy ten mozg druzyny bedzie takze brilliant i na kolejne kilkanascie lat ;)
hehe nie wiadomo kto spadnie :P moze jest jakas Blaugrana w III lidze ktorej sezon nie poszedl :P jak sie tak zastanawiam to to sie moze zemscic na mnie, jesli zle oblicze albo BBkom sie cos uwidzi to ten pomysl z faworyzacja majkela moze sie dla mnie okazac ciosem w plecy i zostane tu :P a ten odcien snieznobialy zniknie w listopadzie ;)
w ogole dziwna rzecz dzisiaj z tym treningiem :/ no i nie jestem do konca zadowolony z jego efektow, owszem jest kilka skokow co mnie cieszy, i skok na sprawna Karola co tez mnie cieszy, i spadek Zygi na silna co tez mnie cieszy :P ale nie wiem czemu moj PG i C nie wskoczyli z forma mimo gry przy optymalnych minutach, no trudno byle zeby skoczyli za tydzien :P