Jeśli jesteś niewinny to pewnie zmienią zdanie i wrócisz do żywych. Znam już taki przypadek, choć wtedy chyba nie chodziło o transfer...
To już nie ma znaczenia
straciłem reputację nawet jak mnie przywrócą do gry, więc będę musiał zacząć z innym nickiem i zespołem, jak mi przejdzie zniechęcenie...
gdyby tutejsze znajomości były "live" to było by to naprawdę nieprzyjemne i nie odpuściłbym
a tak to jest tylko głupio i wstyd i bedę musiał udawać kogos innego jak się zdecyduję na powrót
jak obejrzałem ten klubik który to ode mnie wziął to po pierwsze, jest tam zawodnik o którym kiedyś rozmawiałem z sokolim okiem na forum i którego chciałem kupić ale nie było mnie stać jak był na LT, więc
1 musiałbym być idiotą by gadać publicznie o swoim drugim klubie
2 ten klub wykonał 2 transfery przez 2 sezony - musiałbym być idiota by nie wykonać wcześniej z 10
3 gdybym chciał przelać kasę - sprzedałbym tą gwiazdę z tamtego klubu (świetny młody historyk) miał większą kasę i kupiłbym od siebie jakieś silnego zawodnika z większa przebitką tak żeby nie było podejrzeń
4 no i przede wszystkim zrobiłbym to pod koniec zeszłego sezonu bo walczyłem o życie a przez cały sezon nie udało mi się sprzedać żadnego zawodnika choć próbowałem długo i wszyscy to na pewno widzieliście
tyle logika która w każdym śledztwie powinna być podstawą...
tyle w tym wszystkim sensu że powinienem zgłosić ten transfer, ale w tej grze sprzedać kogoś drogo to cały sens tej gry :)
udało się sprzedać zawodnika z potencjałem rezerwowy za 1,5 bańki więc i supergwiazdę się udało i spróbowało :)
tak w ogóle na pewno chodzi o ten transfer?
z tego co wiem to wtedy idą kary pieniężne, może ja coś innego przeskrobałem o czym nie wiem?
Last edited by zamek9 at 10/11/2010 5:23:52 PM