Και εγώ με τη σειρά μου έχασα το δικό μου παιχνίδι :(
Νικ, όπως έγραψε και ο Θάνος, είσαι για πολλά περισσότερα απο παραμονή, δυστυχώς για μας :P
Πάμε στα αυριανά:
nikolas2007-Lougres: Πέρσι κέρδισα τις Lougres, αλλά δεν έπαιζε ο Διονυσιάδης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση, αλλά υστερούν στην άμυνα. Δύσκολο παιχνίδι, no bet.
Great Alexander-Aetos: O Aετος φέτος δεν τα πάει καλά αμυντικά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν που στηρίχθηκε στην άμυνα του κυρίως και τα πήγε αρκετά καλά. Ο Great έρχεται με φόρα και είναι το φαβορί. Η παράδοση έχει δύο εύκολες νίκες για τους γηπεδούχους, με 91-78 πρόπερσι και 98-70 πέρσι.
Rhino-Aptoitos: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, εύκολα ο Rhino.
Condores-basilissa21: Και εδώ πιστεύω ότι θα κερδίσει η καλύτερη άμυνα και μέχρι στιγμής οι Κόνδορες δείχνουν ιδιαίτερα δυνατοί στον τομέα αυτό.
revence-Panathinaikos: Απο τη season 10 κοντράρονται οι δύο ομάδες στους υπέροχους του ΙΙΙ.14. Σε οκτώ ματς ο Παναθηναϊκός έχει βραχεία κεφαλή με 5 νίκες-3 ήττες και σε τέσσερις επισκέψεις του στη "revence arena" μετράει μόλις μία νίκη. Αν το ματς πάει σε γρήγορο ρυθμό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, αν πάει σε αργό ρυθμό τον πρώτο λόγο έχουν οι φιλοξενούμενοι. No bet.
ARIS-Autokratoras: Αλλο ένα παιχνίδι που δεν θα ακουμπήσω, καθώς μπορεί να έρθει ότι να ναι. No bet.
Minoan Bulls-SymTeam: Και εδώ θα γίνει σφαγή για τη νίκη, οι δύο ομάδες θα πάνε δυνατά για το αποτέλεσμα. Αλλο ένα no bet.
Οlympos-Penguins: Εδώ όλα θα εξαρτηθούν απο την τακτική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες. Πέρσι οι δύο ομάδες κέρδισαν στην έδρα της η καθεμία, πρόπερσι όμως στα δύο ματς της κανονικής περιόδου έσπασαν αμφότερες οι έδρες. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.