BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 33

Sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274740.93 in reply to 274740.92
Date: 12/5/2015 12:44:56 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Huh, sem imel dober občutek da bom tole danes zmagal, niti slučajno pa si nisem mislil da tako lahko.. res mi je žal samo da nisem igral z levo roko!

Je pa tudi Strteničan mi "podaril" tole zmago, ko sem videl njegovo pripravljenost včeraj.. obenem pa še taktika pokrivanja po vsem terenu, ki res deluje samo v zelo redkih primerih.. vsekakor pa ne proti igri pod koš Veseli vsekakor, da imam tole zmago proti rivalu, se bo poznalo na vstopnicah! Ostale tekme kolikor gledam pa vidim da bolj ali manj vse po pričakovanjih..

This Post:
00
274740.94 in reply to 274740.93
Date: 12/5/2015 12:53:20 PM
Overall Posts Rated:
88
hjaooo meni je žal da nisem odigral, kakor znam, ker če taka postava igra in odigra kot je odigrala v 2. in 3. četrtini potem bi bilo drugače, če bi igral z današnjimi>>menjavami<<.... trenutno mi je žal ampak upam da mi nakoncu ne bo:P

This Post:
00
274740.95 in reply to 274740.94
Date: 12/5/2015 1:03:41 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, končna razlika bo sicer relativno majhna, sploh glede na potek tekme, ampak to je ob dejstvu da bodo celotno zadnjo četrtino pri meni odigrale menjave. Žal mi je samo da nisem v postavo uvrstil še 10. igralca, da bi res lahko vsi prvokategorniki počivali, tako pa moj "center" igra tudi v zadnji četrtini.. ampak ni panike, važna je zmaga

Drugače pa se danes kaže ta zadeva, ki jo skos poudarjam - enodimenzionalne ekipe so ven iz mode danes so te praktično premagali igralci ki imajo skupaj 100k plače, ker Žvab ki je moj najbošli igralec je dosege vsega 4 točke! V bistvu imam ravno v Žvabu daleč največ rezerve in morm razmislit kako spremenit postavitev/taktiko, da bom začel dobivat več učinka od Žvaba.. on je sposoben vsako tekmo 30+ pik dosegat, jst ga pa koristm tok da daje dobrih 20 na tekmo.. bo treba novega organizatorja igre kupit, da Žvaba prestavim na pozicijo 2 ali 3

Še ena stvar: opazu sm da ma tud MSC zelo slabo pripravljenost svojih igralcev ta teden + poškodbo, me zanima če bo komu uspelo to izkoristiti in mu zadati kakšen poraz

This Post:
00
274740.96 in reply to 274740.95
Date: 12/5/2015 1:53:52 PM
Overall Posts Rated:
88
mislim da je problem samo v pripravljenosti... če bi bili najini pripravljenosti enake in obe na 9 bi te pojedu ko keks, če bi bili na 7 bi zmagal z manjšo koš razliko ampak problem je v tem da jaz neznam zvišati pripravljenosti in če mu je kmalu ne uspe bom končal kot neka povprečna ekipca ampak v resnici sem dosti več:D

This Post:
00
274740.97 in reply to 274740.95
Date: 12/5/2015 1:55:53 PM
Overall Posts Rated:
335335
Še ena stvar: opazu sm da ma tud MSC zelo slabo pripravljenost svojih igralcev ta teden + poškodbo, me zanima če bo komu uspelo to izkoristiti in mu zadati kakšen poraz :D

Men je že malo smešno kako MSC gladko zmaguje v vaši konferenci kljub poškodbi in sedaj še slabši pripravljenosti. Ta niz se bo zagotovo končal v torek, ko se bo pomeril s prvim klubom iz naše konference :)

This Post:
00
274740.98 in reply to 274740.96
Date: 12/5/2015 2:13:06 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hehe, me "veseli" da se mojo ekipo še vedno podcenjuje V bistvu biti underdog je pravi užitek, ker potem vsaka zmaga šteje še nekaj več V bistvu pa mislim da v tej ligi realno ne morem premagati samo Celja iz rdeče skupine MSC in Toppies sta dve ekipi, ki ju z malo sreče lahko premagam, če zadanem pravilno taktiko, vse ostale ekipe pa imam vsaj 50/50 ali več šans Dejstvo je da imam ekipo za 200k, kar je KREPKO pod povprečjem naše lige, ki je 300k. AMPAK, jaz sem večino svojih igralcev ustvaril sam, treniral sem jih glede na svoje potrebe in za praktično vsakega igralca točno vem česa je sposoben in kako ga pravilno uporabiti.

Recimo pod to paše: glede na moje igralce točno vem kaj in koliko mora kdo igrati, da dobi idealne minute, koliko mora kdo od nosilcev igrati, da premagam določenega nasprotnika, kakšne imam šanse za zmago glede na nasprotnikovo pripravljenost v primerjavi z mojo, kok morm dat effort etc. Obenem ti lahko povem še tole: čisto vsi igralci imajo tako notranje kot zunanje skille. Kar pomeni da praktično nobena ekipa v tej ligi ne more pravilno postaviti obrambe in me zaustaviti (delovalo bi samo mož na moža ob predpostavki da bi vsi igralci imeli tako zunanjo kot notranjo obrambo). Seveda je večina mojih igralcev še v razvoju (Bellamy, kitajc in Srša), ampak počasi predvsem kitajc in Bellamy prihajata do točke ko sta lahko v prvi postavi vsake ekipe v tej ligi. Nista še čisto tam, ampak sta zelo blizu, kar se tudi pozna na rezultatih (hint: obadva sta že pri 100+ skill pointih ).

Seveda pa večina mojo ekipo podcenjuje na podlagi nizkih plač Verjemi da bi jaz brez najmanjše težave zdele kupu 2-3 igralce, vsakega z 100k+ plačo in 17-20 obrambo/šutom, ampak zaradi tega moja ekipa nebi bila kaj dosti boljša.. tko da, vztrajat pri treningu še to sezono, naslednjo pa mislim da bosta Bellamy in kitajc dovolj dobra da ob okrepitvi na organizatorju igre in enemu centru gladko napadem naslov in SKL

Do takrat pa prav paše 300k tedenski prihodek + 50k od pokala (čeprav teh 50k bo verjetno šlo ta teden.. žal.)

This Post:
00
274740.99 in reply to 274740.97
Date: 12/5/2015 2:14:20 PM
Overall Posts Rated:
88
mislim da do tekme vseh zvezd bo vsak izmed nas v dobrem primeru nanizal 3 zmage:D vi ste le klasa...

This Post:
00
274740.100 in reply to 274740.96
Date: 12/5/2015 2:30:33 PM
Overall Posts Rated:
335335
mislim da je problem samo v pripravljenosti... če bi bili najini pripravljenosti enake in obe na 9 bi te pojedu ko keks, če bi bili na 7 bi zmagal z manjšo koš razliko ampak problem je v tem da jaz neznam zvišati pripravljenosti in če mu je kmalu ne uspe bom končal kot neka povprečna ekipca ampak v resnici sem dosti več:D

Pripravljenost je najenostavneje vzdrževat, če imaš:

A: tako dobro prvo peterko, da zmelje nasprotnika že po 3 četrtinah za 20/30+ pik in potem vso zadnjo počivajo
B: Rezervno postavo skoraj na nivoju prve peterke in potem trener hitreje menjava in je minutaža bolj enakomerno porazdeljena

Če si pa nekje vmes, morš pa kr velik študirat, kdaj bi lahko kakega nosilca odpočil, kdaj rotirati, sicer pa pač pride do slabše pripravljenosti če igrajo igralci 40+ min na tekmo, pol pa še pride kaka težka pokalna tekma in smo tam... :) Če je kriza se pač kak teden odtrenira pripravljenost če je težak razpored, potem naslednji teden pa spet kaka pomembna tekma, ki je ne želiš izgubit :)

This Post:
11
274740.101 in reply to 274740.97
Date: 12/5/2015 2:42:47 PM
Overall Posts Rated:
2525
Delamo na tem, da se konča ;) Bomo videli v torek!

This Post:
00
274740.102 in reply to 274740.101
Date: 12/5/2015 4:39:01 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Sem preveril mojega pokalnega nasprotnika.. je danes predal tekmo in odigral z rezervno postavo, kar pomeni da bo proti meni igral z najboljšimi igralci. Ehh.. škoda. Mislim da bi ga lahko premagal, samo je pomoje bolje da dobim naslednjo ligaško tekmo in pač predam pokal. Če bi danes igral z levo roko in s tem zvišal entuziazem, bi mogoče probal tudi pokal, tako pa ne bo dovolj rezerve

This Post:
00
274740.103 in reply to 274740.102
Date: 12/8/2015 11:37:52 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Ker so se tekme že začele je zdej jasno, da sem se odločil današnjo tekmo predati in poizkusiti v pokalu.. tako da danes bo moja koš razlika krepko padla (Ainmosni igrajo tudi z višjo zavzetostjo). Upam pa da vsaj rata zdej v pokalu! Glede na pripravljenost nasprotnikovih igralcev, jih vsekakor imam

Advertisement