BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia [VI]

[U21] Diskusia [VI]

Set priority
Show messages by
This Post:
00
308917.92 in reply to 308917.89
Date: 7/5/2022 4:46:20 PM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte, v pondelok sme podľahli Portugalsku 60:73 a vypadli sme z Turnaja Utechy. Súťažná sezóna sa nám skončila. Portugalsko malo mierne lepšie formy, výhodu domáceho prostredia a ešte aj lepšiu náladu (ak som správne pozeral). Ďakujem všetkým, ktorí sa zapojili do tréningu. Predzápasom som premýšľal, ci nedám 2:3 zónu. Ale nakoniec som sa rozhodol, že na C postavím Zbaviteľa a budem veriť v jeho obranárske schopnosti. Keby naši zvyšní podkošáci mali vyššie formy , prípadne mám o jedného strelca pod košom viac išiel by som inside a Zbaviteľadám len ako náhradníka. Bál som sa, že super si počká na náš inside ale riskol by som to. Reálne však nebolo koho postaviť. Na obvode to tiež nebola žiadna sláva. V podstate vyššie formy mali ,,obrancovia,, Zahral som aj rýchly útok s nádejou, že Portugalsko niečo tipne proti nám alebo zahrá zónu a nám by to mohlo vyjsť. Nevyšlo. Keby sme zopakovali formy z minulého týždňa bolo by to možno iné.

Čaká ma už len skauting hráčov a priateľky. Z aktuálneho kádra nám ostanú 3 hráči pre budúcu sezónu. Budúci ročník, by mal byť mierne silnejší ako ten z minulej sezóny.

This Post:
00
308917.93 in reply to 308917.92
Date: 7/6/2022 6:33:19 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10121012
Second Team:
Nitra Urpiners
Čaká ma už len skauting hráčov a priateľky.

Tak dobre vyskautuj!
Poznám ten pocit, keď sa cítiš underdog v zápase a v podstate žiadna z možností ti na výhru nevychádza. Teraz už postupne prichádzajú hráči, ktorých vývoj si ovplyvnil Ty. Sústreď sa na ich dotiahnutie, aby bol káder čo najlepší. Nech ťa neopúšťa nadšenie, naopak.
Držím palce

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
308917.94 in reply to 308917.93
Date: 7/6/2022 6:50:31 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Strasne zly pocit V podstate si to super mohol prehrat len sam. Co sa vsak nestalo.

From: Bohun

This Post:
11
308917.95 in reply to 308917.94
Date: 7/6/2022 2:07:39 PM
Overall Posts Rated:
124124
Ale no tak, zase sa netvárme, že bol medzi nami kilometrový rozdiel, lebo nebol. U21 a NT je rozdiel, hráči sú tu deraví, preto neberiem PtB ako pokus o nájdenie diery. Nepovedzte mi chalani, že PtB je taktika, s ktorou sa v U21 vyhrávajú zápasy vonku proti favoritovi. Ďalšia vec, hrali sme CT? Ak áno, beriem všetko späť a hlboko sa ospravedlňujem. Ak nie, chceli sme v ďalšom kole vyhrať nad Nemcami? To už na rozdiel od Portugalska nie je vonku hrateľný tím.
Ja si vážim, že si sa na to dal a rozhodne ťa nechcem odradiť, fandím ti. Ale prosím ťa do budúcna, nedávaj nikomu nič zadarmo, keď sa jedná o postup. Nech je to aj turnaj útechy. Každá jedna výhra ľudí, čo trénujú hráčov poteší, ťažká o to viac. A na príklad všimol si si, že je Kovács top 6 historicky v doskokoch? Mohol mať o zápas naviac a poctivo (nie na silu v ďalších priateľských zápasoch, do ktorých už nepatrí) sa dostať ešte vyššie. Sme v sezóne 57, už sa tu nejaké kvantum hráčov vystriedalo. Môzu si teraz viacerí myslieť, že čo to tu riešim za kraviny, veď je to len hra. Ale prečo ju potom vlastne hráme?...

From: LA-zuzza6

This Post:
11
308917.96 in reply to 308917.95
Date: 7/7/2022 3:29:45 AM
Confusing Pigs
Extraliga
Overall Posts Rated:
126126
Second Team:
Confused Pigs
Strašne veľa je neznámych pre nás, čo nevidíme do údajov v tímoch. Najdôležitejšia vec je aj tak tá, že sme hrali vonku. Tzn.že by sme museli byť VÝRAZNE lepší tím, aby sme pri rovnakom prístupe do zápasu, vonku vyhrali. Čo asi nebol tento prípad.. My sme mali hrozný outside útok, ale doskoky nás držali nad vodou. Rozhodujúce boli pozície pod košom. Keď si vezmeme, že Zbavitel na C je defenzívny hráč, tak neviem akú taktiku by sme mali zahrať. Predpokladám, že naši guardi nemajú IS, tak inside asi nie. Outside asi tiež nie, lebo vidíme tie ratingy na PG a SG (0,4 bodu na strelu).. Neutrálny útok nie je ideálny kvôli tomu, že neponúka boost v ratingoch. Predpokladám, že veľmi na výber z hráčskeho kádra tiež nebolo v tom zmysle, že nemáme široký káder pripravený na viac útočných možností. Asi to pod dojmom okolností chcelo ísť do rizika a staviť všetko na jednu kartu tzn.triafať aj protitaktiky (+ vyšší prístup ak to nebolo CT) a ak bola možnosť boostnuť zostavu typologicky podľa hráčov do jedného útočného smeru..Ale to je zas len domnienka.
Všeobecne o taktikách sa tu málo hovorí. Komunita je potom málo informovaná o tom ako sa jednotlivé taktiky správajú. Shareovanie poznatkov, z toho vyplývajúce "projekty" budovania tímov tu absentujú. To sú formy ako sa naučiť ako sa engine správa. Ani v extralige nevidíme nijak zvlášť fundovaných manažérov (bez urážky), ani ja sa necítim extra fundovaná lebo nerozoberám až tak svetové trendy, a teda nečakajme, že Ondy tu príde a nespraví chybu v taktike. Možno bola možnosť spraviť trošku viac, ale to nevieme naisto, a ani výsledok by pravdepodobne nebol lepší.

This Post:
11
308917.97 in reply to 308917.96
Date: 7/7/2022 7:07:22 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10121012
Second Team:
Nitra Urpiners
Všeobecne o taktikách sa tu málo hovorí. Komunita je potom málo informovaná o tom ako sa jednotlivé taktiky správajú. Shareovanie poznatkov, z toho vyplývajúce "projekty" budovania tímov tu absentujú. To sú formy ako sa naučiť ako sa engine správa.

Súhlas. Dlho som tu držal externé fórum, kde bolo veľa informácii, o aktuálnom tréningu, aj o vyhodnocovaní zápasov. Zdarma zdieľané najdôležitejšie informácie ako byť úspešný. Za zlatých čias fóra tam bolo cca 15 manažérov. Ale aktivita takmer žiadna.

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
22
308917.98 in reply to 308917.97
Date: 7/7/2022 9:22:20 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Hrali sme CT. Myslím, že viacerí čakali, že zahráme inside. Ja keby som bol super tak si myslím, že zahráme pomaly dnu. Ale nemali sme na to hráčov. Vážne som dlho špekuloval ako to nastaviť a možno som aj prešpekuloval. Ak by super tipol protitaktiku, pripadne nastavil 2:3 zónu bolo by to možno iné, ja som stavil na túto možnosť, že super bude chcieť niečo na nás nastaviť a trosku som dúfal, že nám pomôže vyšší prístup. Väčšine hracom išla navyše dole forma a 9 sme mali len u obrancov alebo hráčov s ktorými som až tak nerátal.

Po zápase sa to hodnotí ľahko a aj ja by som teraz nastavil niečo iné. Dal trošku iných hráčov. Prehra ma mrzí.

From: Bohun

This Post:
00
308917.99 in reply to 308917.98
Date: 7/7/2022 11:23:52 AM
Overall Posts Rated:
124124
V tom prípade sorry, beriem späť. Pokiaľ hrali oni CT, čo som ako si si všimol nečakal, tak sme sa mohli rozkrájať. Nehnevaj sa.

From: Ondy1990

This Post:
00
308917.100 in reply to 308917.99
Date: 7/7/2022 11:41:35 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Úplne v pohode. Ja som rád, že väčšina z vás trénovala a držala minúty a preto sme dosiahli túto sezónu celkom pekný výsledok.

This Post:
22
308917.101 in reply to 308917.100
Date: 8/9/2022 4:11:37 AM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
Caute,

V prvom rade dakujem za hlasy. 35 je super, cakal som 12

Zacala nam nova sutazna sezona a neboli sme na uvod daleko od prekvapenia. S Nemeckom sme prehrali o 2 body 95:93 kosom 3 sekundy pred koncom. Realne ked pozrieme ratingy malo to byt o viac ale podarilo sa nam trafit zonu a podla hracov co mali na supiske som sa rozhodol utocit z vonku. Myslel som si ze Nemci budu silni pod kosom ale cakal som, ze zahraju neutralnu taktiku. Zapas rozhodli detaily, mame hracov, ktori maju kondiciu na urovni 3 a menej a hracov ktori vobec nemaju TH a su to take 2-3 bodove rozdiely, ktore prave vcera mohli rozhodnut. Ale ok nevadi Nemcov sme mohli len prekvapit, hrali doma, hracov maju lepsich. Mna moze tesit este detail, ze mame v drustve hracov, ktori su specializovani na obranu s prihravkami alebo strelci a ked sa zameriame jednym smerom tak mozeme prekvapit aj silnejsich superov. Vcera nam akurat chybali lepsi hraci podkosom typu hracov, co trenovala zuzza.

v dalsich zapasoch nas caka Wales a potom Ukrajina, co je super nasej vahovej skupiny, cize drzte minuty uz teraz aby o dva tyzdne nam to vyslo.

This Post:
11
308917.102 in reply to 308917.101
Date: 8/18/2022 2:34:18 PM
Red Dragons BC
II.4
Overall Posts Rated:
235235
Second Team:
Junior Dragons
cawte,

pondelok sme porazili Wales 120:53. Nebolo o com. V dalsom zapase nas caka Ukrajina a to uz bude o inom. Uvidime co nam zajtra prinesie trening. S najvacsou pravdepodobnostou budem povolavat novych hracov, vsetko bude zalezat od foriem.
Drzte palce

Advertisement