Hehe, me "veseli" da se mojo ekipo še vedno podcenjuje

V bistvu biti underdog je pravi užitek, ker potem vsaka zmaga šteje še nekaj več

V bistvu pa mislim da v tej ligi realno ne morem premagati samo Celja iz rdeče skupine

MSC in Toppies sta dve ekipi, ki ju z malo sreče lahko premagam, če zadanem pravilno taktiko, vse ostale ekipe pa imam vsaj 50/50 ali več šans

Dejstvo je da imam ekipo za 200k, kar je KREPKO pod povprečjem naše lige, ki je 300k. AMPAK, jaz sem večino svojih igralcev ustvaril sam, treniral sem jih glede na svoje potrebe in za praktično vsakega igralca točno vem česa je sposoben in kako ga pravilno uporabiti.
Recimo pod to paše: glede na moje igralce točno vem kaj in koliko mora kdo igrati, da dobi idealne minute, koliko mora kdo od nosilcev igrati, da premagam določenega nasprotnika, kakšne imam šanse za zmago glede na nasprotnikovo pripravljenost v primerjavi z mojo, kok morm dat effort etc. Obenem ti lahko povem še tole: čisto vsi igralci imajo tako notranje kot zunanje skille. Kar pomeni da praktično nobena ekipa v tej ligi ne more pravilno postaviti obrambe in me zaustaviti (delovalo bi samo mož na moža ob predpostavki da bi vsi igralci imeli tako zunanjo kot notranjo obrambo). Seveda je večina mojih igralcev še v razvoju (Bellamy, kitajc in Srša), ampak počasi predvsem kitajc in Bellamy prihajata do točke ko sta lahko v prvi postavi vsake ekipe v tej ligi. Nista še čisto tam, ampak sta zelo blizu, kar se tudi pozna na rezultatih (hint: obadva sta že pri 100+ skill pointih

).
Seveda pa večina mojo ekipo podcenjuje na podlagi nizkih plač

Verjemi da bi jaz brez najmanjše težave zdele kupu 2-3 igralce, vsakega z 100k+ plačo in 17-20 obrambo/šutom, ampak zaradi tega moja ekipa nebi bila kaj dosti boljša.. tko da, vztrajat pri treningu še to sezono, naslednjo pa mislim da bosta Bellamy in kitajc dovolj dobra da ob okrepitvi na organizatorju igre in enemu centru gladko napadem naslov in SKL

Do takrat pa prav paše 300k tedenski prihodek + 50k od pokala

(čeprav teh 50k bo verjetno šlo ta teden.. žal.)