Sziasztok,
Sokan sokfélét írtak a kapitányválasztási történésekhez, ami szerintem jó hír. Ez azt jelenti, hogy sokaknak fontos a válogatott és most már nem csak jó játékosokból van merítésünk, hanem menedzserekből is. Ami jót tesz hosszútávon a válogatottnak.
Nem kis meglepetés volt számomra a választási eredmény, én kaygee-ra szavaztam, és biztos voltam benne, hogy simán nyerni fog.
Ezek fényében viszont azt gondolom, hogy Pörköltszáj megérdemelten nyert. Valami olyat tudott, ami fontos és amit más nem, pedig a lehetőség ott volt mindenki előtt.
Egy kapitányt az eredményei és részben az utána következő ~2-4 szezon minősítik, nem más.
Ez nem jelenti azt, hogy tetszik ez a fajta a történés. Nem szimpatikus ez a fajta stílus, amit képvisel a kapitány. Szubjektív véleményem, hogy a jelölés motivációja egy bizonyos Gyula Fazekas és nem a közösségi siker elérése. Ami szerintem nem jó irány és bízom benne, hogy csak csalódottság beszél belőlem.
Egyetértek azzal, hogy egységben az erő, ez viszont nem jelenti azt, hogy mindenről egyet kell értenünk.
És, hogy egy emberként kéne egy ember mögé odaállnunk és azt tenni, amit ő mond. Épp attól válik erőssé egy közösség, hogy képes a különböző - helyes - elképzeléseknek teret adni és azokat megvalósítani, a károsnak véltek ellen pedig fellép. Ettől lehetünk igazán erősek.
Gratulálok a kapitánynak és sikeres munkát kívánok!
Köszönjük kaygee-nak és az NT-csapatnak az eddigieket!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Last edited by Dawa at 8/28/2012 2:56:57 AM