BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.3 > 9.szezon

9.szezon

Set priority
Show messages by
From: miltii

This Post:
00
94144.93 in reply to 94144.87
Date: 8/27/2009 8:51:22 PM
Overall Posts Rated:
22
Sziasztok !

Bocs,hogy beleszólok a vitába. :)
A Ht-val kapcsolatban nem értek egyet, több a random ,mint a normális eredmény !
Régen másképp volt, de belepiszkáltak a meccsmotorba. A BB-vel kapcsolatban szintén olyan érzése van az embernek, mintha itt is arra menne ki a "játék", hogy a statisztikailag rosszabb értékelésű csapat is nyerhessen.

Láttam az ominózus meccset, ilyen értékelésekkel elbukni egy meccset elég necces.
Ha az egyik csapat értékelése minimálisan is,de mindenben jobb a másiknál akkor,hogyan kaphat ki és hogyan alakulhat ki ez a büntetőarány, amely ezen a meccsen volt, ha a védekezése is hatékonyabb ill.a támadás-védekezés aránya is ?
Esetleg egy dolgot tudnék elképzelni, azt hogy a győztes csapatnak több cseréje több időt tölt a pályán, ezáltal romlik a csapat statisztikája, de kezdő ötöse jobb és ezzel nyerik meg a meccset.
Egyedül ez lenne a megnyugtató, mert ha nem így van eléggé lutri lesz a játék.
A 16:2-es büntetőarány nagyon durva.
Bocsánat a közbekotyogásért. Jövőre már lehet alanyi jogon ebben a csoportban írhatok a fórumra.

This Post:
00
94144.94 in reply to 94144.92
Date: 8/28/2009 2:43:30 AM
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Abbahagyni nem fogom, kár is reménykedni:) Csak fel leszek készülve hasonló kellemetlen meglepetésekre-ha egyáltalán ez lehetséges. Sajnálatos, ha nem tudunk valamiféle magyarázatot találni a dologra, hiszen a "random és kész" jellegű szöveggel nem lehet tanulni a dolgokból és egyfajta fatalistán belenyugvó jellege van, ami nekem személy szerint nem túl szimpatikus. Ennél már csak egy rosszabb van szerintem: ha tényleg ennyi a reális magyarázat a történtekre, és ilyen a játék, hogy ez bármikor, bárkivel előfordulhat. Ebben az esetben viszont ne számolgassunk, taktikázzunk,elemezzünk egy percet sem, hiszen teljesen felesleges: küldjük ki játszani a csapatot, aztán majd lesz valami...Na erre célozva írtam korábban, hogy ezt a játékot nem ezért kedveltem meg.

Tragédia nincs, a Pocak tovább dübörög tovább, zajával és tömegével megrettentve a riválisokat...

This Post:
00
94144.95 in reply to 94144.94
Date: 8/28/2009 9:41:52 AM
Overall Posts Rated:
00
Üdv!

Eddig sajnos nem nagyon szóltam hozzá a fórumban történő dolgokhoz, de most megélénkült nagyon a dolog, úgyhogy gondoltam beköszönök:)

A Pocak KK-ás dolog sajnálatos, szerencsére velem még nem forduélt elő, maximum énokoztam ilyenfejfájást másnak talán a régi motorral..

Most így a szezon végén én is írok egy összegzést, kissé elszámítottam magam az elején és nagyon nehéz helyzetbe hoztam magam voltak buta hibáim, vmint figyelmetlenségek.
Óriási szerencsém volt hogy kisbia csapatépítési taktikát változatott, mert enélkül bizotssá vált volna a kiesésem.
Hát ennyi lett volna jövőre felkészűltebb leszek és a fórum életében aktivabban fogok jelen lenni :)

From: kisbia
This Post:
00
94144.96 in reply to 94144.95
Date: 8/29/2009 3:46:23 PM
Overall Posts Rated:
66
Kedves Mindenki!

Örülök, hogy lehúzhattam veletek egy-két izgalmas szezont itt a II.3. csoportba!
Sajnos nem sikerült meglepit okoznom magamnak, s ki is pottyantam! Remélem ha kineveltem a kis irányítóm, úgy tekinthetek majd vissza, hogy megérte egy ilyen jó csoportból kiesni, de ha nyugdíjazom a gyereket és még itt lesztek, reszkessetek mert visszatérek, s csapatom nevét meghazudtolva nem a kiesésre fogok játszani! :)
Peter70-nek külön kívánom, hogy sikerei legyenek s zamil barátommal egyetemben az I. osztályban pofozhassák majd egymást! :)

Sok sikert mindenkinek a következő szezonra és a draftra!

Üdv, kisbia (Isu)

This Post:
00
94144.97 in reply to 94144.96
Date: 8/29/2009 5:13:10 PM
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Minden jót Neked-visszavárunk a másodosztályba, utána az elsőbe:)

This Post:
00
94144.98 in reply to 94144.96
Date: 8/31/2009 11:14:53 AM
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Állj, állj, állj...Most kapcsolok: kivel is fogok hosszabbításos, köröm-és ujjrágós derbiket nyomni ezután?? Na,gyorsan visszajutni ám!

This Post:
00
94144.99 in reply to 94144.98
Date: 8/31/2009 8:48:01 PM
Overall Posts Rated:
66
Hát ez az!!!
Én meg már azzal számolgattam, hogy lehet a csapat lecseréli majd ősi riválisukat (Raszták) a Pocak KK-ra,... ehelyett búcsú, de mindent feltettem egy lapra szóval, majd pár szezon múlva talán visszasikerül jönnöm, ha már ketten Győző és Vadicska elbírják a csapatot vonszolni a II-ba! :)

This Post:
00
94144.100 in reply to 94144.97
Date: 9/6/2009 5:30:37 PM
Pocak KK
II.3
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Akkor topiknyitóként, megírva a 100. hsz.-t gratulálok a San Lorenzónak a végső sikerhez. Bár szezon elején szerényen nyilatkozott (visszanézhető!), azért csendben csak feljutott:) Remélem, átszállóként jól érezte itt magát, sok sikert feljebb!

This Post:
00
94144.101 in reply to 94144.100
Date: 9/7/2009 2:14:26 AM
Overall Posts Rated:
66
Osztom véleményed, grat neki!

From: newsea

This Post:
00
94144.102 in reply to 94144.101
Date: 9/7/2009 4:22:26 AM
Overall Posts Rated:
110110
Egyetértek,

először is gratulálok neki a feljutásért,
másodszor meg gratulálok hogy idegenben tette meg mindezt...

Végül évértékelésem:
nagyon csalódott vagyok hogy idén sem sikerült feljutni, főleg mivel idén a kupából is szinte rögtön elszálltam és alapszakasz győztesként nagy sanszom volt.

Sajnos a rájátszás elötti utolsó pillanatban mégsem sikerült megszereznem a Centert akiről tárgyaltam hetekig - így a Patrióták kerete erősebb volt bár a hazai pálya melettem szólt. Végül a döntő pont a center poszt lett, hiszen az ő csapta több feleállást is tud játszani, így nem mertem a külső védekezést bevállalni félve egy belső rohamtól és bízva a hazai pályát támogató PR-manageremben

Az értékelésekete elnézve csak kicsin múlott,
jól taktikázott a csapata is erősebb volt szóval le a kalappal!

Jövőről:
A zsáknyi pénzemet remélem végre Centerré tudom alakítani :D, így bízom benne hogy a prioritást élvező kupaszereplés melett a szezon végére újra harcban leszek a feljutásért (talán végre sikerrel)
Az edzéstervemben meg átállást tervezek, szertnék válogatott klasszisok nevelésébe belekzedeni az ezt követő szezontól
ha feljutok valószínű 7es edzővel...

From: Kventeen

This Post:
00
94144.103 in reply to 94144.102
Date: 9/7/2009 11:22:24 AM
Overall Posts Rated:
00
köszi a gratulációkat!

a szezon elején még azon voltam, hogy a kupában alkossak nagyot, ezért írtam félve, hogy mi lesz a bajnokságból. mivel a kupának annyi lett, meg az edzésváltás miatt rámszakadt egy vagyon, volt miből erősíteni a végére.

remélem az önként vállalt kis kitérő után tudok majd vmit alkotni az első osztályban is.

sok sikert mindenkinek!