Dal to jiste kazi skupina manageru (do ktere patrim i ja), kteri bud potrebuji trenovat i jine hrace nebo maji jiny nazor na vyvoj treninku.
Pravděpodobně jsem špatně pochopil tuhle Tvoji větu. To že potřebuješ trénovat i jiné hráče, jsem pochopil, že ti jednopost nebo dvoupost nevyhovuje. Když máš 1 čecha na trénink a trénuješ jednopostově, furt máš 2 místa na trénovaní jiných hráčů, při dvoupostu ještě mnohem více.
Co se týče případně trénování jiných vlastností, než bychom si představovali my, v tom nevidím až tak zásadní problém, pokud to není úplně mimo mísu a nevznikne takovým tréninkem třeba hráč bez obran. To je vždycky o dohodě s majitelem.
Co se týče toho kámoše. Jestli ten hráč má ve 20 vlastnosti, které zmiňuješ, tak může být zajímavý i pro tu U21. Takže doporučuji, aby se Amaremu ohledně U21 a mně ohledně NT ozval. Co se týče hlavně NT, tak tam tu bude záviset hodně i na tom, jaké má všechny ostatní vlastnosti, které si nezmínil, ale guardů s vysokým potenciálem máme docela málo.
moralka je sice dokud hraje v poharu v pytli, ale jinak je ok.
Předpokládám, že si tím myslel formu. A to je přesně to, proč ty farmy moc nepodporuju a protože to je velký problém. V první sezoně volebního cyklu se kvalifikace hraje právě na začátku sezony, takže pokud hráč bude mít prvních 5 týdnů formu v háji, tak je pro repre nepoužitelný a dám přednost raději i o něco horšímu hráči se stabilní formou.
Last edited by rwystyrk at 11/15/2009 6:21:58 AM