Tebrikler ederim hocam, umarım çok başarılı sezonlarınız olur.
Bir iki şeye değinmek istiyorum yine de bu forumda. Önceki sezonda o malum hataya dek, U21 milli takımımız gayet iyi ilerliyordu, hatta birçoğumuzun beklentileri bile yükselmişti gidişatı görünce. Hatalar oldu, hoca eleştirildi, kendisi de biz de üzüldük ve yollar neticede ayrıldı. Fakat burada sapla samanı ayırmak gerekiyor. Bu problemi baz alarak yapılan ırkçılıklar ve pozitif milliyetçilikleri doğru bulmuyorum. Uymamız gereken şey liyakattir, işini doğru yapan kişi doğru yaptığı müddetçe desteklenmelidir. İşler yolunda gitmediği an birilerini suçlamak ve bağırıp çağırıp kötülemek en kolayıdır. Önemli olan gidişatı mantık çerçevesinde değerlendirip aksiyon almaktan geçer.
O yüzden Tayanç hocamı yeni görevi için canı gönülden kutluyorum ve başarılar diliyorum. Önceki hocamızın son dönemdeki hallerini eleştirmekle beraber, kötü bir sistemi olmadığını ve bazı iyi yaptığı şeylerin örnek alınması gerektiğini düşünüyorum. Önemli olan milliyetler değil yapılan iştir, hepimiz buna odaklanmalıyız diye düşünüyorum.