Kec je vecini ljudi drazi, ali je meni dvojka nesto posebno, mnogo realnije i mracnije, sa puno "sivih" likova, bez ostrih podela na good guys i bad guys. A Kreia je jedan od najjacih likova ikad. I danas sam ga igrao :D, ima onaj Restored content mod, gde je vraceno sve sto je izgubljeno prilikom prvog izdanja igre 2004. Ja sam bas fanatik za SW, narocito za EU, gde ima mnogo boljih stvari nego sto su sami filmovi.
Cestike za Mordor, nije mala stvar kad najjaci tim na svetu igra normal protiv tebe na svom terenu, ali jasno je da mi fali jos mnogo mesa da mogu da se krljam sa B3 sampionom. Strasna spoljna linija je potpuno isekla moj flow (samo 11 asistencija), unutra mi je falio ludi Calkin, Mulot sa nesto losijom formom, spolja Proto i Cimer sa istim problemom, a i jos se Opaca povredio. Sve u svemu, zadovoljan sam otporom koji sam pruzio, ali evidentno je da su potrebna pojacanja, pre svega spolja.
@Ogi
Formula je prosta. Trazis bekove sa OD 17+, IS i ID 10+ (jak IS je i doveo do dominacije LI taktike, zato je jako vazan i vredan kod bekova), zrtvujes JR i eventualno PA. Krila sa OD i ID 15+, RB 9+. Centri moraju sve imati, pozeljno je da OD i PA budu 8+ (ovo drugo je dzabe, a vredi suvo zlato), JS 10+, HA i DR 14+, a vecina ljudi zbog plate zrtvuje nesto nizi skok, zarad jakog IS i ID. Naravno, u praksi je tesko sve ovo uklopiti, ali ka tome treba teziti.