Καλησπέρα και από μένα,
Όσον αφορά το "Επιθετικα νομιζω οτι δυσκολα κερδιζει το κοιτα μεσα την περιφερια", μόνο αν δείς τα παιχνίδια του ομίλου μας, θα δείς ότι εσωτερική επίθεση-εξωτερική επίθεση σκόρ 4-2! Αυτό δεν σημαίνει ότι η εσωτερική επίθεση είναι καλύτερη από την εξωτερική, εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως τι παίκτες έχεις, σε τι κατάσταση βρίσκονται, τι διάθεση χρησιμοποιείται κτλ, αντίστοιχα και ο αντίπαλος, είναι ένας συνδυασμός παραμέτρων και σίγουρα δεν μπορείς να πείς ότι ίσχύει αυτό που λές ή το αντίθετο...
Κατά τ'αλλα χωρίς εκπλήξεις στην μεριά μας τα ματσάκια, το επόμενο Σάββατο θα αρχίσει η σφαγή! Στα παιδιά με τις κόκκινες κορδέλες έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις, με τον Δάδι εκτός 4άδας προς το παρόν, τον Ηρακλή και τον Κλάιν-μάιν να έχουν ξεκινήσει καλά και τον fightclub σίγουρα να μην ανήκει στην τελευταία θέση!
Τέλος, από αυτό το βήμα θέλω να υποβάλλω τα σέβη μου και τον θαυμασμό μου - για άλλη μια φορά!- στον υπερφυσικό Μπαμπαλιώτη των kleinmein, η πρόβλεψη του Χάρη ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι C φέτος, νομίζω ότι επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής...