Jā! Es tieši šovakar jau vienu aukstu Heinekenu spēles laikā izdzēru!
Kā saka latvieši - ir alus, ir varianti!
Kad ieraudzīju pretī Sliekas, likās pizdets, virslīgas čubers, bet kau ko esmu sajaucis un izrādās vēl 4.līgas spēlētājs, kurš nerāli visus ir aplicis!!! Pagaidām laikam viens no vieglākajiem mačiem, jo šogad kausā ar 4.līgu vēl ne reizi neesmu spēlējis, jo tuvāk fināliem jo grūtāki pretinieki. Runājot par MC, tad viņam pretī būs līdzīgs čubers kas man bija šodien, ar vieglu spēli var netikt cauri, bet ar parastu 98% uzvara.
Ja runājam par komandas komplektāciju tad varu godīgi jau tagad pateikt, ka sezonas laikā vēl nomainīšu SV, UA un PF sākumsastāva spēlētājus. Mans UA šajā sezonā galīgi vairs nevar atvērties, lai gan iepriekšējās 2 sezonas mūsu līgā bija punktu līderis (1 un 2 vieta), bet iemeslu jau es zinu - komandas vidējais līmenis ir pacēlies un viņa vieta sākumsastāvā vairs nav droša, rezumē - treids! PF arī it kā stati labi, bet gribētos algu lielāku un gados jaunāku, lai pēc šīs sezonas nav jānoraksta retairos kamēr viņam vēl cena turās ( 500$ robežās). SV - tas ir jautājums kurš vēl īsti nav izlemts, uz šo pozīciju nekad neesmu balstījies kā uz galveno, tapēc vai ir jēga pirk SV ar lagu 50 000$ ja uz doto brīdi viss strādā???
Last edited by brunco777 at 9/20/2012 2:18:34 PM