BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Euroleague Final Four 2012

Euroleague Final Four 2012

Set priority
Show messages by
This Post:
00
214435.92 in reply to 214435.91
Date: 5/14/2012 9:50:02 AM
Overall Posts Rated:
150150
ο Τεόντοσιτς απλά παίζει τρέξε και σούταρε...

This Post:
00
214435.93 in reply to 214435.87
Date: 5/14/2012 9:56:47 AM
Overall Posts Rated:
193193
Δημήτρη με λένε ρε συ.... Μετά το χθεσινό και τα συνθήματα των δικών σου, θέλω ακόμα πιο πολύ να βρίσω, αλλά με αυτά που μου λές δεν μπορώ να το κάνω.... Λες και το κάνεις επίτηδες και στάζεις μέλι από προχτές....Τι να πώ, με έχεις αποστομώσει..... Μακάρι να ήταν όλοι έτσι, επειδή όμως δεν είναι, θα τα ακούσουν αυτοί που πρέπει live

This Post:
00
214435.94 in reply to 214435.93
Date: 5/14/2012 10:13:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Δημήτρη με λένε ρε συ.... Μετά το χθεσινό και τα συνθήματα των δικών σου, θέλω ακόμα πιο πολύ να βρίσω, αλλά με αυτά που μου λές δεν μπορώ να το κάνω.... Λες και το κάνεις επίτηδες και στάζεις μέλι από προχτές....Τι να πώ, με έχεις αποστομώσει..... Μακάρι να ήταν όλοι έτσι, επειδή όμως δεν είναι, θα τα ακούσουν αυτοί που πρέπει live

@@@κες υπάρχουν παντού.δεν πάει με το ποια ομάδα υποστηρίζεις.πάει με το τι άνθρωπος είσαι.

και να σου πω και κάτι άλλο.στον αθλητισμό δεν ωραίο να νικάει μόνο ένας.που πήγε το μπάσκετ όταν άφησε ουσιτικά την ομάδα ο Κόκκαλης?μόνοι μας παίζαμε.δεν είχε γούστο.ενώ τώρα?

από εκεί που ήταν πέρσι να αφήσουν και οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι τις ομάδες,σιγά να μην τις αφήσουν τώρα!

για εμένα που μου αρέσει το άθλημα είναι win κατάσταση εντελώς!

αλλά τον χαιρόσουνα χθες τον Ολυμπιακό.Έλληνες το πήραν το ματς και πιτσιρικάδες.όσο είδα 2ο ημίχρονο,ένα 3ποντο ο Κέσελι από τους ξένους.όλα τα άλλα Έλληνες.

και δες το πάθος τους και την δίψα τους και το κλάμα τους!

αυτός είναι ο αθληματισμός ρε Δημήτρη!

για την ΤΣΣΚΑ τώρα επιμένω ότι δεν άξιζε.εντελώς απροετοίμαστη για το final-4.εντελώς.επιθετικά δλδ δεν επιτρέπεται να είσαι πρώτο φαβορί,να πηγαίνεις τρένο όλη τη σεζόν,να έχεις αυτούς τους παικταράδες με αυτά τα ύψη,και να παίζεις λες και είναι σχολικό πρωτάθλημα.ούτε με εμάς έπαιξαν καλά.αν ξεχάσεις τα ονόματα και απλά σταθείς στην επιθετική τους εικόνα,πραγματικά δεν σου κάνουν κλικ καθόλου σαν ομάδα.ειδικά ο Μίλος εκτός τόπου και χρόνου εντελώς!

μπράβο και πάλι μπράβο στον Ολυμπιακό.

και κάτι τελευταίο.φαίνονται και καλά παιδιά!

τον Μπορούση πχ δεν τον πάω.μου την σπάει.ο Τεόντοσιτς μου την σπάει.ο Λέτο πχ (κι ας παίζει σε εμάς)εμένα σαν χαρακτήρας μου την σπάει.ο Καλάθης επίσης μου την ψιλοσπάει.

ο Σπανούλης όμως,ο Μάντζαρης,ο Παπανικολάου,ο Πρίντεζης (λέω για τα Ελληνόπουλα τώρα) μοιάζουν και καλά παιδιά!

χίλια μπράβο τους...

This Post:
00
214435.95 in reply to 214435.92
Date: 5/14/2012 10:34:28 AM
Overall Posts Rated:
5050
ο Τεόντοσιτς απλά παίζει τρέξε και σούταρε...

Μαζί σου, και για να συμπληρώσω με εμπειρία αξιοθρήνητος! Δεν είναι όμως καθαρός ασσος. Είναι κατι ανάμεσα σε 1 και 2 με πολύ καλό μάνατζερ! Απλά αν ήταν πλέη μέηκερ τα τελευταία πέντε λεπτά θα ηρεμούσε το παιχνίδι της τσσκα και δεν θα άφηνε τον ολυμπιακό να αρπάξει την ευκαιρία απ'τα μαλλιά!

This Post:
00
214435.98 in reply to 214435.96
Date: 5/14/2012 12:33:55 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ο Ίβκοβιτς έδειξε ότι είναι δίκαια ο δεύτερος καλύτερος προπονητής της Ευρώπης και ο Καζλάουσκας ότι είναι δίκαια ένας από τους πιο υπερεκτιμημένους της Ευρώπης επειδή έκανε 2 καλές σεζόν με την Ζαλγκίρς.

οι Σέρβοι είναι οι δάσκαλοι μας.την δεκαετία του 80 πριν έρθουν οι πρώτες συνεχόμενες επιτυχίες υπήρχαν πολλοί Σέρβοι.το έχουν γενικά όλοι τους.Σέρβοι,όχι Κροάτες.
η ΤΣΣΚΑ τώρα ήθελε παπούτσι σχετικά από τον τόπο της σε αυτή τη θέση.έχει τη λογική του.αλλά...
πιστεύω βιάστηκαν να απομακρύνουν τον Βουγιόσεβιτς πέρσι.αυτές τις αλλαγές στον πάγκο,τις βρίσκεις μπροστά σου.

Χαίρομαι επίσης που οι Αγγελόπουλοι πανυγήρισαν επιτέλους ένα μεγάλο τίτλο

έριξαν πολλά λεφτά,είχαν πολύ πάθος,και αυτός ο συνδυασμός πρέπει να κάποια στιγμή να σου φέρει χαρά.
μου θυμίζουν τους Γιαννακόπουλους που έφερναν παίκτες και δεν έπαιρναν τίτλο στις αρχές.
μετά από αυτή την κούπα,ανοίγουν άλλοι ορίζοντες.

Υστ. 1 Χαίρομαι επίσης που ο Παπανικολάου του χρόνου θα παίζει ΝΒΑ.

δεν είναι έτοιμος σωματικά.αν μείνει εδώ,ίσως να μην γίνει και ποτέ.αν πάει,μάλλον δεν θα παίζει τον πρώτο χρόνο.αλλά δουλέψει το κορμί του όπως ο Σπανούλης,τότε θα αλλάξουν τα πράγματα.

Υστ. 2 Γιατί σου την σπάει ο Καλάθης;

δεν είναι η συμπάθεια μου ας πούμε.μπορεί να είναι φανταστικό παιδί.δεν ξέρω.απλά μου έδινε την εντύπωση ότι άμα δεν ήταν στον ΠΑΟ,ίσως να είχε καβαλήσει κάνα καλάμι.

γι'αυτό είπα ψιλό...

το παίρνω πίσω ρε παιδί μου.ας πούμε ότι σαν φάτσα,μου κάνει πιο πολύ κλικ ο Μάντζαρης(τον συμπαθώ τρελά!).

This Post:
11
214435.99 in reply to 214435.71
Date: 5/19/2012 4:36:46 AM
Overall Posts Rated:
129129
Εγω φταιω ρε παιδια που ο Καζλαουσκας ειναι νυχτας;;

Χαλαλι τα 20 ευρω ρε,η ελλαδα μας εκανε δευτερη φορα repeat...Ποια αλλη χωρα το χει κανει αυτο;;

ΥΓ.Οταν το καρφωσε ο Πριντεζης σα χαζος φωναζα,το ξεχασα το στοιχημα

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
214435.100 in reply to 214435.12
Date: 6/4/2012 1:42:10 AM
Overall Posts Rated:
55
να όμως που το πήρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ