.Nomad opet niš od prognoze...sram te bilo...
5 zvjezdica na 3 trenirca, neloš trening za mene.i ja želim zvjezdice a ne strelice za trening... još ak su crvene petrokake...mmmmm ;)e jesi me naša zajebavat :Don ti je dežurni provokator na forumu...sam bi se svadil i provociral ali kad ga njemu spustiš onda se naduri...he,he,hi hi ...LOL:::XD::::))))))
5 zvjezdica na 3 trenirca, neloš trening za mene.i ja želim zvjezdice a ne strelice za trening... još ak su crvene petrokake...mmmmm ;)e jesi me naša zajebavat :D
5 zvjezdica na 3 trenirca, neloš trening za mene.i ja želim zvjezdice a ne strelice za trening... još ak su crvene petrokake...mmmmm ;)
5 zvjezdica na 3 trenirca, neloš trening za mene.
bum ja pisal polovicu prognoza za sutra ak netko od vas ne može. dokle će se čekat uopće nomad? taj se samo oglasi u 3:00 u noći.
Malo sam filozofirao po forumu 3.16 lige pa nisam stigao...od ovog se neko vrijeme neće oporaviti...=)))Evo vidiš, prepolovio si troškove momčadi, morao si to napraviti još krajem prošle sezone...sigurno bi prošao dosta jeftinije jer su takvi treneri bez specijalnosti bili dosta jeftiniji, a ja sam baš tražio onog kojem je specijalnost produženje karijere i mizernu platu pa sam morao dodatno posegnuti u novčanik...
bum ja pisal polovicu prognoza za sutra ak netko od vas ne može. dokle će se čekat uopće nomad? taj se samo oglasi u 3:00 u noći.ak nema prognoza ujutro, ti piši moju konfu ja bum tvoju bivšu........
triba bi bit nekakav refresh plaća na kraju sezone ili nesto da uvedu da se skresaju plaće.Michael Bieringer Pomoćni trener nivo vještine: Rijetko viđen Trenutna ponuda: $ 12 000 Tjedna plaća: $ 104 567 Specijalnost: Postojana izdržljivost ovo mi je totalna glupost