Μεγάλη μέρα για το Ρέθυμνο σήμερα, μετά τους Αθηναίους (Ηλυσιακός), φάγαμε και τους Θεσσαλονικείς (Αυτοκράτορας)!
Το παιχνίδι το κάναμε ντέρμπυ στο τελευταίο δεκάλεπτο προς τέρψιν των οπαδών και του...θεάματος (:-p), στα δύσκολα άναψε και η... φλόγα του πούρου στα θεωρεία πολυτελείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αντίπαλος PG και επιπλέον να κάνει λάθος ο αντίπαλος στην τελευταία επίθεση... Σε όλα αυτά βοήθησε βέβαια και η προσφιλής συνήθεια του Θάνου να κάνει άπειρα φάουλ σε κάθε αγώνα αυτή την σεζόν! :-)
Το μεγάλο ντέρμπυ βέβαια ήταν του Τυφώνα με ΠΑΟ, το οποίο κρίθηκε με σουτ buzzerbeater στην παράταση! Βλέποντας τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, νομίζω ότι η θέση 7 ισοδυναμεί με την 8 και απευθείας υποβιβασμό, με τους υποψήφιους για αυτές να αχνοφαίνονται...
Επιπλέον, το τρένο των Ανωγείων συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του, σε ένα αγώνα που οι αξιολογήσεις είναι ότι να'ναι, τα πραγματικά στατιστικά δείχνουν ξεκαθαρη και σχεδόν καθολική υπεροχή στους περισσότερους τομείς για Αετό...
Την Τρίτη έχει σειρά ο νέοπλουτος του ομίλου, που με τέτοιους μισθούς υποπτεύομαι ξέπλυμα βρώμικου χρήματος των στοιχηματικών κερδών του πρόεδρα...! Μετά τον Θάνο, πιστεύω ότι ανήκω και εγώ στην ίδια συνομοταξία των εγωιστών, προτείνω λοιπόν στον Κρόπ να μην κατεβάσει καν ομάδα και να μην προσπαθήσει να μου χαλάσει το 22-0, διαφορετικά θα αρχίσουν οι καταγγελίες στο 11012 (Οικονομική Αστυνομία) και ούτε οι GM δεν θα σώζουν τους διαπλεκόμενους! :-))))