To nie była dyskusja. Wkleiłeś link dwóch zawdników. W tym Kowolika. Na tym się skończyło. Codziennie na forum pojawia się dziesiątki postów. Jak jest B.B. King czy kozlik4 to setki. Takie posty jak Twój przechodzą niezauważone. Gdybyś Ty teraz tego nie przypomniał to nikt by tego nie pamiętał. Dziwne swoją drogą, że Ty tak zapamiętałeś przez 3 miesiące tego Kowolika.
no nie pamiętam dokładnej dyskusji ale wydawało mi się że pytałem o nich czy są w bazie czy coś takiego, a Kowolika to ja chciałem wtedy kupić, był jednym z moich celów tylko był drogi.... przypomniałem sobie o nim teraz jak dostałem bana, mówię co jest grane, ale dokładnie obejrzałem klub który wziął zawodnika i sobie przypomniałem o tym Panu
Może byłeś tak chciwy, że liczyłeś że na Kowoliku potem zarobisz więcej.
Wkurzasz mnie :)
To jest durne bo co... znowu bym sprzedał swojego zawodnika do tego samego klubu? No litości... :)
Tamten klub nie jest normalnie prowadzony. Jest wyraźnie prowadzony, żeby zarabiał jak najwięcej. Żeby miał jak najwięcej gotówki na transfery.
No nie wiem jak jest prowadzony, ale powiem Ci że nie widzę tam nic niezwykłego, 12 zawodników, jeśli ja będę miał nowy klub kiedyś to będę miał w nim zawodników....8-9 po odpadnięciu z pucharów, 12 to niepotrzebne koszta!
Dla mnie wygląda na to, że czekałeś na draft, bo liczyleś że sprzedając zawodnika z draftu łatwiej będzie to ukryć, bo ceny czasem bywają szalone. Ale najprawdopodobniej za mało płaciłeś skautom i nie przewidziałeś tego, że możesz wyciągnąć 19-latka.
Kolejne błędne ząłożenie, u góry
listy ustawiłem 19-latków - na pewno można to sprawdzić. Po prostu byłem na tyle wysoko w tabeli (środek konfy) że wolałem brać 19-latków, załozyłem że i tak mi 18 latków zabiorą
W ogóle to jest nie Fair że sobie coś wymyślasz i piszesz że tak było...teraz ja pisze że tak nie było(i można to sprawdzić) ale to Ty zaraz wymyślisz coś innego...
Być może nie byłeś przekonany czy będziesz zmuszony robić transfery dlatego czekałeś do tego sezonu.
A przestraszyłeś się sytuacji w konferencji, więc... zaryzykowałeś.
aaaaa!!!! zabiję go!!! :)
Ciebie bym ograł na pewno!
dla mnie sytuacja w konfie była ok, dużo lepsza niz w poprzednim sezonie, po dojściu Magrina" i jego powrocie do formy po kontuzji miałem bilans 6-2, a pierwszy mecz ze swieczką na wyjeździe, na luzie i bez najlepszego strzelca prawie pokazał że będzie ok
biorąc pod uwagę że chciałem celować w 6 miejsce a Hawkeyed miał być siódmy to nawet bardzo ok!
- no to jest żart z tym Twoim siódmym miejscem :)
Znam ligę, w której też gra dwóch braci. Także to się zdarza w 16 III ligach. Nie jest ich znowu tak wiele.
ale czemu mówisz o 3 lidze jak ja Ci mówie o 4?
zobacz ile jest tych lig, policz ilośc zespolów i policz sobie prawdopodobieństwo trafienia na brata i zostanie jego rywalem :)
no i jeszcze raz temat Schrodericha - 1,5 miliona za zawodnika z potencjałem rezerwowego?
ten zbieg okoliczności Cię nie dziwi? :)
Nie wiem o kim mówisz.
spójrz w moje transfery i poszukaj sprzedaży za 1,5 miliona, obejrzyj zawodnika i zdziw się że nie dostałem bana wtedy w 4 lidze :)
Dziwi mnie za to, że znasz hasło do konta brata :)
on też się zdziwi...
a zbanujcie go! jak ja nie gram on też niech przestanie, ma 6 innych managerów! jeden mniej mu nie zaszkodzi :)
p.s. Hawkeyed, masz prawo mnie nie lubić, ale ja nic do Ciebie nie mam, pozwól mi to skończyć bo niedługo i tak nie będę miał jak odpowiedzieć jak się brat zorientuje :)
Pozdrawiam!