Не съм много сигурен, че А група е една от най-силните първи лига в света
ако поиграеш малко във ВЗ /пожелавам ти го от все сърце/ вече ще си сигурен. там съм играл с отбори, които във вашата лига ще са в зоната на плейаута, а това са шампиони и носители на купи !!! мачовете ми в сряда обикновено бяха по-безпроблемни от тези във вторник и събота.
колкото до размера на заплатите - определено са от голямо значение. това го разбрах още в ХТ. големите заплати не ти гарантират нищо, но много помагат. отделно е удоволствието да редиш играчи с около 200 к. заплата.
наличието на силни 3-ти и 4-ти дивизии по никакъв начин не влияе на конкуренцията в А група. много е трудна адаптацията в тази лига и затова новите отбори обикновено тръгват по линията на най-малкото съпротивление и почват да тенкват, което не го одобрявам, но всеки си знае какво да прави със собствения отбор. и когато бяхме 300 узера и сега, когато сме под 170 титлата се оспорва от не повече от 5-6 отбора. подобна е ситуацията и във вашата лига. и да се качи читав узер при вас от 3-та първите 2-3сезона ще е аутсайдер, защото нито има зала, нито играчи, а най-вероятно няма да има и финанси. отделно имате 4-5 отбора, които за в бъдеще ще са фактор в А група.