Ο Ίβκοβιτς έδειξε ότι είναι δίκαια ο δεύτερος καλύτερος προπονητής της Ευρώπης και ο Καζλάουσκας ότι είναι δίκαια ένας από τους πιο υπερεκτιμημένους της Ευρώπης επειδή έκανε 2 καλές σεζόν με την Ζαλγκίρς.
οι Σέρβοι είναι οι δάσκαλοι μας.την δεκαετία του 80 πριν έρθουν οι πρώτες συνεχόμενες επιτυχίες υπήρχαν πολλοί Σέρβοι.το έχουν γενικά όλοι τους.Σέρβοι,όχι Κροάτες.
η ΤΣΣΚΑ τώρα ήθελε παπούτσι σχετικά από τον τόπο της σε αυτή τη θέση.έχει τη λογική του.αλλά...
πιστεύω βιάστηκαν να απομακρύνουν τον Βουγιόσεβιτς πέρσι.αυτές τις αλλαγές στον πάγκο,τις βρίσκεις μπροστά σου.
Χαίρομαι επίσης που οι Αγγελόπουλοι πανυγήρισαν επιτέλους ένα μεγάλο τίτλο
έριξαν πολλά λεφτά,είχαν πολύ πάθος,και αυτός ο συνδυασμός πρέπει να κάποια στιγμή να σου φέρει χαρά.
μου θυμίζουν τους Γιαννακόπουλους που έφερναν παίκτες και δεν έπαιρναν τίτλο στις αρχές.
μετά από αυτή την κούπα,ανοίγουν άλλοι ορίζοντες.
Υστ. 1 Χαίρομαι επίσης που ο Παπανικολάου του χρόνου θα παίζει ΝΒΑ.
δεν είναι έτοιμος σωματικά.αν μείνει εδώ,ίσως να μην γίνει και ποτέ.αν πάει,μάλλον δεν θα παίζει τον πρώτο χρόνο.αλλά δουλέψει το κορμί του όπως ο Σπανούλης,τότε θα αλλάξουν τα πράγματα.
Υστ. 2 Γιατί σου την σπάει ο Καλάθης;
δεν είναι η συμπάθεια μου ας πούμε.μπορεί να είναι φανταστικό παιδί.δεν ξέρω.απλά μου έδινε την εντύπωση ότι άμα δεν ήταν στον ΠΑΟ,ίσως να είχε καβαλήσει κάνα καλάμι.
γι'αυτό είπα ψιλό...
το παίρνω πίσω ρε παιδί μου.ας πούμε ότι σαν φάτσα,μου κάνει πιο πολύ κλικ ο Μάντζαρης(τον συμπαθώ τρελά!).