@Danos:
Παίχτες προπονητές αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας μας αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν μια μεγάλη συγνωμη από όλη την αποστολή των Athens Vikings για την άθλια φιλοξενία μας! Και σεξ και ξύλο μέσα σε ένα απόγευμα πάει πολύ!!!
Ελπίζουμε στο μέλλον να μπορέσουμε να δείξουμε την φιλοξενία που αρμόζει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα!
Μικρέ μου φίλε μην ζητάς συγνώμη, όπως ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Λύκος που ξέρει απο σχέσεις...το σεξ και το ξύλο τις περισσότερες φορές συνοδεύει το ένα το άλλο... Απλα πάντα πρέπει να είναι κανείς προετοιμασμένος για τα πάντα όταν ανοίγει μια πόρτα που μέχρι τώρα ήταν ερμητικά κλειστή...Και εσύ αγαπητέ μου φίλε άνοιξες την πόρτα της οργής,,,
Τέτοια πόρτα στο παρελθόν είχαν ανοίξει και άλλοι, Αλεπούδες, Procrustes, Aetos οπότε ή κανόνισε να μπορέσεις να ανέβεις σε μια σαιζόν, δλδ φέτος γιατί αλλιώς σε βλέπω να καταλήγεις στα αζήτητα....Θα πέσει σφυριά σύννεφο....(όπως λέγαμε παλιά...συ-σύ σύννεφοο..ε-ε-ε ερχεται, 5-4-3-2-1 οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:))))) -οι παλιοί εδωμέσα ξέρουν τι λέω...;)
όσον αφορά το ματς...δίκαιη ήττα και σε ένα ματς που πιστεύαμε οτι θα το πάρουμε. Χωρίς τον To Bao που έπεσε βαριά λαβωμένος...1,5 λεπτό πριν το τέλος είχαμε κατεβάσει την διαφορά στους 10 και ένα ρίγος άρχισε να αισθάνεται ο King Scorpion. Περισσότερεε ασσιστ, λιγότερα λάθη, περισσότερες τάπες αλλα και μεγάλη ευστοχία για τον αντίπαλο κυρίως στην περιφέρεια όπου η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή...ίσως ο κινέζος να μην ήταν τελικά έτοιμος....
Ειδική μνεία στον Χάρη...που ήρθε να αναπληρώσει το κενό του Το Βαο και τα κατάφερε σπουδαία...
Η αποστολή επιστρέφει στην Valhalla με φανερό εκνευρισμό απο την πλασματική διαφορά των 17 πόντων που όμως δεν ήταν ικανή να μας ρίξει απο την 2η θέση(θέση ντροπή για την ιστορία της ομάδας μας...)
Επειδή είναι Κυριακή, και εγώ δουλεύω....και αρχίζω και τα παίρνω....πολύ όμως !!!!!!!!!!! συνεχίω αύριο..............;))))))))))))