Taj tvoj momak(Bosna xxl) je meni sam rekao da ce igrati CT jer nakon te utakmice ce rasprodati cijelu ekipu i spremat se za novu sezonu. Usput niste igrali normal nego dogovorenu laganicu vas dvojica ( imam i ja informacija druže) :)
Jarane ti imaš ozbiljnih problema.
Prvo, kakav njegov momak ? Iznosiš laži ovdje jer si napaćen i razočaran kao malo dijete kad izgubi igračku.
Ja sam ti rekao da ću u zavisnosti kako prođe naš duel u polufinalu kupa vjerovatno rasprodati cijelu ekipu jer to znači da jednu sedmicu ranije mogu uzeti 200-300k više prihoda. Budi realan pa javno napiši da si me molio da to ne radim i da se ne rasprodajem, da ćeš mi kupiti kojeg igrača za toliko koliko ću zaraditi samo da opalim CT Tigersima i srušim ga da bi ti imao domaći teren u ligi.
Ako ideš iskreno, idi do kraja i ne laži. Naravno da nisam pristao na to, kao što nisam htio pristati ni na to da pogodujem ni tebi ni tigersima pa sam uradio najkorektniju i najpošteniju moguću stvar koja se mogla uraditi: zadržao sam kompletan tim i full odigrao protiv tigersa uz normal. Čak bih ga vjerovatno i uzeo da nisam imao povredu i 6 ličnih kod igrača...
Nisam pogodovao niti tebi jer mu nisam htio udarati CT samo da bi eto ti bio prvak lige a niti njemu da se rasprodam i pustim ga. Ponavljam, odigrao sam maksimalno korektno, napatio ga za pobjedu koju je i zaslužio na kraju.
I zadnje, nikakav dogovoreni tie vs tie nije bio nego normal vs normal, a ja sa Guletom poruku niti jednu nisam razmijenio na ovom BB-u do prije ove tekme. Tek par dana nakon tekme, kad si prozivao također, sam mu čestitao na pobjedi.
To što je jednostavno neko bolji od tebe, trebaš prihvatiti i nastaviti dalje a ne kukati kao dijete.
I ja bih te molio da me više ne "uzimaš u usta" i ne lažeš... mnogo toga prljavog si ti htio, sreća i hvala Bogu pa nisam bezveze odigrao CT Guletu. S čovjekom se čuo nisam a ti si me molio da ga srušim i tebe poguram do titule.
Možda baš i ovo zadnje govori svima ko zaslužuje da bude prvak.
Pozdrav 👋
Last edited by enynho ( U21 BiH NT ) at 12/23/2021 2:55:46 PM