Já myslím, že Marbul se teď už šetřit nebude a hravě mě předežene :)
Stejně jako minulou sezonu si neodpustím stručnou rekapitulaci. Opět se potvrdilo, že modrá divize má výrazně navrch a asi to tak ještě nějakou sezonu zůstane. All-star game se nás pokusilo přesvědčit o něčem jiném :D Kangaroo se letos neuvěřitelně rozjeli, o čemž svědčí číslo v kolonce prohry :) Jestli jim někdo bude chtít sebrat titul, bude se muset pekelně snažit. Dále se oproti minulé sezoně zlepšil Firewall, MP Inclusive a Hranice, Whalers si drží svůj (nad)standard. Marbul se hodně soustředil na pohár a tak bude muset zatáhnout, i když PO by mu uniknout nemělo. Harlem je často neaktivní a potácí se těsně nade dnem. BK Sima Vitoria se celkem snaží, ale měl prostě smůlu, že se dostal do silné divize.
Já pociťuji blahodárné účinky intenzivního tréninku, výsledky mám přibližně stejné jako minulou sezonu, s tím rozdílem, že jsem teď všechny zápasy hrál TIE (díky Whalers za inspiraci :)). Nejvíce mě těší prohra (to je divný :D) o bod s Firewallem, kdy jsem hrál TIE proti Normal a výhra proti Linos o 11 bodů taktéž TIE proti Normal.
Červená divize je poněkud jednodušší co do odhadu výsledků a průběhu PO :) Máme před sebou posledních 7 zápasů základní části, tak s chutí do toho!