Άσχετο αλλά στο all star βλέπω να τρώμε πάνω από 30 πόντους διαφορά φέτος :) Από την αρχή της σεζόν ήταν σαφές ότι ο μπλε όμιλος είναι πολύ πιο δυνατός
Κοίτα από την στιγμή που οι 3 καλύτεροι μου παίκτες δεν επιλέχθηκαν, ένα είναι σίγουρο, ότι θα μπουν αρκετοί πόντοι μιας και δεν θα υπάρχουν άμυνες. Έτσι είναι όλα ανοιχτά. Μην ξεχνάτε το περσινό σας κάζο στο All Star στο οποίο όλοι περιμέναμε εύκολη επικράτηση σας.
Εγώ ένα έχω να πω: μακάρι να είχα 500.000 για να πάρω τον David Rochester...
Θεωρώ υπερβολικά μεγάλο αυτό το ποσό για 32 χρονών παίχτη. Ίσως αν ήταν 1-2 χρόνια μικρότερος να τα άξιζε, μιας και έχει τρύπα στο εσωτερικό σουτ. Πιο καλή λύση μου φαίνεται ο
Curd Bruckmueller αν και έχει τσιμπημένο συμβόλαιο. Για να πω και μια αλήθεια ήταν στη μεταγραφική μου λίστα αλλά λόγω της εβδομαδιαίας οικονομικής ανανέωσης, δεν μας κάλυπτε το μπάτζετ για αυτό και προτιμήθηκε μια πιο οικονομική αλλά αρκετά ποιοτική λύση. Έτσι σήμερα ο τρελός πρόεδρος ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγερινού σέντερ
Hadi Akrour ο οποίος αν και τραυματίας, θα μας βοηθήσει αρκετά στη φάση των play off. Με αυτή την κίνηση ενισχύουμε την front line μας και ανεβαίνουμε ένα επίπεδο πάνω μιας και πλέον είναι εφικτά όλα τα συστήματα. Εφόσον βρεθεί ακόμα μια τέτοια λύση ο πρόεδρος υπόσχεται ότι δεν θα διστάξει να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στη τσέπη. Και ναι Χρήστο πλέον δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στόχος είναι η
ΑΝΟΔΟΣ.
Last edited by Scarlito at 2/11/2014 1:13:50 AM