Aniž bych chtěl nějak hodnotit, jestli měl nebo neměl Asasasa vyhrát, mám pár připomínek:
1. Team ratings, na které poukazuješ ty, jsou hodně závadějící. Můžeš mít krásné týmové ratingy, ale i přesto můžeš mít někde díru v obraně a pokud přes tu díru půjde třeba 40% soupeřových střel, tak budeš dost nahraný (na první pohled se mi nezdá, že by to ale byl případ toho zápasu)
2. Tak nějak se mi zdá, že při Look Inside považuješ vnější útok a vnější obranu za nevýznamnou věc - doporučil bych podívat se třeba na ten zmiňovaný zápas, odkud se házelo a odkud padaly koše apod.. Řekl bych, že podíl střel ze střední a delší vzdálenosti je docela významný (nechtělo se mi to počítat, ale možná by bylo zajímavé u obou týmu spočítat úspěšnost dle délky střely).
3. Na Matchup ratings se docela dívám, myslím, že dávají docela zajímavé informace (jen jsem zatím nepřišel na to, jestli stejně jako Team ratings nejsou ovlivněny přístupem k zápasu nebo naopak ano).
4. V tomto zápase hrály první pětky okolo 40 minut, takže Matchup ratings jsou hodně o prvních pětkách, i když nějakých necelých 20% vliv měly i druhé pětky.
5. Jen tak pro zajímavost, outside hráči hraní na C -
(12988133),
(12988134), ten první má IS 1-2, JS asi 13, ten druhý IS asi taky nějaké nižší a JS kolem 16