Ovaj put nema loptice,jer nam nista nisi rekao,nikakvu prognozu,a sto se ovog kurcenja tice to je potpuno zasluzeno.
Pre svega dati toliki broj poena,a imati samo jednog igraca u prvih dvadeset ynaci samo kompaktnost ekipe.S druge strane sest igraca u dvadeset najboljih sutera,svi preko 51 posto,od toga Capla 60posto.Tri skakaca,dva asistenta,dva blokera,dva kradljivca,pet igraca sa najboljim prosecnim rejtingom i cetiri igraca sa najboljim indeksom uspesnosti po utakmici i sve to u dvadeset najboljih u ligi,a to je samo pojedinacna statistika,u kojoj ne dolazis do izrazaja jer imas kao sto rekoh kompaktnu ekipu.A sto se timske statistike tice,najvise datih,najmanje primljenih poena,najbolji procenat suta iz igre,protivnici najlosije sutiraju protiv tebe(32.9posto),najvise asistencija,najmanje asistencija protivnika,najvise ofanzivnih skokova,najmanje ofanzivnih skokova protivnika,najbolji indeks uspesnosti(164.5)najmanji indeks protivnika(52.7),najvise skokova po utakmici,najmanje izgubljenih lopti.To se zove dominacija.Jeste najskuplja ekipa mozda i malo stara za moj ukus al doniosi rezultate,a sa rezultatima ce doci i lova,a gde je lova tu je i napredak.
Pomenuo bih jos i Lou rueda igraca dela koji se u ovom kolu upisao na stranicu lige sa najvise poena na jednoj utakmici(69)uz fenomenalnih 10/15 za tri,mislim da je del ponosan bar bih ja bio neopisivo.
Steta sto nam se forum uspavao uz ovakvu dramaticnu ligu(sve je neizvesno osim najboljeg u ligi).
Poslednje kolo u crvenoj grupi donosi odgovor na pitanje ko je domacin drugog cetvrtfinalnog para.Gandza treba da nadoknadi 15 poena kos razlike,ali protiv Jagoda koji svakako nisu ekipa za doterivanje kos razlike,uzgred pobedili su h u prvom delu 27 razlike.A dorcol protiv gruje kojeg je dobio 13 poena u prvom delu,znaci skoro veoma realno da ce domacin biti Dorcol,sto pravi razliku u play offu iako ga je Gandza dobio u sezoni dva puta.Jaguari su peti,a Gruja i Patriote idu u doigravanje.
Situacija u plavoj ima 1001 resenje.Prvo ko ide u play off,drugo ko ce u doigravanje,te ne bih mnogo nagadjao.Interesantno mi je to sto Vandali mogu da biraju protivnika u cetvrt finalu,i da li ce birati ili ne,i ako budu birali koga ce da izaberu.
U svakom slucaju najgore je to da budem peti,sto i nije tako lose za ocajno odigranu sezonu.Medjutim naucio sam da treca liga nije za pravljenje igraca,vec samo za friziranje.Mnogo je tesko igrati utakmice sa nekim ko nema veze u prvoj petorci.
Sva sreca u nastavku i bez povreda i naravno neka pobedi najbolji,a to je Hell u ovom slucaju.