Tak pravda je, že tréning bude pomaly, ale otázka je kde ho bude trénovať. Ak pod košom, tak tam už možno aj jeden skok ho zasekne a riadne predĺži ďalšie skoky. Ale ak ho bude trénovať vonkajšok, tak tam ešte nejakých pár skokov za sezónu urobiť mohol. Už teraz je takmer rovnako dobrý PF ako C, takže pri ďalšom vonkajšom tréningu by sa neposúval k potenciálu, aby ho to mala načisto zaseknúť. Len vek a výška pri vonkajší tréning riadne spomalí to je fakt. V tejto sezóne hral 48 min na PF prípadne na C v zápasoch kde sa dal nabrať tréning. Išlo zrejme o tréning 1-1 pre SF/PF. Ale v skutočnosti ani trénovať nemusel, keďže často v zápasoch mali viacero hráčov okolo 48 min, takže sa mohol rozhodnúť pre iný tréning.
Mať dosť peňazí tak ho kúpim aj keby som sa rozhodoval pre ďalší tréning aj keby som ho trénovať nechcel. To že je hráč, ktorý pričasto fauluje je obmedzujúce, ale dúfal by som, že sa to trošku vylepší. :-) Ale presne kvôli tomu, že je Slovák by som ho bral. A ešte k tomu v NT, takže aj extra peniaze by z neho boli. :-) ... Jooooj škoda, že nemám dosť peňazí. :-(