Co se týče na toho, na koho se zaměřit. Tak sledujeme všechny nadějné hráče bez ohledu na to, kde se nacházejí. A z každého se snažíme něco vykřesat a postupně si je škrtáme, když ztratí rozumné naděje na uplatnění. Když někdo dostane v draftu rozumného hráče, tak nejhorší věc pro svůj tým, kterou může udělat, je že ho ani netrénuje (minimálně dvoupostově) ani neprodá a nezíská finance pro svůj tým. O každém majiteli dopředu nevíš, jestli je kooperativní nebo na to kašle. A i když někdo třeba vypadá, že na to kašle, tak když mu poradíš, tak ho to může začít bavit.
Co se týče Tvého názoru na trénink, tak možná jeho efektivitu nakonec nejlépe dokreslí Tvoje vlastní rýpnutí a v zebricku je uplne v prdeli.
Trénovat kromě kondice a trestňáků něco týmově nebo trojpostově je podle mne úplný nesmysl. Samozřejmě pro repre je nejlepší, když ti hráči trénují, co jde, jednopostově a zbytek dvoupostově. Když ohlédnu od repre a půjdu jen na úroveň klubu, tak dvoupostovým tréninkem se dá trénovat až 6 hráčů docela rychle a nakonec v rozhodujících zápasech potřebuje tým stejně hlavně 5 dobrých hráčů. Takže když někdo trénuje týmově, tak si sice slabě polepší všichni hráči, ale bude výrazně zaostávat v kvalitě první pětky.
Farmaření je podle mne zbytečné, když lze ty hráče vychovávat v normálních týmech. Myslím, že už jsem se k tomu v minulosti dost jasně vyjadřoval. Když to chce někdo zabalit, tak opravdu nevidím moc pravděpodobné, že by se ochotně dál 2-3x týdně hlásil, aby nám někoho vychovával. Samozřejmě by někdo mohl namítnout, že se to dá nastavit na celou sezonu dopředu a hlásit se třeba jednou za měsíc, aby nezbotoval, ale stejně aby ty farmy byly vedeny efektivně, tak by musel kontrolovat, že hráč v sobotu odehrál 48 minut a jestli ho není potřeba v úterý postavit znovu, jestli se nezranil a není potřeba přepnout trénink na kondici nebo trestňáky. Takže já za sebe jednoznačně říkám, že budu podporovat, aby hráči hráli v aktivních ambiciózních týmech. Samozřejmě nikomu nebráním stát se farmou, ale rozhodně nebudu podporovat či zakládat nějaký program hledání farem.