Hja, tekme nisem spremljal, za vikend se mi je uspelo v igro prijaviti ravno toliko da sem pogledal rezultat in opazil da se je tekma prelomila v zadnji četrtini, ki sem jo gladko izgubil. Seveda razočaranje, po drugi strani pa odraz sezone. Ekipa je katastrofalno pripravljena, Žvab mislm da že 3 teden zapored na pripravljenosti 6-7. Kaj čmo.. treba zdej reskirat par porazov in si povrniti pripravljenost. Iskreno pa lahko zdej povem da sm zares vesel da sem izpadel iz pokala, ker je veliko lažje v trenutni situaciji kontrolirati ekipo.
Glavni cilj je spet vzpostaviti pravilen trening za moje trenirance, predno jih totalno zavozim. Srb bo verjetno bil prodan, kajti ugotavljam da je agresiven in redno dela 5-6 favlov, tako da na dolgi rok.. eh. Pa sm mislu da sm dost dobro ga preučiu pred nakupom, očitno ne. Meni res manjka še en "pravi" zunanji igralec in dokler tega ne dobim, proti večini ekipa nimam kaj iskat. Žvab ni playmaker (pa čeprav mu to sistem določa), prav tako to ni Vara. Pravega playmakerja nimam in mislim da je to ta stvar ki me že drugo sezono zapored krepko tepe. Morda pa se tudi pri tem motim..